פורסם 2012 במאי 1413 שנים מחבר את האמת שזה סוג של בא והולךפעם עולה מהר, פעם לאט, פעם no signel ואז הוא עולה
פורסם 2012 במאי 1413 שנים תעשה בדיקה לזיכרונות עם MEMTES של 6 שעות. תבדוק את ה-SSD עם כלי היצרן. המעבד ב-OC?
פורסם 2012 במאי 1513 שנים מחבר עשיתי את הבדיקה במשך 6 שעותלא נמצא בעיהאחרי זה הוא עשה לי עוד פעם no signel אחרי הstarting windows ואז הוא עולהאני לא מצאתי כלי בדיקה של היצרן... איפה אפשר להוריד אותם?הדיסק אצלי זה corsair force 3 60GBלא נראה לי שהבעיה היא בSSD...לפני שהיה לי אותו גם הוא על לאט לפעמים אבל בלי ה-no signel
פורסם 2012 במאי 1513 שנים ניסית להחליף כבל,לחבר למסך אחר? אם אתה חושד בעדכונים של הWIN אז תבטל אותם ותראה עם הבעיה נפתרה.
פורסם 2012 במאי 1513 שנים של המסך.אתה אומר שהבעייה קיימת הן בHD והן בSSD.התקנת את המערכת מאותו דיסק התקנה על שניהם?נ.ב. ערכתי את ההודעה הקודמת.
פורסם 2012 במאי 1513 שנים מחבר אני התקנתי מאותו דיסק התקנה על שניהםאבל בדיסק הקשיח זה עשה לי במקרה הכי גרוע אתחול איטי ואבל היה עולה מייד אחרי זהאותו דבר גם לגבי הSSD עד לפני חודשפתאום no signalגם הכבל וגם המסך חדשים לגמרי (למעשה כל המערכת חדשה המניילונים..לפני זה היה מחשב נייד)אני אנסה להחליף בכול מקרה ונראה..דבר אחד ששמתי לב אליו היום זה שבאתחול האיטי בזמן ה-starting windows, רק כשאני שומע את הדיסק הקשיח (לא דיסק המערכת) אז מופיע הלוגו וכן הלאהכאילו הוא עולה רק אחרי שהוא ניגש לדיסק הקשיחלמרות שמוגדר בביוס הSSD כדיסק אתחול
פורסם 2012 במאי 1513 שנים איזה מסך יש לך? נסה לעדכן דריוור לכרטיס המסך, או להתקין גרסה קודמת שלו במידה ויש לך את האחרונה (להוריד מאתר יצרן הכרטיס)
פורסם 2012 במאי 1513 שנים מחבר המסך שלי זה LG E2441Tהדרייבר אצלי הוא לא הכי מעודכןגרסה 295.73הגרסה העדכנית יותר (296.10) עשתה לי בעיות אז שנמכתי (בצפייה בסרטים ביוטיוב וכו)אני דאגתי שלא ישאר שאריות של הדרייבר הקודם לפני זה
פורסם 2012 במאי 1513 שנים דבר אחד ששמתי לב אליו היום זה שבאתחול האיטי בזמן ה-starting windows, רק כשאני שומע את הדיסק הקשיח (לא דיסק המערכת) אז מופיע הלוגו וכן הלאהכאילו הוא עולה רק אחרי שהוא ניגש לדיסק הקשיחלמרות שמוגדר בביוס הSSD כדיסק אתחולזה מעניין.נסה לנתק את הדיסק הקשיח לגמרי, ולהעלות את המערכת כשרק הSSD מחובר.
פורסם 2012 במאי 1513 שנים מחבר זה מעניין.נסה לנתק את הדיסק הקשיח לגמרי, ולהעלות את המערכת כשרק הSSD מחובר.עשיתי זאתהמחשב לא עלה בכללהוא פשוט נשאר על "loading operating system....."עד שהוא אמר לי שאין דיסק מחובר ושאליי ולחבר וללחוץ אנטרבדקתי בביוס והSSD מוגדר כדיסק הראשון לאתחול והקשיח לא הופיע שם בכללמוזר.........
פורסם 2012 במאי 1513 שנים תתקין את הבטא, עובדת לי מצוין. גם לי החדשה ביותר שהיא לא בטא עשתה לי בעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.