עבור לתוכן

מפרט באיזור ה3K למשחקים

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי?3.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך קצת, תכננתי באיזור ה3 ואחרוג עד 3.5 במקרה הכי גבוה

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3.5

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MP3,GTA V - הכי כבדים שיש

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, רק המחשב עצמו

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, ללא ספק

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7, שיהיה אפשר להשאיר בלילה( המחשב בחדר שינה )

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בלבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כן, TMS, לא רוצה KSP בשום מצב(אולי RSM מה אתם אומרים עליהם חנות טובה?)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כרטיס מסך HD6850 שיצטרף לאחד שכבר יש לי במחשב הנוכחי ואעשה מערך CF, לכן גם צריך לוח תומך CF ושיהיה די טוב לOC, עדיפות גבוהה שיתמוך בX8 בCF, אם יהיה USB3 מקדימה יהיה נחמד יש לי DOK תומך, אבל לא קריטי מדי

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא ממש

בקצרה, מחשב באיזור ה3-3.5K

מיועד למשחקים, רוצה 8GB זכרון, הארד דיסק 1TB, מעבד 3570K, צריך בעיקר המלצה ללוח ומארז, צורב DVD, וHD6850(יש לי של ספייר, אז נראה לי שעדיף אותו כרטיס בדיוק), ספק כבר יש SEASONIC 620W M12

תודה לעוזרים

פורסם

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

איזה ספק יש לך?

seasonic 620w m12

פורסם

התקציב מאוד לחוץ לדרישותיך, נאלצתי לנצל את החריגה.

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1044

קירור למעבד:

Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪202

לוח אם:

MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI

כמות: 1 - מחיר: ₪568

מארז:

Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + eSATA

כמות: 1 - מחיר: ₪271

זיכרון:

4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪115

קשיח למחשב שולחני:

WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪395

כרטיס מסך:

MSI 6850 1GB GDDR5 Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪650

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪93

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3453

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3384 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/umkwejgh

* בתוספת תשלום ניתן לקחת את הלוח האם הזה אשר מעט עדיף לאוברקלוק, לא קריטי.

** כנס לאתר הבית של כל הרכיבים ותבדוק שהם כוללים כל מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להתפשר על קירור קצת פחות טוב?

500GB אני לא מוכן להתפשר על פחות מ1TB, אבל עזוב את זה כרגע מקסימום אני אוסיף עוד קצת

אני יכול גם לשלם מזומן שיעלה קצת פחות זה לא קריטי

המארז נראה סבבה, השאלה עד כמה הלוח הזה טוב והאם אני חייב את הציפסט החדש? מה זה נותן לי מעבר לPCIE3

ובקשר לOC, זה מסובך יותר לעומת C2D? והאם הספק שלי יחזיק את הכל עם OC גם?

והמארז מספיק גדול לCF?

ואני כבר אקח את ה6850 של ספייר שיהיו לי כרטיסים בדיוק אותו דבר זה עוד 30 שקל סה"כ

ותגיד, בCF אם זה יעבוד על X4, עד כמה זה פוגע בביצועים?

פורסם

לגבי גודל קשיח, קח בחשבון ש1TB יקר מ500GB ב100-150 ש"ח לפעמים יותר.

לגבי הקירור, מעבדי IVY BRIDGE הם OVER CLOCKERים טובים פחות מSANDY BRIDGE, לכן הם פולטים יותר חום בOC ולא כדאי לחסוך בקירור.

אתה לא חייב את הצ'יפסט החדש, אלא שהקודם לא זול מהותית אם בכלל.

הספק שלך צריך להחזיק.

פורסם
  • מחבר

לגבי גודל קשיח, קח בחשבון ש1TB יקר מ500GB ב100-150 ש"ח לפעמים יותר.

לגבי הקירור, מעבדי IVY BRIDGE הם OVER CLOCKERים טובים פחות מSANDY BRIDGE, לכן הם פולטים יותר חום בOC ולא כדאי לחסוך בקירור.

אתה לא חייב את הצ'יפסט החדש, אלא שהקודם לא זול מהותית אם בכלל.

הספק שלך צריך להחזיק.

אמרו לי שהזכרונות האלה לא טובים לOC כי הם במתח גבוה

פורסם
  • מחבר

איך המפרט הזה?

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪1044[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT

מחיר: ₪202[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]MSI Z77A-G45 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI

מחיר: ₪677[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0

מחיר: ₪232[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

מחיר: ₪24[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V

מחיר: ₪352[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD 1TB Sata 3 Caviar Blue

מחיר: ₪499[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח

מחיר: ₪680[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי:[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

מחיר: ₪98[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]הרכבה:[/td][/tr][/table][table][tr][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

מחיר: ₪0[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]המהרת מערכת מחשב:[/td][/tr][/table][table][tr][td]אני מעוניין בהמהרת המעבד

מחיר: ₪0[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ: ₪3808

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים