עבור לתוכן

שאלה לגבי AMD!!

Featured Replies

פורסם

על AMD? שמעתי המון שמועות לגבי זה אני פשוט רגע לפני קנייה של השילוש הקדוש (מעבד,לוח אם,זכרון) ופשוט מפחד לקנות שאני לא אפול בפח בגלל שמשהו לא עולה לי

אם אפשר תשובה מהירה אני לחוץ על קנייה!!

תודה

פורסם

אין דבר שעולה באינטל ולא עולה בAMD, בטח שלא משחקים למיניהם ... לAMD יש מעבדים מצוינים שזולים יותר מאלה של אינטל ועובדים כמוהם.

אתה יכול לפרט ממה בדיוק אתה חושש?

פורסם
  • מחבר

אמרתי אני חושש שיש תוכנות מסוימות לא משהו ספציפי שלא יעלו לי אני רוצה לשדרג את החלקים האלה ולהיות בראש שקט שביצעתי קניה טובה ולאורך זמן

מה אתם אומרים?

פורסם

שטויות במיץ עגבניות וזה כבר ממש מרגיז לשמוע את זה

אין שום קשר בין זה שהמעבד הוא מתוצרת AMD לבין זה שאולי יש תוכנות שלא יפעלו "כי זה לא אינטל"

לא קיים דבר כזה

כל דבר שאפשר לעשות עם מעבד של אינטל אפשר גם עם AMD, כולל תיכנות בכל שפה קיימת.

פורסם

אתה יכול ללכת עם AMD בלב שקט

לא תרגיש שום הבדל בשום תוכנה .. למעט בכיס, ישאר לך עודף.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

ובכן קניתי את החלקים עכשיו נשאר רק להתקין ולקוות לטוב

תודה לכם :)

פורסם

חעעעעעעע הוא האמין

עבדנו עליך!!!!!

אתה לא יודע כמה בעיות היו לך במשחקים ובתוכנות.. ובעיקר בווינדוס!!

חח סתם אחי הכל בצחוק :] תתחדש

אני גם רציתי ללכת על AMD אבל נפלתי על מוכר חרטטן שלא ממש אוהב את AMD והמליץ לי לרדת מזה..

תהנה =]

דרך אגב, אתה מתכוון לעשות אוברקלוקינג או לא?

פורסם

אילו חלקים קנית?

פורסם
  • מחבר

הנה המפרט:

AMD ATHLON XP2600+

gigabyte 7vt600 או משהו כזה

זכרון קינגסטון 256X2 ddr 400

ומארז

אבל נתקלתי בבעיה קטנה אולי תוכלו לעזור קיבלתי יחד עם זה מאוורר עצבני (למעבד) ויחד עם זה שפורפרת שרשום עליה SILVER GREASE HEATSINK COMPOUND איפה אמורים למרוח את זה על המעבד או על החלק התחתון של צלעות הקרור??

פורסם

על המעבד

פורסם

תמרח בזיהירות רק על החלק הפנימי של המעבד זה שבולט קצת וגם על ה גוף קירור אבל תנגב את זה עם בד שיכנס לתוך החריצים הקטנים שיש במתכת בכל אופן יש עזרה טובה באתר של AMD

לגבי חיבור הגוף קירור ושים לב לא לחבר אותו הפוך אז הוא לא יעבוד

פורסם

אתה אמור למרוח את זה בשכבה אחידה ודקה על האמצע של המעבד(הליבה) איפה שיש שם באמצע ומסביב כזה שחור... החצי סנטימטר על סנטימטר... תמרח את זה עליו וגם על הסינק תמרח טיפה טיפה... אבל תמרח שכבה דקה ואחידה על המעבד...

פורסם

לא כל כך ברור למה שני סטיקים של זיכרון.... הרי הלוח הזה לא תומך ב dual channel DDR...

העיקר-תתחדש !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים