פורסם 2012 במאי 1113 שנים אתמול בלילהניסיתי להשתמש בתוכנה PLAN Bהתקנתי אותה בערך בחצות ועכשיו אני רואה שב 2:40 בלילה שלח לי לאימייל את המיקום של הנייד מספר פעמיםזה באמת המקום שהייתי בו אבל זה רחוב פתוח יכול להיות שהנייד מתגלגל ברחוב?אין לי 3G רק WIFI ניסיתי לאתר אותו שוב בנתיים לא שלח מיקום נוסףאף אחד לא עונה בחיוג למספר לא נראה לי זה בידיים של גנב האם סלקום יכולים לעזור ולהגיד לי בול איפה הנייד אולי להפעיל משהו מרחוק אצלהם או להפעיל 3G מרחוק אם זה בכלל אפשריאולי יש איזו תוכנה שמצלמת תמונה מהנייד ושולחת אותו למייל כמו שעשה למיקום לפחות זה אולי יתן לי איזה רמז האם הנייד בתוך מבנה או תחת כיפת השמיים או משהו
פורסם 2012 במאי 1113 שנים מחבר אפשר להפעיל 3G מרחוק דרך סלקום?וחוץ מזה סלקום לא יכולה לעזור ולהגיד לי איפה הטלפון בדיוק?
פורסם 2012 במאי 1113 שנים מחבר המכשיר הושב אלייאבל עכשיו אני רואה שיש אייקון שרשום 3G ויש גישה לאנטרנט בזמן ש WIFI כבויזה דבר שמפחיד אותי שקרה לבד כי שקניתי את המכשיר נעלתי את כל האפשוריות האלו מול סלקום ועכשיו אני הולך לשלם למישהו השאלה למיראשית לא יודע איך זה בא לידי קיום בזמן שהמכשיר לא היה צריך להכיל ואין לי מושג איך לסגור את האייקון והשימוש ב 3G לא מופיע לי ב הגדרות במכשירהצלחתי לבטל את זההשאלה האם אני באמת הולך לשלם סכום גבוה לסלקוםועוד שאלה האם שה GPS פתוח יש שימוש כלשהו ב 3G ומשלמים על זה
פורסם 2012 במאי 1213 שנים אם המכשיר המשתמש ב AGPS אז הוא השתמש ב 3Gלמכשיר עצמו יש יכולות 3G אם אתה נעלת את זה מול סלקום אז אתה לא אמור לשלם או שהם ידפקו אותך ותשלם ובגדול.בהצלחה אם המיכוח על החשבון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.