עבור לתוכן

המחשב נדלק-אבל לא מגיב!!!

Featured Replies

פורסם

היום הדלקתי את המחשב שלי, המאווררים התחילו לעבוד (מארז+מעבד+כרטיס מסך), מן הסתם גם הכרטיס מסך התחיל לעבוד כי הוא התחמם, אבל כשהדלקתי לא היה שום צפצוף, המסך לא הגיב-כאילו הוא לא מחובר-והמסך בטוח עובד מצויין ומחובר למחשב!

מה לעשות?? יש לציין שחיכיתי מספר דקות כדי לבדוק אם שומעים את ווינדוס עולה (הצליל של הכנורות) ולא שמעתי כלום-והרמקולים היו מחוברים..

רעיונות ???

פורסם

נתק את המחשב מהחשמל, ולחץ פעם פעמיים על כפתור ההדלקה. חכה מספר שניות, חבר את החשמל חזרה והדלק את המחשב.

עדכן אם המחשב עלה או שהבעייה נשארה

פורסם
  • מחבר

הבעייה נשארה :-\

יש לציין שכשאני לוחץ על כפתור הכיבוי המחשב לא מגיב גם, ולכן אני צריך ללחוץ עליו לחיצה ארוכה כדי לכבות את המחשב..

פורסם

תאפס ביוס, אם לא עוזר צריך להתחיל לבדוק חלק חלק על מחשבים אחרים/ממחשבים אחרים.

פורסם
  • מחבר

מה איפוס ביוס עושה? אם לא עשיתי שום אוברקלוק או שינוי מתח וכאלה זה לא ישנה כלום, נכון?

פורסם

היה לכם הפסקת חשמל בבית בזמן האחרון? אם הרמקול הקטן של הלוח תקין, ואין שום ציפצוף, זה לא חדשות טובות... נסה להוציא את כל סטיקי הזיכרון (כשהמחשב כבוי) ולנסות להדליק אותו בלי הזכרונות. עכשיו יש צפצוף? אם לא, החשודים העיקריים הם הלוח ואחריו המעבד.

פורסם
  • מחבר

עכשיו יש צפצוף, אבל אלו הרבה צפצופים קצרים שממשיכים בלי הפסקה.

אני עכשיו מאפס CMOS, נקווה לטוב...

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הבטרייה לעשר דקות, ועדיין המסך לא עולה ואני שומע הרבה צפצופים קצרים שלא נפסקים!!

מה לעשות?? למישהו יש רעיון? אני מעדיף רעיון אחר מלשים את החלקים על מחשב אחר, כי אין לי מחשב אחר בסביבה...

פורסם
  • מחבר

בדקתי מה הפירוש של הצפצופים, וזה אומר בעיית כוח (Power error).

ניתקתי את הכל-מזכרונות ועד כוננים ועדיין יש את הצפצופים!

עכשיו יש רק שתי אפשרויות: הוא הלוח אם-או הספק.

יכול להיות לדעתכם שזו בעיה בלוח אם (קצר או משהו) ולא בספק? זה הגיוני שאולי שרפתי בטעות משהו בלוח. אבל אם זה הלוח אם, קצת לא הגיוני שהמאווררים עובדים...

במה הבעיה..? :nixweiss:

דרך אגב, אין לי ממש אפשרות בזמן הקרוב לבדוק את החלקים על מחשבים אחרים ולהחליף ספקים...

פורסם

המחשב לא ידלק אם הוצאת את הזיכרונות. תחזיר אותם חזרה.

פורסם
  • מחבר

החזרתי אותם ועדיין יש צפצופים ומסך שחור (המאווררים פועלים)...

דרך אגב, זה לא שהמסך שחור-הוא פשוט לא מגיב (המסך אומר "No signal")-והוא מחובר ותקין.

???

פורסם

תחליף ספק

פורסם
  • מחבר

זו בטוח בעיה בספק? יש מצב שזה בלוח אם? כי המחשב לא נדלק אחרי שפתחתי את המארז...

פורסם

בסוף חיברת אליו את ה GTX 580?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים