פורסם 2004 בינואר 421 שנים מה זאת השאלה הזאת?כל עוד המחשב שלך תקין ואתה מרוצה מהביצועים שלו אין צורך לעשות פורמט. זה הצעד הכי דרסטי שיש.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אם יש לך מקרה ספציפי ואתה חושב שצריך לפרמט את המחשב, שאל ונגיד לך.בעיקרון, ישנם שני מקרים שבהם כדאי מאד ולפעמים אפילו חובה לפרמט את המחשב - גילוי כמות וירוסים גדולה שפגעה במערכת, או במקרה בו נדפקו קבצים חשובים של מערכת ההפעלה והניסיון לתקן אותם כושל כל הזמן או גורם כל פעם לבעיות נוספות.מעבר לזה יש כאלה שימליצו לך (ואני בינהם) לפרמט מערכות וינדוס אחרי תקופת זמן ארוכה שהמערכת מותקנת כדי לשפר ביצועים ולנקות את המערכת מהזבל שמצטבר בה עם הזמן.אני נוהג לפרמט את המחשב שלי פעם לכמה חודשים כשאני מגיע למסקנה שהוא כבר לא מתנהג כמו שאני אוהב (איטיות, תוכנות שעושות בעיות פה ושם וכו'), אבל זה צעד דראסטי למדי והוא לא כל כך מומלץ לכל אחד במיוחד אם אתה לא יודע מספיק כדי לא לגרום לעצמך נזקים או לאיבוד מידע.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים תמידשזה יהייה תחביב שלךכמו שזה הפך להיות שליהיה שבוע שהתקנתי פעמיים בשבוע ונידוס(מבעיו של ווירוסים..)
פורסם 2004 בינואר 521 שנים פירמוטים חוזרים בתדירות גבוהה(פעם בחודש ואפילו פעם בשבועיים) הורסים את ההארד דיסק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.