עבור לתוכן

מחפש עזרה בבחירת מדפסת משולבת (לא HP!)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחר נסיון לא טוב עם HP והקלקולים במדפסות שלהם אחרי שנה וחודש, אני מעוניין לקנות מדפסת אמינה.

שמעתי דברים על קאנון, ואני רואה הרבה ביקורות טובות על בראדר.

אני לא כ"כ מבין את ההבדל בין לייזר להזרקת דיו, אז אני פתוח להצעות.

התקציב שלי הוא באזור ה-600 ש"ח עם אופצייה לחרוג ממנו עבור מוצר משכנע שיחזיק מעמד לאורך זמן.

יכולות רצויות

- הדפסה:

• ש\ל + צבע
  • הדפסת תמונות באיכות מניחה את הדעת
  • לא חייבת קצב הדפסה גבוה וגם לא תדפיס בתדירות גבוהה (ועל כן דרוש דיו שיהיה עמיד לפרקי זמן ללא שימוש)

- מדפסת משולבת: סורק + פקס + ניהול פקסים על המחשב בצורה נוחה (כולל פיקסוס קבצים מהמחשב וקבלת פקסים ישירות למחשב בנוסף או כתחליף להדפסתם).

- סריקת דפים מרובים ע"י הזנת נייר לסורק (nice to have אבל לא חובה).

- חיבור רשת: אופציונלי, אבל לא מחוייב המציאות.

אשמח לקבל הכוונה.

תודה.

פורסם

השאלה באיזה תדירות את הולך להשתמש, וחבל לפסול את HP ז"א,

אם אתה חייב צבע תבדוק officejet pro, אם אתה מתכוון להתשמש ביום יום אז כשה לי להמליץ על משהוא

קנון ואפסון טובות לתמונות

פורסם
  • מחבר

תודה.

ההדפסה תהיה של מסמכים ב-ש\ל ושל תמונות בצבע, אבל לשימוש אישי - לא לתערוכות.

כפי שציינתי, המדפסת לא תדפיס בתדירות גבוהה.

למה לפסול? - אז לאחר נסיון לא טוב שלי, נסיון לא טוב של סובבים אותי, וקריאה בפורומים ובאינטרנט לגבי "מחלות ידועות" של מדפסות HP, אני מעדיף להתרחק מהן ולתת הזדמנות לחברה אחרת.

לצורך העניין הייתי שמח לקנות מוצר שיוצר באמריקה או גרמניה לדוגמא (בניגוד לסין, קוריאה, וכיוב').

--

עדכון:

בדקתי עכשיו את ה- 8500 officejet pro.

החסרונות הינם: המחיר מחוץ לטווח; זה HP; ובנוסף כבר הספקתי לקרוא ביקורות לא טובות גם עליה, שמתארות את אותן "מחלות ידועות" של HP.

פורסם

היי, אני מצטרף בדיוק לשאלה של פותח הת'רד.

האמת שהיו לי עד עכשיו שני מכשירים משולבים של HP, ושניהם היו מניחי דעת מבחינת איכות ואמינות, אלא שהדיו שלהם לא זול והם תפסו הרבה מקום.

אני מחפש מכשיר שמשלב מדפסת דיו ש/ל+צבעוני, פקס וסורק, כזו שהדיו שלה יכול לעמוד הרבה זמן בלי להתקלקל. צריך גם חיבור מובנה לרשת אלחוטית. רצוי שתהיה ברוחב קטן, זה שגם מספיק בשביל סריקת דף A4.

המממ ... נשמע כאילו אני מתאר את ה-6500APlus שקניתי למשפחה. אלא שכאמור המכשיר הזה גדול והדיו שלו יקר.

אני זוכר שפעם היו מדפסות שהוציאו את הדפים המודפסים כלפי מעלה ולא למגש אופקי שתופס עוד מקום. הייתי שמח גם לפיצ'ר כזה, אבל אני לא יודע אם זו דרישה מציאותית ממכשיר משולב.

פורסם

הרבה ממליצים בפורום פה על מדפסות של brother, הן הכי משתלמות מבחינת מחירי הדיו,

אך אין לי המצלה למשהוא ספציפי, תחקה לעוד תגובות

פורסם

brother

פורסם

מדפסות HP הן המדפסות הנמכרות ביותר בעולם. חבל שאתה פוסל את כל ליין הדגמים שלהם רק בגלל ניסיון לא טוב עם דגם מסוים (שבטח עלה לך.. איזה 200 ש"ח) . מבחינת שירות לאחר הרכישה אין ל HP מתחרה בארץ (בהזרקות דיו) .רק ל HP יש נציגות שלה בארץ והיא אחראית על מערך התמיכה והשירות. בניגוד לCANON ו Epson שהשירות ניתן ע"י חברת קרט אשר נרכשה ע"י ניופאן בגלל קשים כלכלים. לקסמרק בשום פנים לא בא חשבון כי הם עושקים את הלקוחות שלהם ברכישת מיכלי הדיו לאחר מכן...

אני אישית ממליץ על דגם שנקרא HP OJ 8500A

עלויות ההדפסה בו הן מהנמוכות ביותר בדגמי ההזרקות דיו. והשירות כולל "איסוף והחזרה" מאתר הלקוח.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777805

פורסם

מקפיץ

גם אני מחפש תחליף למדפסת משולבת שלי , HP OFFICEJET J4680, שמסרבת לקבל את המחסנית דיו שחור .

אותן דרישות בתוספת WIFI חובה ומזין דפים חובה (FEEDER)

אני כמעט ולא מדפיס בצבע.

תוספת: ל HP יש תמיכה מצוינת בלינוקס ולכן אם קיים כזה דבר מדפסת משולבת של HP אמינה , זו אפשרות מעולה עבורי.

פורסם

brother שוב

מדפסות אמינות ועלויות דיו נמוכות בניגוד לHP

פורסם

*הערה נוספתעלויות נמוכות בהדפסה נמדדות לפי כמות הדפים שהדיו/טונר מספק לעות סכום הכסף.יש טעות נפוצה למשתמשים בייתים שהם חושבים שככל שהדיו / טונר עצמו זול יותר כך עלות ההדפסה זולה יותר.לדוגא עם מיכל דיו עולה 100 ש"ח ומספיק לכ-400 דפים . עלות דף תהיה 100 לחלק ל-400 = 0.25 ש"ח .או אם לדוגמא יש מיכל דיו שעולה יותר : 130 ש"ח אבל הוא מספיק ל800 דפים עלותפר דף תהיה 0.16 ש"ח יש לבדוק את כמות הדפים שהדיו/טונר יספק לעומת המחיר שלו בשוק וככה להבין איזו מדפסת הכי משתלמת ככלכלית לנו.בתגובה של יניב הוא פשוט ציין brother כי זה מה שיש לו כנראה בבית. תשובה מקצועית יותר הייתה דגם+עלויות הדפסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים