עבור לתוכן

עזרה בפרוייקט פשוט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! אני רוצה לבנות מערכת פשוטה (בעצם היא לא ממש פשוטה בשבילי) שפועלת עם הארדואינו.

זה מעיין מקלדת שבה המספרים מ0-9 , אם מקישים את הרצף הנכון, אז יוצא מתח של 4.5 וולט מאחד הפינים. אני די נעל באלקטרוניקה אז תנסו להיות פשוטי...

פורסם

אני חושב שנוכל לעזור לך יותר טוב אם תגיד לנו מה אתה כן יודע.

מהצד של התכנות - אתה מכיר שפת תכנות כלשהי?

יצא לך לעבוד עם ארדואינו, למשל לכתוב את התוכנית הבסיסית שמהבהבת בנורית פעם בשניה?

האם יש מקלדת/לוח מקשים ספציפי שאתה רוצה לעבוד איתו, או שזה לא משנה?

פורסם
  • מחבר

אני לומד עכשיו c# אבל אני לא ממש מתקדם (אני יודע הכל עד לולאת WHILE )

עשיתי כבר את זה שהלד המובנה מהבהב פעם בזמן כלשהוא והצלחתי להפעיל את התקשורת הסיריאלית.

שמעתי על keypad

פורסם

אוקיי. אני לא יודע מה בדיוק נכלל ב"עד לולאת while" :) ... אני מניח שאתה מכיר גם if/else ומערכים בסיסיים, ואם כן אז מבחינת התכנות יש לך מספיק כלים כדי לפתור את הבעיה.

רמז ראשון: אתה מאחסן את רצף המספרים הסודי שלך במערך. עזוב לרגע את הארדואינו. על הנייר, בהינתן מערך עם רצף סודי, וקלט של מספרים שמגיעים בזה אחר זה, איך אתה יכול לגלות אם הרצף מופיע בהם?

לגבי החומרה: הקריאה מלוחות המקשים הנפוצים פשוטה אבל לא אינטואיטיבית. במקום לכתוב הכל מחדש, אני מפנה אותך להסבר שכבר פרסמתי: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4222039,00.html

רמזים נוספים יינתנו לפי הצורך 8)

פורסם
  • מחבר

אאהההה הבנתי :)

נב מאיפה אפשר להשיג מקלדת כזאת? :nixweiss:

פורסם

איפה משיגים לוח מקשים - בחנויות אלקטרוניקה (רגילות או ברשת), איביי, אתרים סיניים... לוח פשוט אמור לעלות בסביבות 10-20 ש"ח.

או שתעשה כמו האקר חומרה אמיתי ותפרק לוח כזה ממכשיר ישן ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים