עבור לתוכן

צריך המלצות לפאנל שליטה על המאוורר של המעבד

Featured Replies

פורסם

שלום

המחשב שלי פועל לרוב 24 שעות וזה אומר שאני צריך לישון עם הרעש החזק שעושה המאוורר של המעבד שלי שהוא -

Vantec AeroFlow של מעבדי AMD המאוורר הזה עושה רעש נורא במיוחד ברעש ששומעים רק אותו ויש שקט אני מחפש פאנל בסגנון הזה - http://www.pch.co.il/docs/pd-2125909354.htm שהוא יהיה רק עם כפתור אחד שאותו אני יחבר למאוורר שעל המעבד ואיתו אני יוכל להמניך את המיהרות כדי שאני יוכל לישון בשקט הבעיה היא שאני לא יודע איזה פאנל ( וגם בזה ) יש מין מפצל שאני יוכל לחבר אותו למאוורר ואז ללוח אם כי פעם אחת שפירקתי את המחשב שכחתי לחבר את המאוורר ללוח אם ( גאון שכמותי ) ואז שהמחשב עלה היה הודעה עם מסך שחור והיה כתוב באדום שאין מאוורר שמקרר את המעבד משהו כזה ובגלל זה אני צריך כנראה פאנל שיתחבר ללוח אם ולמאוורר גם בשביל שלא תיהיה לי הבעיה הזאת וגם בשביל שאני יראה את המהירות של המאוורר ואת הטמפ' כמובן אם למישהו יש המלצה אני ישמח לשמוע אותה כרגע אני לא יודע מה התקציב שלי אני רק בודק בנתיים אפשריות כאלה אבל שיהיה בטווח המחירים כמו של הפאנל הזה ואם צריך יותר אז אני יבדוק את הפאנל ונראה אם זה אפשרי

בבקשה תעזרו לי זה מעצבן לישון ככה

• תגובות 47
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניסת לנקות אותו מאבק ולשמן אותו קצת?

אולי זה יעזור לרעש.. ;)

פורסם
  • מחבר

e-d-a

לא הבנתי מה רשמתי שהצחיק אותך ...

ומה בדיוק ההבדל בין מה שאתה נתתה למה שאני נתתי חוץ מהמחיר ? בזה שאתה נתתה לא נראה לי שאני יוכל לחבר אותו למאוורר

כי החיבור של המאוורר הוא כמו זה בזה שאתה הבאתה כלומר בלי ה"שפיצים" וגם אני לא רואה עוד חיבור לחבר ללוח M ומזה

חיבור 3 פינים ? החיבור של המאוורר ? ולמה אני צריך זאת אומרת איך אני אמור לחבר את זה למאוורר וללוח M ?

SuperGohan

ניקיתי אותו כבר מלא פעמים מאבק וזה לא עבד לשמן אותו אני לא ינסה בגלל שאני לא רוצה להסתכן בלהרוס אותו כי אני לא טוב

בדברים האלה וגם בגלל שלא מרשים לי לנסות :\ ככה שאני צריך הצעות אחרות ...

פורסם

מוזר שהוא מרעיש לך הוא אמור להיות מאוורר יחסית שקט.. :-\

לגבי הכבל 3 פינים זה הכבל שמתחבר ללוח אם אם אתה שם לב יש לוט גם כבל צהוב (ששולח נתונים על המאוורר)

אני מניח שקיבלת עם המאוורר מפצל בין כבל 3 פינים למולקס אולי בגלל זה אתה לא רואה את הכבל..

תחפש שוב :)

פורסם

אם זה רק למאוורר אחד

אני מאמין שתצליח לעשות משהו עם המדריכים באתר..

פורסם
  • מחבר

מוזר שהוא מרעיש לך הוא אמור להיות מאוורר יחסית שקט.. :-\

לגבי הכבל 3 פינים זה הכבל שמתחבר ללוח אם אם אתה שם לב יש לוט גם כבל צהוב (ששולח נתונים על המאוורר)

אני מניח שקיבלת עם המאוורר מפצל בין כבל 3 פינים למולקס אולי בגלל זה אתה לא רואה את הכבל..

תחפש שוב :)

גם אני חשבתי שהוא יהיה שקט וגם ציפיתי ליותר ביצועים - :\

התקינו לי את המאוורר במעבדה של פנדס ( www.pandas.co.il ) ולא נתנו לי שם כלום אז ככה שאין לי את המפצל ...

Ghosthunter - אני לא רוצה לנסות כאלה דברים כי המאוורר יכול להרס

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי ?

פורסם

תראה, אני חושב שזה ביזבוז כסף 70 שקל על החיבור PCI הזה ששולט על מהירות המאוורר,

בולשיט - לא שווה את הכסף.

לפי דעתי תקנה כבר ריאובאס ל4 מאווררים או משהו כזה..,

ותחבר את המעבד, ואם יהיו לך עוד מאווררים תחבר לשם גם.. 8)

פורסם
  • מחבר

בנוסף למאוורר הזה יש לי עוד 3 מאווררים במארז 2 בדלת של Vantec Stealth 80mm fan Smart Fan ועוד

1 גיינרי שקיבלתי עם המארז אני לא חושב שאני צריך עוד כפתורי שליטה על המאווררים מהסיבה הפשוטה שהמאווררים

האלה לא עושים לי רעש ורק המאוורר שעל המעבד עושה לי רעש ובגלל זה אני לא יוצא עכשיו 200 + שקל על פאנל

עם כמה כפתורי שליטה שאני לא צריך במקום על 1 ב 70 ומשהו שקל שאני כן צריך ככה שתודה על ההעצה אבל אני עדיין

צריך הצעה לפאנל עם כפתור אחד שאפשר יהיה לחבר אותו ללוח M ולמאוורר

פורסם

בכל מקרה, הדבר הזה שעולה 70 שקל לפי דעתי לא שווה את הכסף בכלל,

איך שנוח לך.., נתחיל מזה שהוא מתחבר לPCI, זה אומר שאתה צריך כל פעם בשביל להחליש / להגביר,

אתה צריך להושיט יד מאחורה ולהזיז את המתג..,

אחר כך זה עוד מתג פשוט, מפסק, ולא פוטנציומטר, ככה שאתה לא יכול לשלוט לגמרי על המהירות,

זה עוד יותר רע.., אבל תעשה את החישובים שלך, לפי דעתי תקנה פנל שליטה לכל המאווררים..,

גם יפה 8), וגם עוזר לך לכולם.. :D,

אבל תעשה מה שבראש שלך.. ::):P

פורסם

מה שאני הצעתי לך יתאים ב-ד-י-ו-ק ! תראה את המפרט שלי.

עריכה: גוהן! רק שתדע שהרסת את הסטטוס קוו עם השימוש המופרז בסמיילים יעצרו אותך בסוף!

פורסם
  • מחבר

SuperGohan

לפי מה שאתה אומר הפאנל הזה ממש גרוע ... איזה פאנל לכמה מאווררים אתה ממליץ לקנות ? וחשוב שהוא יתחבר למאוורר שעל

המעבד ואחרי זה ללוח M כדי שאני יוכל לראות נתונים ולא תיהיה לי בעיה אני בעבר חשבתי לקנות את זה :

http://www.pch.co.il/docs/pd1765039785.htm גם יפה וגם לא משוכלל כמו שאני צריך אבל דיברתי עם אנשים ב

PCH והם אמרו שאין בו מפצל שאני יוכל לחבר ללוח M ולמאוורר שעל המעבד ככה שאני צריך תחליף באותו מחיר בדיוק ( נגיד

עד 200 ) ושיהיה יפה בשחור :)

e-d-a

לא הבנתי בדיוק מה אמרתה גם שאלתי בדף הקודם

פורסם

מה שאני הצעתי לך יתאים ב-ד-י-ו-ק ! תראה את המפרט שלי.

עריכה: גוהן! רק שתדע שהרסת את הסטטוס קוו עם השימוש המופרז בסמיילים יעצרו אותך בסוף!

מה!?

מזה סטטוס קו?

ואיזה חוק בפורום אומר שאסור לי להשתמש בסמיילים? ::)

(או שאמרת בציניות.. ::))

ובכל מקרה, יש דרך לקמבן משהו, אם אתה רוצה לראות את המהירות, אני מכיר את בנצי-בוי שהוא קיבל את המאווררים שלו

הוא קיבל איתם מפצל למולקס + 3pin, אני אסביר :

החוט הצהוב, או כל צבע אחר שמעביר את הנתונים של מהירות המאוורר, מחובר לחיבור של 3pin, אך ורק הוא

בלי שני חוטי החשמל, אז ומחברים ללוח אם, ושני חוטי החשמל מפוצלים לחיבור מולקס ומתחברים לספק,

ככה המאוורר מקבל חשמל מהספק ומעביר נתונים ללוח.. ::)

אבל אני מתאר לעצמי שאין לך כזה, אתה יכול לקמבן, או שאתה יכול לקנות פנל שלי יש, של enermax, של

3.5", למרות שזה מעצבן שהוא קטן, הפנל יחסית זול, יש לך אפשרות לראות את המהירות של 2 מאווררים שונים,

שליטה על 2 מאווררים ו2 חישני טמפרטורה, הוא פנל מאוד מגניב, הבעיה שהוא קטן.. ::)

פורסם

אתה יכול לתת לינק לאתר ישראלי שמוכר את הפאנל הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים