עבור לתוכן

מה corsair חשבו לעצם?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, קניתי היום corsair 500r חדש, ומבחינות מסוימות הוא ממש אחלה- יופי, איכות בנייה, סידור כבלים. אבל יש בו כמה פאקים מעצבנים:

- יש בלמעלה של המארז מקום להתקין שני מאווררים. למקומות שבהם שמים מאווררים יש חור מיוחד, לא סטנדרטי, ולכן צריך להם ברגים ספציפיים. corsair מצרפת ברגים וטוענת שאלו מתאימים להשמת מאווררים נוספים במארז, אבל בעצם הם לא מתאימים. ראיתי שהמון אנשים באינטרנט נתקלים באותה בעיה, ומעצבן ש-corsair לא דואגת לעדכן את הלקוחות שקונים. עכשיו אני בעצם לא אוכל לשים מאווררים למעלה...

- corsair שמו standoffים של הלוח-אם כברירת מחדל ללוח אם מסוג ATX. עכשיו לי יש לוח m-atx אז הייתי צריך להחליף אותם. הקטע שזה כמעט בלתי אפשרי להוציא אותם- הם מוברגים מאוד מאוד חזק, ולא מצורף שום מברג מיוחד בשביל להוציא אותם. לקח לי שעה להוציא שלושה כאלה!

- יש במארז בקר מאווררים built in שמתחבר אך ורק לשלושה מאווררים מתוך הארבעה הכלולים במארז. תהרגו אותי, אני לא מבין מה הבעיה שגם המאוורר הרביעי יתחבר אליו.

פורסם

אני לא מכיר את המארז הספציפי אבל אני דיי בטוח שהוא לא בנוי בצורה בלתי אפשרית כמו HP

יתכן שיש שם מאווררים בגודל לא נפוץ ? (92 / 140 / וכו) או שיש חלק נוסף שאמור להגיע אם המארז ולא הגיע ?

את ה standoffs ניתן להוציא אם בוקסה מתאימה

תלוי מה הזרם המקס' של מאווררים שהבקר בנוי להחזיק - ניתן לחבר 2 מאווררים חלשים יותר לאותה יציאה אל ידיי כבל מפצל

פורסם

לא מבין מה מיתלהבים מהמארזים שלהם הם ממש יקרים בארץ וגם לא יפים אין בהם משהוא מיוחר לא באכות לא בעיצוב ולא בפיתרונות יצרתיים יש מארזים יותר זולים והרבה יותר טובים אני לא אוהב את העצוב שלו אבל תיתחדש שהייה בהצלחה אם המארז

פורסם

לא מבין מה מיתלהבים מהמארזים שלהם הם ממש יקרים בארץ וגם לא יפים אין בהם משהוא מיוחר לא באכות לא בעיצוב ולא בפיתרונות יצרתיים יש מארזים יותר זולים והרבה יותר טובים אני לא אוהב את העצוב שלו אבל תיתחדש שהייה בהצלחה אם המארז

הם טובים, אין ספק לגבי זה אבל אני חושב שברמת מחיר שלהם פה בארץ עדיף לקנות כבר את הדובדבן שבקצפת שזה SILVERSTONE.

פורסם
  • מחבר

לא חושב שה-silverstone למיניהם (למעט ה-ft02 שעולה בארץ הון) יותר טובים: איכות בנייה- לא, מראה- אישי, סידור כבלים- corsair, נוחות הרכבה- corsair, קירור- raven 2 קצת יותר טוב.

לגבי ה-standoff בסוף הסתדרתי אבל הייתי צריך להפעיל המון כוח. לא משהו שאני מצפה.

המקומות למעלה למאווררים הם מתאימים לגודל 120 או 140. ל140mm הם עשו חורים לברגים סטנדרטים ול-120 הם עשו חורים מיוחדים, שצריך להם ברגים יחודיים של corsair שהם לא מצרפים באריזה.

11010010110, איך אני בודק מה הזרם המקסימאלי שהבקר יכול להחזיק? איפה קונים מפצל כזה?

דרך אגב, סה"כ אחלה מארז, הוא ממש יפה, וחוץ ממה שפורט הוא מאוד נוח להרכבה.

פורסם

יש לי מארז אחד שהוא "לא גנרי" (באיכות - יכול להיות שהוא של חברה גנרית). הוא טוב ואין לי שמץ של איזה חברה הוא (מחשב שמצאתי בפח)

ראיתי מארזים דומים של CHENBRO שהם דיי טובים - בכל מקרה תלוי בשביל מה ומארז שהוא מבחינתי טוב לא בהכרח יהיה טוב למישהוא אחר

יתכן שאיפה שהוא אומרים כמה mA/A הבקר יכול להחזיק לכל מסילה. אם לא אז אני מנחש משהוא כמו 200mA אז זה אומר שהוא יכול להחזיק מאוורר רגיל או 2 מאווררים "שקטים" (מאווררים חלשים שלוקחים פחות מ 100mA)

אם יש בבקר טרנזיסטורים פתוחים שאתה יכול לגעת בהם אתה יכול לבדוק כמה הם מתחממים כשהבקר נמצא במצבים שונים - אם הם קרים למגע אז הבקר יכול להחזיק את המאווררים, אם הם קצת חמים אז זה בדיוק המקס' שלו

הכבל מפצל :

images_user_src_RB-522.gif

יכול להיות שיש בחנויות מחשבים שמוכרות ציוד למודינג וכו / EBAY / ניתן להכין לבד או פשוט לחבר ביחד את החוטים מהמאווררים

פורסם

היום החלפתי מארז ישן 6 שנים שכלו מיתפרק עבר שני מחשבים ל ANTEC P193 V3 אחלה מארז גדול מרווח לא פלסטיק גימור מעולה הטוב ביותר שראתי גם מארזים שעלים הרבה יותר מודולרי חשבו שם על הכול סידור כבלים ברמה הדלת והדפנות של המארז בנויים משתי שכבות מתכת ובנהים שתי שכבות בידוד ניגד רעש ולכן הוא שקטטטט וביגלל זה הוא כבד מאוד 19 קלו בלי כלום אחלה מארז ממליץ על המארזים שלהם שהם יחסית לא יקרים אבל זה עולם אחר הוא ממש כמו רהיט

פורסם

המגירות פלסטיק לHD לא הפריעו לך? חוץ מזה הוא נחמד..

פורסם

אני יותר לא חוזר למארזים שיש בהם פלסטיק ולא מישנה באזה חלק במארז קמצנים שמים מגרות לHD מיפלסטיק :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תתחדש על המארז :xyxthumbs:

אני ממש לא אוהב את המראה של ה p193 עם המאוורר בצד אבל סה"כ אחלה מארז.

פורסם

תודה מי שלא אוהב את המארז ANTEC P193 V3 ביגלל המאוורר בצד יש את הדגם ANTEC P280 V3 שאין לו את המאוורר בצד הוא מאוד מרובח צבועה בפנים בשחור ועולה ב KSP לא הרבה רק 550 ש"ח שווה קנייה אין בו פלסטיק וחלקים זזים ולא כל מני חרצים מקדיה שמתמלאים אבק כמו בחלק ממארזי הפלסטיק הזולים מארז מסבי ואכותי הוא המארז הכי מישתלם למחיר

פורסם

התעסקתי אם הרבה מארזים שיש להם מגירות פלסטיק (מחשבים של DELL ו Lenovo), לדעתי דווקא אחד מהדברים הנוחים בין היתר כי ניתן לשים את ההרד דיסק סתם אל התחתית של המארז בשביל להתקין / להעתיק דברים והוא לא מקצר למארז או לאיפה שהוא לא אמור לגעת + שלא צריך אפילו מברג כדיי להרכיב או לפרק את הדיסק מהמגירה

המארז ללא שם שיש לי מכיל משהוא יותר מציק - המקום לדיסקים הקשיחים בנוי כך שכדיי להתקין את הדיסק צריך סתם להבריג אליו 4 ברגים (ולא סתם ברגים כלשהם אלא המקוריים של המארז שיש להם ראש אם צורה מיוחדת) ואז הוא נכנס למסילה אם הראשים של הברגים

הכונני CD במארז הזה תפוסים בצורה שיש חלקים ממתכת שמצמידים לכונן מהצד (ויש לו קצוות שנכנסים לחורים של הברגים בכונן) ואז זה מחליק ביחד ונתפס במסילה במארז - ויש חלק שצריך למשוך כדיי לשחרר אותו מהמקום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים