עבור לתוכן

צריך המלצות לפאנל שליטה על המאוורר של המעבד

Featured Replies

פורסם

לא ראיתי ש eda כתב את זה, לא היה לי כוח לקרוא,

אבל לפי החשיבה שלי, יכול להיות שאני טועה, אבל כנער אם קצת ידע באלקטרוניקה, קצת באמת..

כי אני לא מומחה או משהו, אם תחבר שני נגדים משתנים, או במילים של eda שתקנה שתים כאלה, וזה יהיה ארוך,

אז קודם כל אם זה קצר, אתה תצטרך 10 כאלה כדי שזה יהיה ארוך, זה לא יכנס לך ל3.5", כי זה יותר קטן נראה לי..,

זה ביזבוז כסף רציני לקנות 2 כאלה, ואחרון חביב,

שני נגדים משתנים יעלו לך את הניגוד על הזרם במעגל שלך.., ככה שיזרום לך פחות זרם, המתח יפחת,

והמאוורר שלך לא יסתובב כבר.. :-\ ::)

ככה שהרעיון לקנות 2 כאלה ולחבר אותם, רעיון גרוע!

• תגובות 47
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נרא מוצר נחמד מגיע גם עם 2 usb שימושיים מאוד !

אני מאמין שבארץ הוא עולה לפחות 110-130 שקל ככה שנראה לי עדיף שמחיר הזה לקנות כבר את הפאנל

של רנצי (האנרמקס) יש לו יותר פונקציות והוא גם יותר יפה לטעמי..

בחירה שלך ! :P;)

פורסם
  • מחבר

SuperGohan - לא התכוונתי שאני יקנה 2 כאלה ואז יחבר אותם ביחד ואז לקופסא השחורה הזאת התכוונתי שאני יחבר מאריך

אחד למאוורר ומאריך אחד לקופסא בכבל שיוצא ממנה ואז יעני זה יתן יותר מרחק ... למרות שזה בטח גם יעשה בעיות לא ?

כנראה שאני יצטרך לשים אותו איפשהו ליד הלוח אם :-\

זה נראה יפה ! יש כזה בשחור בארץ ? יהיה אפשר לחבר אותו ללוח אם ולמאוורר ? אגב אני חייב לחבר את המאוורר כדי לראות טמפ'

או שזה לא קשור ? כי אני חושב שאני חייב לחבר את המאוורר איכשהו ללוח אם כי אם לא אז המחשב רושם הודעה שהמאוורר לא פועל

פורסם
  • מחבר

שיט :\ ... צריך לחפש ... יש לך מושג אם מקבלים איתו או שיש לו כבל מפצל לחיבור אחד למאוורר ואחד ללוח M ?

והוא זול דווקא

פורסם

SuperGohan - לא התכוונתי שאני יקנה 2 כאלה ואז יחבר אותם ביחד ואז לקופסא השחורה הזאת התכוונתי שאני יחבר מאריך

אחד למאוורר ומאריך אחד לקופסא בכבל שיוצא ממנה ואז יעני זה יתן יותר מרחק ... למרות שזה בטח גם יעשה בעיות לא ?

כנראה שאני יצטרך לשים אותו איפשהו ליד הלוח אם :-\

זה נראה יפה ! יש כזה בשחור בארץ ? יהיה אפשר לחבר אותו ללוח אם ולמאוורר ? אגב אני חייב לחבר את המאוורר כדי לראות טמפ'

או שזה לא קשור ? כי אני חושב שאני חייב לחבר את המאוורר איכשהו ללוח אם כי אם לא אז המחשב רושם הודעה שהמאוורר לא פועל

מה מה מה ?!!

על איזה טמפרטורה אתה מדבר ?! של המעבד ? המאוורר לא קשור אליו בכלל.. גם אם לא יהיה לך שם מאוורר הוא

עדיין יציג טמפרטורה אלא אם כן הסנסור מודבק על הסינק.. בדרך כלל הוא קבוע בלוח..

ולשאלה השנייה שלך אם הבנתי אותה נכון שאלת אם אתה חייב לחבר את המאוורר ללוח כדי שהוא יציג לך נתונים עליו.. ?

אז התשובה היא כן אתה חייב ! :P

פורסם
  • מחבר

BeNzZy-BoY - תראה יום אחד פירקתי את המחשב ושהרכבתי אותו חזרה אז שכחתי לחבר את הכבל של המאוורר ללוח M

( אין לו עוד כבל רק אחד ) ושפתחתי את המחשב היה מסך שחור שהיה רשום שם שאין מאוורר למעבד ולכן המחשב יסגר משהו כזה

ובגלל זה אני צריך מפצל או משהו דומה שאני יוכל לחבר אותו גם ללוח M וגם למאוורר כדי שלא תיהיה לי אותה בעיה או שיכול להיות

שאם המאוורר יפעל בלי להיות מחובר ללוח אם אלא רק לפאנל כזה כמו שזה מעליי הביא הוא יפעל ? או שהוא חייב להיות מחובר ללוח

אם ? אין לאף אחד פה מאוורר של מעבד מחובר לפאנל ? :(

פורסם

אם הבנתי אותך נכון אז המאוורר שלך מחובר כמו אצלי..

כבר צהוב ששולח נתונים על המאוורר מחובר ללוח אם וכבל חשמל (מולקס) מחובר לספק.. ומקבל חשמל

גם כדי לא להעמיס על הלוח..

ועכשיו לשאלה שלך אז שוב אם הבנתי אותך נכון (אתה די לא ברור בכתיבה שלך..) המאוורר ישאר מחובר ללוח

דרך החיבור 3 פינים עם הכבל הצהוב ובנוסף יהיה מחובר למערכת במולקב ויקבל חשמל כי הרי

המערכת מחוברת לספק.. ;)

מקווה שהבנת :P

פורסם

עריכה: גוהן! רק שתדע שהרסת את הסטטוס קוו עם השימוש המופרז בסמיילים יעצרו אותך בסוף!

חחחחחח "סטטוס קוו"....חופשי אתה מושפע מאזרחות.... :P

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי אותך נכון אז המאוורר שלך מחובר כמו אצלי..

כבר צהוב ששולח נתונים על המאוורר מחובר ללוח אם וכבל חשמל (מולקס) מחובר לספק.. ומקבל חשמל

גם כדי לא להעמיס על הלוח..

ועכשיו לשאלה שלך אז שוב אם הבנתי אותך נכון (אתה די לא ברור בכתיבה שלך..) המאוורר ישאר מחובר ללוח

דרך החיבור 3 פינים עם הכבל הצהוב ובנוסף יהיה מחובר למערכת במולקב ויקבל חשמל כי הרי

המערכת מחוברת לספק.. ;)

מקווה שהבנת :P

מצטער אני מת מעייפות ובקושי שם לב למה שאני רושם

תראה המאוורר שלי לא מחובר כמו שלך . למאוורר שלי יש רק כבל אחד שיוצא ממנו והוא 3 PIN - הוא מתחבר ללוח אם .

עכשיו אני רוצה למצוא פאנל למשל כמו זה ש Chevy הביא או כמו ש E-d-a הביא כדי לשלוט במהירות של המאוורר

ולהמניח אותו בלילה שלא יהיה הרבה רעש עכשיו אני צריך בפאנל הזה מפצל שיתחבר ללוח אם כדי שהוא יזהה שיש

מאוורר על המעבד וגם למאוורר שבעצם יספק לו כוח הבנתה ?

יש אפשרות לקנות מפצל בצורה של מה שיש לך ? זאת אומרת שצד אחד הוא מולקס וצד שני זה לכבל נותנים שיתחבר ללוח אם ?

פורסם

כן כן הבנתי אותך !

אצלי פשוט יש במאוורר כמה כניסות לכבלים אחד הולך ללוח אחד לחשמל מהספק אחד לפוטנציומטר ואחד

לסנסור (לא בשימוש) תבדוק אם יש לך עוד יציאה כזאת כמו שתיארתי מהמאוורר זה צריך להיות 3 פין

זכר אם אני לא טועה..

בכל אופן אם אין לך אז הנה המוצר שאתה צריך :

http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1510&cat=41&page=1

זה בדיוק מה שיש אצלי רק ב-2 כבלים.. חיבור 3 פין צהוב ללוח וחיבור מלקס לספק ;)

פורסם
  • מחבר

כן כן הבנתי אותך !

אצלי פשוט יש במאוורר כמה כניסות לכבלים אחד הולך ללוח אחד לחשמל מהספק אחד לפוטנציומטר ואחד

לסנסור (לא בשימוש) תבדוק אם יש לך עוד יציאה כזאת כמו שתיארתי מהמאוורר זה צריך להיות 3 פין

זכר אם אני לא טועה..

בכל אופן אם אין לך אז הנה המוצר שאתה צריך :

http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1510&cat=41&page=1

זה בדיוק מה שיש אצלי רק ב-2 כבלים.. חיבור 3 פין צהוב ללוח וחיבור מלקס לספק ;)

אני די בטוח שהכבל של המאוורר הוא נקבה אבל אני יבדוק מחר

הכבל שהבאתה עכשיו בלינק זה בדיוק מה שאני צריך ! איזה משני החיבורים נקבה ואיזה זכר ? ( לא המולקס ה 3 PIN ) ?

אם אני יקנה כזה אחד אני יוכל לחבר את המאוורר ( שאני די בטוח שהכבל שלו נקבה כמו שאמרתי) לכבל המאריך שנתתה בלינק

( לזכר ) ואז לחבר את המולקס לפאנל שליטה ואת הכבל נותנים ללוח M ! זה מושלם !

אין כאלה דברים בארץ כולל הפאנל ש Chevy הביא ? :( החנות הזאת אמינה ועושה משלוחים לארץ ? אם כן כמה עולה המשלוח ?

פורסם

וואו :o

יותר מידי מילים של זכר, נקבה, מולקס....

בלילה אחד, בקושי הבנתי מילה..,

וגאב אמינים, נחמדים ועושים משלוחים לארץ.. 8)

פורסם
  • מחבר

וואו :o

יותר מידי מילים של זכר, נקבה, מולקס....

בלילה אחד, בקושי הבנתי מילה..,

וגאב אמינים, נחמדים ועושים משלוחים לארץ.. 8)

עכשיו ראיתי שהם עושים משלוחים לארץ אבל איזה סוג משלוח אני צריך לבחור ? UPS Ground ? אני לא מבין בזה ...

שני המוצרים ביחד - http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1510&cat=41&page=1

http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1919 יוצאים לי 21.10 דולר וזה זול

רק תעזרו לי בעניין המשלוח ואולי אני יקנה את זה ( אני צריך לבדוק ת'מקום בכונן דיסקטים אם אפשר לפרק אותו ואני יחפש כבל

כזה גם בחנויות קודם )

אתם בטוחים שהכל יעבוד לי טוב עם כל החיבורים האלה ( מאוורר לכבל המאריך ללוח M ... ) ואז לפאנל שליטה וזה יעבוד טוב ?

יוריד הרבה את המהירות ויהיה פחות שקט ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים