פורסם 2004 בינואר 421 שנים על AMD? שמעתי המון שמועות לגבי זה אני פשוט רגע לפני קנייה של השילוש הקדוש (מעבד,לוח אם,זכרון) ופשוט מפחד לקנות שאני לא אפול בפח בגלל שמשהו לא עולה ליאם אפשר תשובה מהירה אני לחוץ על קנייה!!תודה
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אין דבר שעולה באינטל ולא עולה בAMD, בטח שלא משחקים למיניהם ... לAMD יש מעבדים מצוינים שזולים יותר מאלה של אינטל ועובדים כמוהם.אתה יכול לפרט ממה בדיוק אתה חושש?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר אמרתי אני חושש שיש תוכנות מסוימות לא משהו ספציפי שלא יעלו לי אני רוצה לשדרג את החלקים האלה ולהיות בראש שקט שביצעתי קניה טובה ולאורך זמן מה אתם אומרים?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים שטויות במיץ עגבניות וזה כבר ממש מרגיז לשמוע את זהאין שום קשר בין זה שהמעבד הוא מתוצרת AMD לבין זה שאולי יש תוכנות שלא יפעלו "כי זה לא אינטל"לא קיים דבר כזהכל דבר שאפשר לעשות עם מעבד של אינטל אפשר גם עם AMD, כולל תיכנות בכל שפה קיימת.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אתה יכול ללכת עם AMD בלב שקט לא תרגיש שום הבדל בשום תוכנה .. למעט בכיס, ישאר לך עודף.תתחדש.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים חעעעעעעע הוא האמיןעבדנו עליך!!!!!אתה לא יודע כמה בעיות היו לך במשחקים ובתוכנות.. ובעיקר בווינדוס!!חח סתם אחי הכל בצחוק :] תתחדשאני גם רציתי ללכת על AMD אבל נפלתי על מוכר חרטטן שלא ממש אוהב את AMD והמליץ לי לרדת מזה..תהנה =]דרך אגב, אתה מתכוון לעשות אוברקלוקינג או לא?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר הנה המפרט:AMD ATHLON XP2600+gigabyte 7vt600 או משהו כזה זכרון קינגסטון 256X2 ddr 400ומארזאבל נתקלתי בבעיה קטנה אולי תוכלו לעזור קיבלתי יחד עם זה מאוורר עצבני (למעבד) ויחד עם זה שפורפרת שרשום עליה SILVER GREASE HEATSINK COMPOUND איפה אמורים למרוח את זה על המעבד או על החלק התחתון של צלעות הקרור??
פורסם 2004 בינואר 421 שנים תמרח בזיהירות רק על החלק הפנימי של המעבד זה שבולט קצת וגם על ה גוף קירור אבל תנגב את זה עם בד שיכנס לתוך החריצים הקטנים שיש במתכת בכל אופן יש עזרה טובה באתר של AMDלגבי חיבור הגוף קירור ושים לב לא לחבר אותו הפוך אז הוא לא יעבוד
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אתה אמור למרוח את זה בשכבה אחידה ודקה על האמצע של המעבד(הליבה) איפה שיש שם באמצע ומסביב כזה שחור... החצי סנטימטר על סנטימטר... תמרח את זה עליו וגם על הסינק תמרח טיפה טיפה... אבל תמרח שכבה דקה ואחידה על המעבד...
פורסם 2004 בינואר 421 שנים לא כל כך ברור למה שני סטיקים של זיכרון.... הרי הלוח הזה לא תומך ב dual channel DDR...העיקר-תתחדש !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.