עבור לתוכן

שאלה טכנית על אייפון

Featured Replies

פורסם

על איזה גירסה אתה עכשיו?

ישנן שתי דרכים לפרוץ, וישנן שתי גירסאות של IOS 4 שלא ניתנות לפריצה.

בעיקרון, 4.2.1-4.3.3 ניתנות לפריצה על ידי Jailbreakme.com

אתה נכנס לאתר הנ"ל מתוך האייפון ולוחץ על install.

ממש כמו התקנת אפליקציה מהאפסטור.

אם מדובר ב 4.3.4 או 4.3.5 אזי הן לא ניתנות לפריצה מלאה.

הדרך השניה דורשת מחשב וחיבור אליו.

חבר את המכשיר למחשב.

הורד את Redsn0w

הרץ אותה כמנהל מערכת ובחר ב Jailbreak.

בשלב הזה תצטרך להכניס את המכשיר ל DFU.

מדריך וידאו כיצד לעשות זאת:

הכלי יזהה שהמכשיר במצב הנ"ל ויתחיל לרוץ.

לאחר זמן מה יופיע חלון שבו תבדוק שמסומן install cydia בלבד.

לחץ על Next ותן לכלי לרוץ.

לאחר מכן המכשיר ידלק עם סידיה מותקנת.

בהצלחה.

• תגובות 49
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תוכל לענות לי על השאלות האחרות לגבי הבאגים גם?

ותודה על המדריך.

פורסם

הבאג של המסך הירוק ביוטיוב לא מוכר לי, ואני לא מוצא בגוגל פתרונות לבעיה. רק תיאורים שלה, על איזו גירסה אתה עכשיו?

אחפש תיעוד לבעיות בגירסה זו. אם אמצא.

בכל מקרה, קרוב לוודאי שעדכון / Restore לאותה גירסה יכול לעזור.

פורסם
  • מחבר

ויש את הבעיה עם אחת האפליקציות שאין סאונד אחרי תקופה וצריך לכפות ולהדליק כדי שזה יסתדר משהו כזה.

הגירסה היא 4.3.4.

תודה על העזרה.

פורסם

הגרסה שלך ישנה ... אם הסתדרת עם פריצה ,פשוט תעדכן לגרסה האחרונה - 5.1.1 (אתה לא יכול לעדכן לגירסה ישנה יותר כי המערכת של אפל צריכה להחתים את הגרסה שלך והיא מחתימה תמיד רק את הגרסה האחרונה ,חתימות שמורות של הגרסאות האלו אין לך כי לא התקנת אותן עדיין אז זה לא יעזור )

תקבל פיצ'רים חדשים , דפדפן מעודכן עם תמיכה טובה יותר בHTML5 ,ביצועי JavaScript טובים יותר ושימוש רב בהאצת חומרה מצד הליבה הגראפית בשביל אנימציות של HTML5 , יש גם את הiMassage ,מרכז ההודעות ,קיצור דרך למצלמה ממסך הנעילה וכו' .

בקיצור ,אין סיבה להיות תקוע בגרסה עתיקה שכזאת סתם ככה בלי סיבה אמיתית ,שכן את הגרסה שלך גם ככה אפשר לפרוץ רק בפריצה קשורה עד כמה שאני זוכר (מה שאומר כל כיבוי מכשיר הפריצה נמחקת ) .

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש לפרוץ.

לא ענו לי על השאלה הראשונה ששאלתי שזה יותר חשוב לי לפתור.

פורסם
  • מחבר

עדכון: שידרגתי למערכת החדשה ורציתי לשאול איך אני מעביר את כל האפליקציות שגיביתי מהמחשב חזרה למכשיר?

פורסם

ל 5.1.1?

הבעיה נפתרה?

כדי להעביר אותן בחזרה אתה מחבר לאייטיונס מקליק עם הימני על האייפון ו Transfer Purchase.

פורסם
  • מחבר

שידרגתי את הגירסה.

שאלתי מקודם שאלות שלא ענו לי קודם כל בכלל עליהן, אלה פתחו דיון רחב מדי על הסירי.

ורק ביצעתי את השדרוג, אז לא יודע נכון לכרגע.

פורסם

אם אתה מדבר על המסך הצהוב שהזכרת, זו בעייה חומרתית במסך, שלפעמים חולפת מאליה. במידה ולא, אפשר להחליף את המכשיר באחריות.

אצלך, ככל הנראה מדובר בתקלת תוכנה.

לכן יש כאן המלצות לשדרג גירסה.

פורסם
  • מחבר

המסך שאמרתי לא היה אצלי, זה משהו שקראתי פה.

השאלה הייתה האם זה בטוח שזה תקלת תוכנה ושדרוג פותר?

אני לא רוצה לקחת למעבדה שלא לצורך.

בכל מקרה, לא יודע אם שמת לב במידה ויש לך את המכשיר, או שאתה מכיר אותו. ברגע שמתקשרים אליך ומנתקים אחרי השיחה יש מן סאונד של קליק כזה, אותו אחד שנשמע שאתה לוחץ על הכפתור העליון. עכשיו קוראים לעיטים מקרים שהסאונד הזה לא נישמע, השאלה אם זה בעיה ברמקולים או משהו במכשיר? או שזה תופעה שקוראת אצל הרבה?

פורסם

ה Youtube?

זאת כמעט בוודאות תקלת תוכנה.

עובדה, זה לא חוזר לך לאחר השדרוג.

במכשיר לא אצלי כבר חודש +.

עם זאת לא יחסתי לתופעה הזו חשיבות.

כל עוד אתה שומע ברמקול את כל שאר הצלילים, תקלת חומרה זו לא.

פורסם
  • מחבר

תראה בגדול אז התקלה התרחשה לעיטים נדירות, ככה שאני לא יכול בוודאות לפסול אותה, אבל אם אתה אומר שהסימפטומים שלה נבעו מתקלת תוכנה בלבד, ושאין שום סיכוי לתקלת חומרה בכל מקרה, אז זה אחלה.

ולגבי התקלה של חוסר סאונג באפליקציה מסויימת והתקלה שציינתי בהודעה הקודמת תוכל להתייחס ולהגיד מה קורה לגבי אלו?

תודה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שהזכרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים