עבור לתוכן

החלפת קירור כרטיס מסך או פתרון אחר? עזרה!

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי כרטיס מסך ATI 3850 עם קירור התופס עוד סלוט. אבל יש לי בעיה שהכרטיס מסך צמוד למעבד ולמעבד יש במארז הזה של DELL מין קופסת פלסטיק שחורה ענקית שמעגנת אליו את הקירור (הקירור לא תפוס עם ברגים, אלא החלק השחור הענק הזה הוא מה שתופס אותו.

עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף את הקירור סטוק של הכרטיס או אולי האם יש לכם פתרון לבעיית הקירור לכרטיס מסך...

תודה!

פורסם

אתה בטוח שזה לא תעלה אוויר, שכן לא חושב שהקירור לא תפוס ללוח האם..זה לא הגיוני..

פורסם
  • מחבר

בטוח... זו גם תעלת אוויר, אבל אם תרים אותה היא מרימה את ההיט סינק איתה ביחד. בקצה התעלה (בצד הרחוק מהמעבד) נמצא מאוורר גדול. זהו מחשב ייעודי של דל, מגיע קומפלט.

השאלה העיקרית שלי היא האם ניתן להפוך את הכרטיס שלי ל Low Profile?

פורסם

אני מכיר את המערכת של DELL בכל מקרה במקום לשבור את הראש עם הכרטיס מה שרוב הסיכוים לא יכול לקרות..

פשוט תחילף קירור למעבד וזהו..

פורסם
  • מחבר

חשבתי דווקא להחליף קירור לכרטיס המסך (חשבתי על הhttp://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/425/accelero-l2-plus.html ) אבל אני חושש שהוא גם יהיה גדול מדי.

אגב, החלפת הקירור למעבד לא תעזור לדעתי כיוון שהתעלת אוויר הזאת היא ממש חלק מהמארז (צריך לשבור אותה כדי שהיא לא תהיה שם), כך שהיא עדין תתפוס לי מלא מקום.

פורסם

יש לך תמונה של המערכת ? בגדול תעלת האוויר אמורה להתפרק (קליפסים) ולא להפריע..

בכל מקרה תמונה של כל האזור תעזור :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין לי כרגע יכולת לצלם את זה לצערי, אבל בפשטות.

תעלת האוויר הזו אכן מתפרקת (בברגים), היא מתברגת היכן שבד"כ מתברג המאוורר של המעבד לדעתי וזכרוני. אם תוציא את התעלה (תפתח אותה), היא לוקחת איתה את ההיט-סינק שמחובר אליה והוא למעשה זה המצמיד אותה למעבד. לכן הבעיה שלי, אין לי שום דרך לפתור את זה, גם אני אעיף את התעלה, באותו השטח ישב הקירור. הסיבה העיקרית לבעיה היא שבניגוד לכל המארזים שאני מכיר (ולוחות האם), כאן כרטיס המסך פונה מעלה ולא מטה ולכן הסלוט הנוסף אשר הוא תופס הוא כלפי מעלה ולכן המעבד חוסם אותו. לא כל השטח חסום ואם היה לי מאוורר רק עבור הליבה של הכרטיס מסך (משהו קצת יותר קטן מה Arctic Accelero L2, זה היה מתאים) לדעתי הARCTIC רחב מדי בכחצי סנטים.

פורסם

תוכל לציין לפחות את הדגם או משהו של הDELL ?

ויות רקטן מהL2 של AC אתה לא תמצא..

פורסם
  • מחבר

OPTIPLEX 760

הL2 הוא הכי קטן, אז אני מקווה שאולי אותו אני אצליח להשחיל למארז הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים