עבור לתוכן

בעיה בOC עם 4 סטקיים של ראם

Featured Replies

פורסם

המערכת היא

ABIT IP35-E

Q9400

8GB (4*2GB( RAM KINGSTON 800MHZ CL6

המעבד והלוח יכולים לתת בקלות FSB 450MHZ. הבעיה היא בזכרונות. אחרי 800MHZ נתקעים, ואז אני מגדיר תזמוני זכרונות 6-6-6-18-52-2T ויכול לקבל 440MHZ מהזכרונות. אני מקבל 3.52GHZ ואני מסתפק בזה עם הזכרונות האלו.הבעיה היא שבעצם זה לא עובד כשאני מחבר 4 סטיקים (זהים). 2 סטיקים אני מחבר וזה עובד אחלה. את 2 האחרים גם (בלי 2 הראשונים) וזה עובד אחלה (ב2 הסלוטים האחרים ככה שגם זה לא רלוונטי). אבל ברגע שאני מחבר את כל ה4 זה עושה פוסט מגיע להתחלת הטעינה של הווינדוס (עושה מעין טעינה של קו כזה כמו בהתחלה של ההתקנה של הווינדוס) וקורס.בסה"כ המעבד נותן בקלות את התדר וגם הלוח. הזכרונות בזוגות יכולים לעמוד בזה אבל כל ה4 לא מסוגלים לעבוד בתזמוני CL6 משום מה. CL5 כן (והם בכלל CL6 בעקרון).איפה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לתת עוד מתח לגשר הצפוני ולא עוזר.תודה

פורסם

אל תשכח שברגע שיש 4 סטיקים העומס על הבקר זיכרון גדול יותר וכמובן על המערכת..

על כל מקרה הייתי ממליץ לך לפני הOC למעבד וללוח האם שהוא ידוע מראש והגעת אליו כבר עם 2 סטיקים..

לעשות את הצעדים הבאים..

לבטת את הOC הקיים..לחבר את ה4 סטיקים..לבדוק תקינות..

אחרי זה לעלות מתח לזיכרון..לנעות תיזמונים ותדר קבוע (800 במקרה שלך)..להריץ בדיקה..

ברגע שתעשה את זה ותבדוד את הזיכרון..תמצא את ההגדרות המתאימות ואז הדרך לOC למעבד הוא קטן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שברגע שיש 4 סטיקים העומס על הבקר זיכרון גדול יותר וכמובן על המערכת..

על כל מקרה הייתי ממליץ לך לפני הOC למעבד וללוח האם שהוא ידוע מראש והגעת אליו כבר עם 2 סטיקים..

לעשות את הצעדים הבאים..

לבטת את הOC הקיים..לחבר את ה4 סטיקים..לבדוק תקינות..

אחרי זה לעלות מתח לזיכרון..לנעות תיזמונים ותדר קבוע (800 במקרה שלך)..להריץ בדיקה..

ברגע שתעשה את זה ותבדוד את הזיכרון..תמצא את ההגדרות המתאימות ואז הדרך לOC למעבד הוא קטן :xyxthumbs:

בזתמוני CL5 אין שום בעיה עם 4 הסטיקים יחד ב800MHZ והמעבד ב3.2GHZ. יציב שעות בOCCT.

אתה חושב שאם אני אבטל לחלוטין OC למעבד, אקבע תזמוני CL6 בתדר 800MHZ זה כן יכול להיות יציב? ואז להעלות באס ולשמור על תדר זכרונות (ביחס אחר כמובן)? אני אנסה מחר ונראה

פורסם

תנסה לקבע את הזיכרון ואז לבצע OC..אם גם אחרי העלת מתח לזיכרון..לNB ולFSB לא עובד..

אז ככל הנראה השילוב של 4 הזיכרונות פשוט לא עומד בתדר הזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים