עבור לתוכן

המלצות חיוביות/שליליות למדפסת לייזר ביתית.

Featured Replies

פורסם

המדפסת הוותיקה שלי נפחה את נשמתה והגיע הזמן לחפש חדשה. דרישות: מדפסת לייזר פשוטה, לדפי A4, להדפסות מזדמנות, כל חיבור יתאים - USB, אתרנט או אלחוטי, אין חשיבות למהירות ההדפסה, עדיף הם אכסון נייר פנימי, מדפסת משולבת או צבע יהיה נחמד אבל לא חובה, אין תקציב אבל אשמח להוציא כמה שפחות ;) .

הסינית שהתחילו למכור ב- 200 ש"ח נראית נחמד, אבל אין לה מחסנית נייר פנימית, מה שאומר שצריך לחפש מקום לאיכסון הנייר ושכל הדפסה תדרוש יותר עבודת הכנה מראש (כיוון שאני לא מדפיס לעיתים קרובות, השארת הנייר במדפסת תגרום לו להתכסות באבק), כך שכנראה שהן מחוץ למירוץ. מדפסות צבע הם כנראה מאוד גדולות ודי יקרות, אז כנראה שאני אוותר על התענוג.

אז אם יש לכם המלצה חיובית או שלילית על מדפסת מניסיונכם, אשמח לשמוע.

פורסם
  • מחבר

יקרה יותר גם בהדפסת ש"ל?

מס' הטונרים זה בהחלט מסביר את המימדים הענקיים של מדפסות צבע.

בנוגע ל- HP, לפי ההערות בזאפ המדפסות לא מוכנות לעבוד עם טונרים חלופיים, בדומה למדפסות הזרקת הדיו של HP, מה שמעלה משמעותית את העלות של החלפת טונר. יש מדפסות שכן עובדות עם טונרים חלופיים?

פורסם

יש לי לייזר צבעונית של ברדר שעובדת פשוט מצויין! וזולה.

בצבע כחול

פורסם
  • מחבר

אתה יודע שההודעה הזו חסרת משמעות בלי דגם, מחיר, חנות?

פורסם

יש לכל המדפסות של HP טונרים חליפיים בשפע .. ההערות של המשתמשים בזאפ זה לא המקור ידע הכי מקצועי.

http://www.officer.co.il/shop/search.asp

במידה ותדפיס רק בשחור לבן העלות היא די זהה, אבל ברגע שיגמר אחד הטונרים הצבעוניים תצטרך לרכוש אותו אחרת גם שחור לא יהיה ניתן להדפיס...

לגבי מדפסות לייזר brother אני לא ממליץ כי יש להם דראם(תוף) שצריך להחליף כל כשלושה טונרים . ב-HP הדראם נמצא כבר בטונר עצמו לכן יש צורך לרכוש רק טונר -.

פורסם
  • מחבר

OK, אז נראה שזה יהיה HP. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים