עבור לתוכן

שדרוג מפרט שיפור יעילות.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים לפני שנה פלוס רכשתי מפרט שהיה לי חשוב מעבד חזק וכרטיס מסך לא כל כך, כי חשבתי לפר בעתיד (לא היה לי כסף).

עוד בעיה עם המחשב או שזה פשוט ככה המעבד או שבגלל שהקירור סטוק או בכלל המארז, אבל הוא ממש רועש במצב מנוחה קופץ השימוש בCPU לעשרים וחוזר לאפס.

קיצר אני מעוניין בעיקר בכרטיס מסך חזק שהספק של יוכל להתמודד איתו, אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ באטלפילד 3 ועוד משחקים שעתידים לצאת בלי בעיה ועל רזולוצייה של FULL HD.

מעבד: amd phenom II x4 965 3.4ghz

לוח אם: gigabyte ga-ma785gmt-ud2h

זיכרון: 4GB

כרטיס מסך: 5770

מארז: coolermaster elite 335 black atx

ספק: seasonic 500W active pfc 80+ 12cm fan ss-500et

ממש תודה לעוזרים, באמת שתתפרעו עם המחירים( 2000-2500) רק שהכל יתאים כמו כפפה למפרט

פורסם

הכרטיס הנוכחי לא מספיק? ה-7850 יכול להתאים וגם עוד סטיק של 4GB זיכרון.

בשאר התקציב אתה יכול להחליף מאווררים למארז או לקנות אחד אחר.

פורסם
  • מחבר

לצערי הכרטיס שיש לי כרגע לא מתמודד על ההגדרות הכי גבוהות, הבעיה שאני תמיד שם על רזולוציה 1920X1080 כי פחות מזה זה פשוט לא נראה טוב, הכרטיסים של GXT600 יוכלו לרוץ טוב עם מה שיש לי?

ואפשר גם המלצות לקירור כי זה החלק שאני הכי פחות מבין בו.

אה ולהחליף מארז זאת האופציה האחרונה שלי אבל אם אין ברירה אני אעשה זאת, פשוט זה קצת כאב ראש.

פורסם

למה כאב ראש, הזדמנות טובה להשתדרג ו"לנקות" את המחשב :xyxthumbs:

כרטיסי 6XX מתאימים אך בנתיים לא משתלמים בכלל. ה-7850 יריץ לך משחקים על הגדרות גבוהות. הוא גם חסכוני מאוד והספק שלך יספיק.

פורסם
  • מחבר

טוב, הבנתי, יש מארז מסויים שאתה ממליץ עליו? בנוסף גם מערכת קירור שקטה?

לגבי הכרטיס מסך... לא יודע פשוט בא לי לראות איך זה שיש לך מפלצת בתוך המחשב :), סתם האמת גם בבאנצ'מארקים שהסתכלתי ברזולוציות גבוהות ה 7850 מגיע לפעמים לפריימים של 20 בעוד שאחרים עולים עליו פי כמה. בוא נגיד שהכרטיס הזה הוא כמו הכרטיס הנוכחי שלי כרגע בתקופה שלו לפני שנה וקצת. הוא מעולה אני לא אומר שלא אפילו היום MW3 רץ מעולה, אבל כש DX11 נכנס לפעולה אז אין לו כל כך סיכוי, כמו בבאטמן ארקהם סיטי שהוא ממש לא יכל להריץ טוב.

פורסם

אלה היכולות של 7850 ברזולוצייה גבוהה במשחק די תובעני (לא מטרו שם כל כרטיס עושה בושות עם כל הפילטרים):

bf3_1920_1200.gif

שים לב לשדרוג הבא:

זיכרון:

[..] HYNIX 4096MB DDR3 1333MHZ ₪114

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1255

מארז:

[..] ANTEC ONE w/o PSU ₪271

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1640

פורסם
  • מחבר

עזרת לי הרבה תודה רבה :xyxthumbs:

רק אם אפשר קירור טוב למעבד, זה נהיה כבר בלתי אפשרי לישון בלילה כל פעם הוא קופץ מחזק לחלש

פורסם

אתה מתכנן OC? אם לא ה-KATANAIII או הפריזר 7 פרו יהיו טובים.

אם כן, ה-MUGEN3 הוא המומלץ.

פורסם
  • מחבר
:) אוקיי רשמתי לעצמי, שוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים