עבור לתוכן

כבל HDMI שמתפצל ל-hdmi+ audio

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי טלויזיה שאליה אני מחבר את המחשב ואת הXBOX בחיבור HDMI, לצערי אין יציאת אוזניות/אודיו כלשהיא ולכן אנני יכול לחבר רמקולים חיצוניים

האם למישהו יש פתרון לבעיה?

חשבתי אולי לחבר כבל שבצד אחד הוא HDMI בצד השני הוא HDMI וגם אודיו וכך אני יוכל לחבר רמקולים, מצאתי משהו בEBAY http://www.ebay.com/itm/High-Speed-HDMI-HDTV-V1-4-Audio-Mix-Cable-Supports-3D-1080i-1080p-/251053246959?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a73f089ef

אבל לא בטוח שזה זה.

למישהו יש מושג אם זה באמת זה והאם יש פתרונות נוספים?

תודה.

פורסם

לאן בדיוק אתה רוצה לחבר את הXBOX?

לרמקולים בנפרד או לרסיבר שמחובר לרמקולים?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לחבר גם רמקולים רגילים (2.1 של לוגי'טק).

פורסם

תהיה יותר מדויק בבקשה...

אתה רוצה לחבר אותו רק לרמקולים של logitech? או לעוד מקומות? (אם כן פרט אילו).

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שהפלט של האודיו מהטלויזיה שלי יהיה ברמקולים של לוגיטק במקום ברמקולים של הטלויזיה עצמה.

פורסם

אני שמח שהבהרנו את הנקודה.

בקשר לרמקולים, איזה סוגי חיבורים יש להם? ((הכוונה אך ורק לקלט) RCA, S/PDIF) וכו...

פורסם
  • מחבר

זה רמקולים רגילים של מחשב, עם כבל רגיל שמתחבר למחשב. אבל אני יכול לפצל אותם ל כניסות הרגילות של הטלויזיה (לבן אדום) הבעיה היא שאני לא רוצה לוותר על הוידאו שהוא HD ולכן חשבתי שאולי אפשר לפצל את כבל הHDMI גם לאודיו

פורסם

בתור משתמש כבד בסוני3 אני טיפה אולי חלוד בקשר לעניינים הטכניים של הXBOX, אבל אין לך במקרה יציאה של A/V ממנו? (שם יש לך אופציה להוציא קלט של RCA(אדום/לבן)).

298872795809.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם
  • מחבר

אני לא בהכרח אחבר אקס בוקס, אני מחבר גם את המחשב שלי וגם yes וכולם דרך הHDMI מחוברים לקופסאת מיתוג ומשם יוצא כבל בודד לטלויזיה לכן האופציה היחידה היא להפריד את האודיו מהכבל הזה של הHDMI, האם מה שצירפתי יעשה את העבודה?

פורסם

אז תרשה לי להפתיע אותך. אבל זוהי ממש לא הדרך היחידה...

אתה יכול לעשות את אותה הפעולה גם בממיר yes וגם במחשב (עם כ.קול תומך, אבל גם לזה יש פתרון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים