עבור לתוכן

בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי כרטיס מסך

Shappire 4870 hd ddr5 512mb

מחקתי את הדרייבר הישן של הכרטיס מסך הזה בשביל להתקין את החדש ואיך שהמערכת עולה ממש שניה לפני הברוך הבא המסך כבה ולא עולה רק אחרי מחיקת דרייברים דרך driver sweeper המערכת חוזרה כרגע אני לא יכול להתקין דרייבר לכרטיס מסך מה ניתן לעשות חשוב לציין ששחזור מערכת לא תקף מהסיבה שאין לי ימים אחרונים לשחזור

פורסם

אחרי דריבר סוויפר ניסיתה להתקין שוב?

פורסם
  • מחבר

כן עדיין אותו דבר

פורסם

תתקין את הדריבר שקיבלתה עם הכרטיס מסך :nixweiss:

פורסם

ממה שכתבת הבנתי שהמערכת לא עלתה ואחרי שמחקת עם driver sweeper המערכת עולה. מה שלא הבנתי זה למה אתה לא יכול להתקין דריוור לכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

זאת בידיוק הבעיה כאשר אני מתקין את הדרייבר המעודכן ביותר ממש שנייה לפני עליית הברוך הבא המסך כבה ולא נדלק

פורסם

תכנס למצב בטוח ותבדוק שוב שאריות עם driver sweeper. אם יש, תמחק ותנסה שוב לעלות מע' הפעלה. אם אין תתקין את הדריוורים במצב בטוח.

פורסם

תנסה להוריד דרייבר מהאתר של חברת כרטיס המסך(כגון:ג'יגהבייט ,אסוס,וכו')

פורסם

נתקלתי בעבר בבעיה דומה עם כרטיס 9600GT על התקנה טריה של ווינדוס 7. המערכת עלתה רגיל עד שווינדוס התקין דרייברים לכ.מסך או עד שאני התקנתי דרייברים בעצמי. אחרי זה בריסטרט הבא ווינדוס 7 נתקע במסך שניה לפני הוולקאם.

אצלי זה נבע מבעיה איזוטרית של שילוב חוסר התאמה בין הלוח אם לכרטיס, ווינדוס 7, ו 64 ביט (לא ברור מה עם מה, כנראה שזה היה הדרייברים של הלוח לווינדוס 7 שהתנגשו עם הדרייברים של הכרטיס).

בווינדוס XP לעומת זאת הכל היה תקין.

בכל מקרה אני ממליץ לך לנסות:

1. לעדכן ביוס ללוח אם.

2. לעדכן ביוס לכרטיס מסך (אחרי התייעצות עם היצרן).

3. דרייוור סוויפר לכל הדרייברים (כולל כ.קול ורשת) ונסיון להתקין את הדרייברים של כרטיס המסך ראשון, לפני כל שאר החומרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים