פורסם 2002 במרץ 1823 שנים אני רוצה לעשות משהו בסגנון הזה (קישור) יש לי כמה שאלות איזה מאווררים חיצוניים אלה ?(אלה שלמעלה ובצדדים)כמה הם עולים בערך ?אם יש חברות מומלצות שקטות וחזקות איך נקרא החלון הזה? כמה הוא עולה? איפה ניתן להשיג ? איך חותכים את החלון ג'קסון יעקם לו את הצורה לא?אני חדש בעניין אז תנו דעות \רעיונות קישוריםhttp://members.nana.co.il/planet/twhyman/photos/index.htmhttp://planet.nana.co.il/twhyman/yairmod/index.htmתודה
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים איך נקרא החלון הזה?... לא יודע ;Dבעיקרון זוהי חתיכת פרספקס.. בנחתכה עם ג'יגסוו (Fנראה.. והותאמה לחור גם כן נחתך בעזרת ג'יגסוו בדלת המארז..וחובר אליה בברגים ואומים.כמה עולה.. אינ לא יודע בדיוק.. איפה אפשר להשיג? בעקרון בכל מקום של ציוד משרדי אוחומרי בניין וכאלה..ב-ACE, קנה ובנה... , היפר רוזנפלד.. Auto Depot.. ובכל שאר ה"עשה זאת בעצמך"דעות רעיונות? אין לי ממש... מצטער. אבל... למה לעזעזל הבחורים האלה לא נמצאים כאן?אני דווקא מעוניין לשוחח איתם, אולי הם ירצו להשתתף בתחרו מודינג הקרבה....
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים אבל... למה לעזעזל הבחורים האלה לא נמצאים כאן?אני דווקא מעוניין לשוחח איתם, אולי הם ירצו להשתתף בתחרו מודינג הקרבה....הם דווקא פירסמו את הלינק פה לא מזמן ו"מישהו" קם ונשך אותם... (אני לא אומר מי, מי שמעניין אותו שיחפש את הת'רד)אני די מכור לפורומים של האתר הזה אך לפעמים רמת הילדותיות גבוהה מידיי וישנה ציניות מיותרת ולא פרודקטיבית וחבל.
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים הם פירסמו הודעה בפורמים לא מזמן קוראים לה מעוניינים לראות מודינג ביתי איכותי
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מחבר סיימתי הכל נעשה ידי ואפילו שום דבר חוץ מהמאווררים לא עלה לי כסף יצא נחמד
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מחבר כן עוד לא סיימתי צריך לפרק את כ להחוטים ולסדר עם אזיקונים קטנים .....מחר
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מדהים!השתמשת בדרמל בשביל החורים העגולים?אני רק רוצה להגיד לך שאתה עשית עבודה מדהימה! זה יצא מדהים! גם אני רוצה..............
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מחבר תודה רבה ;D הייתה עבודה אני לא אגיד שלא את החורים עשיתי עם מקדח כוס בחרתי כוסות לפי גודל המאוורר הנחתי את המאווררים איפה שרציתי סימנתי אמצע ועשיתי חור אבל אם אתה עושה תיזהר לא ללחוץ כי זה ישבור את הפרספקט
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מחבר שלי שלי יש לך בקשה לתמונה? להוכחה? עם איזה משהו לידו או עם היד שלי נוגעת איפושהו...........במחשב ?תודה
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מחבר החום של המחשב ירד ב 9 מעלות הוא היה 36 עכשיו 27 ממש מדהים פנטיום אינטל 41.7256 RDRAM ג'יפורס 2 32 ........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.