עבור לתוכן

בחירת משחה טרמית

Featured Replies

פורסם

אין הבדל בין משחה טרמית לנייד, כרטיס מסך או מעבד רגיל, זה אותה משחה.

ואתה הולך רחוק, אין צורך להזמין משחה בEBAY, משחה נורמלית לדוגמאת MX-2/3/4 עולה 30-50 שקלים, שפורפרת שתספיק לכמה שימושים.

כמו כן אתה רוצה לרענן משחה טרמית בנייד שלך ? אתה יודע במה זה כרוך ? הוא מתחמם ?

פורסם
  • מחבר

אין הבדל בין משחה טרמית לנייד, כרטיס מסך או מעבד רגיל, זה אותה משחה.

ואתה הולך רחוק, אין צורך להזמין משחה בEBAY, משחה נורמלית לדוגמאת MX-2/3/4 עולה 30-50 שקלים, שפורפרת שתספיק לכמה שימושים.

כמו כן אתה רוצה לרענן משחה טרמית בנייד שלך ? אתה יודע במה זה כרוך ? הוא מתחמם ?

כמעט בכל קטגוריה כמו כאן אי אפשר להשוות את המחירים בארץ לעומת המחירים בebay, החיסרון היחידי הוא זמן המשלוח.

אני רוצה להחליף את המעבד הקיים שלי במעבד אחר,בשביל זה אני צריך משחה טרמית.

ובמה זה בדיוק כרוך?

פורסם

אני מסכים איתך לגבי EBAY, אבל ויש אבל גדול, הוא שהרוב משתלם, לא הכל !

וחלק מזה זה גם משחה טרמית, אתה אולי מסתנוור מהעובדה שאתה קונה 5 שפורפרות, אבל זאת משחה ג'נרית שאף אחד לא בדק או יודע את הביצועים שלה, והכמות מאוד קטנה. עדיף "להשקיע" עוד כמה שקלים ולקחת שמהו מוכר וידוע בביצועים שלו, לא חושב שעוד 10-20 שקלים זה מה "שייקר" את העסק שלך.

אתה רוצה להחליף את המעבד בנייד שלך ? אתה יודע באיזה תצורה הוא מגיע ? אם הוא מולחם ללוח האם או לא ?

החלפה של מעבד (מה שלא קיים ברוב הניידים) דורשת פירוק של כל המחשב והקירור ! שזה לא עבודה "קלה"..

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך לגבי EBAY, אבל ויש אבל גדול, הוא שהרוב משתלם, לא הכל !

וחלק מזה זה גם משחה טרמית, אתה אולי מסתנוור מהעובדה שאתה קונה 5 שפורפרות, אבל זאת משחה ג'נרית שאף אחד לא בדק או יודע את הביצועים שלה, והכמות מאוד קטנה. עדיף "להשקיע" עוד כמה שקלים ולקחת שמהו מוכר וידוע בביצועים שלו, לא חושב שעוד 10-20 שקלים זה מה "שייקר" את העסק שלך.

אתה רוצה להחליף את המעבד בנייד שלך ? אתה יודע באיזה תצורה הוא מגיע ? אם הוא מולחם ללוח האם או לא ?

החלפה של מעבד (מה שלא קיים ברוב הניידים) דורשת פירוק של כל המחשב והקירור ! שזה לא עבודה "קלה"..

כבר בדקתי את כל העניין, אני יודע בדיוק מה צריך לעשות, אז לא תהיה עם זה בעיה.

בכל מקרה על איזו משחה אתה ממליץ?

וכמה גרם בערך צריך למעבד אחד?

פורסם

גם 1 גרם זה יותר מדי למעבד, ומשחה מומלצת הם הMX למיניהם של AC..

פורסם
  • מחבר

גם 1 גרם זה יותר מדי למעבד, ומשחה מומלצת הם הMX למיניהם של AC..

תודה אחי, אני מזמין בסוף את הMX-2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים