עבור לתוכן

חוות דעת למחשב נייד לגיימינג

Featured Replies

פורסם

הדגם הוא msi gt683dx

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7764

המחיר הוא 6400

האם החברה msi טובה? והאם האחריות היא בסדר או בעייתית?

והאם משהו מכיר את הדגם ויודע עם יש לו בעיות?? או לגרסת הgt

אני צריך את המחשב לגיימינג(כבד) לסרטים ולאינטרנט

פורסם

מחשב מצויין לגיימינג, מחיר מאוד טוב, אתה יכול לסמוך על MSI בסדרת המחשבים האלה.

ל MSI אין שם כל כך טוב בארץ כי היבואנים שלה זה איייבורי שבעבר היו שמועות שהם מפרקים חלקים ממחשבים חדשים ושמים חלקים ישנים במקום.

וזה נשאר עד היום...(השמועות והשם הרע)

לגבי האחריות אני לא יודע להגיד לך...

בקרוב מאוד גם צריך להגיע MSI GT 60 אם אתה לא לחוץ הייתי מציע לחכות קצת זה יהיה שווה

פורסם
  • מחבר

מחשב מצויין לגיימינג, מחיר מאוד טוב, אתה יכול לסמוך על MSI בסדרת המחשבים האלה.

ל MSI אין שם כל כך טוב בארץ כי היבואנים שלה זה איייבורי שבעבר היו שמועות שהם מפרקים חלקים ממחשבים חדשים ושמים חלקים ישנים במקום.

וזה נשאר עד היום...(השמועות והשם הרע)

לגבי האחריות אני לא יודע להגיד לך...

בקרוב מאוד גם צריך להגיע MSI GT 60 אם אתה לא לחוץ הייתי מציע לחכות קצת זה יהיה שווה

המחשב יצא בחודש הקרוב? וכמה בערך הוא יעלה? אין לי ממש עוד להוסיף

ומשהו יודע עם האחריות של איבורי טובה? לא סתם להגיד

פורסם

אם לשפוט לפי המחירים בארה"ב, צפה למחיר של כ10-15% מעל למחיר הGT683.

לגבי האחריות של אייבורי, אני אמנע מלהגיב פשוט כי אין לי נסיון אישי איתה, אבל שנתיים ולא שלוש שנות אחריות למחשב במחיר כזה אומר דרשני לדעתי.

פורסם

שלום edentt, תשובות להתעניינות שלך-

קודם כל הדגם מומלץ, יש לנו ביקורות טובות עליו מלקוחות- אך מה שנאמר נכון וכבר בחודש חודשיים הקרובים סביר שיכנסו דגמים חדשים.

לגבי השמועות שהוזכרו פה, כמו רוב השמועות אין להן בסיס, אנחנו לא פותחים מחשבים ניידים שאנחנו מייבאים ובטח שלא מחליפים להם רכיבים. סביר להניח שהשמועות נובעות מכך שלכל דגם יש כמה וכמה ואריאציות ויכול לקרות שהמוצר שנקנה היה שונה ברכיב מהמפורסם באתר (שהוא הדגם העיקרי והנפוץ ביותר). בכל אופן בכל מצב של אי התאמה בין המוצר שהוזמן למוצר שהתקבל הלקוח מכוסה ויכול להחזיר, להזדכות או לקבל הטבות אחרות בהתאם לבחירתו- בהתאם לחוק להגנת הצרכן.

אנו מציעים שנתיים אחריות מלאה הכוללת תיקונים ושירות בעצמנו ולא דרך מרכז שירות חיצוני (נדיר למדי, לידיעתך), אנחנו יבואנים רשמיים של MSI ויכולים להבטיח תמיכה של 100% למוצר.

אשמח לענות לשאלות נוספות כאן או בהודעה פרטית, ומה שלא תחליט- מקווה שתמצא מחשב המתאים לצרכיך שתהנה ממנו

שבת שלום

שי, אייבורי מחשבים

פורסם

שי, השמועות שהצגתי פה למעלה לא היו בנוגע למחשבים ניידים, הם היו על מחשבים שולחניים..(שברגע שאנשים שולחים מחשבים לתיקון או משו אתם בעצם מחליפים בחלקים משומשים\משופצים במקום בחדשים כמו שאתם אומרים) אבל כמו תמיד שמועות שעוברות מפה לאוזן תמיד הולכות וגדלות, ואז זה גם משליך על הלפטופים.

כמובן שלי אישית אין ניסיון עם הנושא או משהו רע להגיד עליכם... אחרי הכל המלצתי על קניית מחשב אצלכם..

פורסם

שי, השמועות שהצגתי פה למעלה לא היו בנוגע למחשבים ניידים, הם היו על מחשבים שולחניים..(שברגע שאנשים שולחים מחשבים לתיקון או משו אתם בעצם מחליפים בחלקים משומשים\משופצים במקום בחדשים כמו שאתם אומרים) אבל כמו תמיד שמועות שעוברות מפה לאוזן תמיד הולכות וגדלות, ואז זה גם משליך על הלפטופים.

כמובן שלי אישית אין ניסיון עם הנושא או משהו רע להגיד עליכם... אחרי הכל המלצתי על קניית מחשב אצלכם..

התגובה שלי תקפה גם בנושא הזה. אייבורי לא תמכור מוצר שונה משהלקוח רכש ואם קרתה טעות והורכב דגם לא נכון במפרט הלקוח יקבל שירות מלא והחלפה למוצר המגיע לו או זיכוי. כמו כל חברה שמשרתת עשרות אלפי לקוחות טבעי ששמועות יופצו על ידי גורמים בעלי אינטרס, אבל חשוב בעיני שלקוח ישפוט לפי השירות שהוא קיבל אישית- שירות שאנחנו מקפידים להעניק.

בכל אופן שמח לעזור וזמין בהודעות פרטיות ודואר אלקטרוני לכל שאלה או בקשה שלכם

שי, אייבורי מחשבים

פורסם

דבר אחד חורה לי בדבריך, שי נציג אייבורי: אתה מאשים את "המתחרים" בהפצת השמועות, בעוד שיכול להיות שמדובר בלקוחות לא מרוצים שבסה"כ הפיצו את שקרה להם (בהגזמה או שלא בהגזמה), אפילו אם מדובר בבודדים מתוך כל לקוחותיכם. יצא לי לקרוא גם על תביעות שהוגשו נגדיכם. בהתחשב בהיקף העסקים שלכם זה כנראה בלתי-נמנע, אבל במקום להודות בזה שלפעמים נשארים אצלכם לקוחות בהרגשה רעה (בצדק או שלא בצדק), אתה ממהר להאשים את "המתחרים". בהתחשב בזה שהמתחרים האמיתיים היחידים שלכם הם KSP בכל מה שקשור לנפח מכירות ופריסה כלל ארצית, דבריך הם עילה לתביעת דיבה, לא פחות מה"שמועות המופצות ע"י גורמים בעלי אינטרס" עליהן דיברת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים