עבור לתוכן

HD של WD10.2GB עומד למות - עזרה בגיבוי החומר

Featured Replies

פורסם

יש לי כאן Hard Disk - Western Digital - 10.2GB הוא ישן מלפני שלוש שנים בערך.

הוא עומד למות כשמחברים אותו למחשב אז הוא עשה רעש מוזר כזה "טק טק טק טק טק..."

עכשיו יש לי עליו חומר מאוד משמעותי בשבילי שאני חייב לגבות בדרך כלשהי (עבודות שהכנתי וכו'...),

נסיתי לחבר אותו חברתי ואז נכנסתי למחשב שלי ולכונן הזה וזה נתקע.

איך אני יכול לגבות את כל החומר שיש בו?

תודה רבה :)

פורסם

אם הוא ההארדיסק היחידי שלך אז קנה אחד חדש,תתקין עליו את מערכת ההפעלה שלך,ואז תנסה להעביר מהישן לחדש...הרעשים שאתה מדבר אליהם נשמעים לי כמו bad sectors אז ככה שאתה יכול לנסות להעביר את הדברים להארדיסק החדש ואולי גם לחכות די הרבה זמן,או שהוא נדפק לך לגמרי ואז לצערי אין לך הרבה מה לעשות,אם אלו דברים ממש ממש חשובים ואתה לא יכול להציל אותם אז אתה יכול לגשת למעבדה שמתמחה בשיחזור מידע שעבד...אבל לפי מה ששמעתי זה יקר לאללה.

פורסם
  • מחבר

כן לפי מה שגם אני שמעתי זה יקר מאוד וזה לא שווה את זה בבעיה שלי כרגע אז ככה שזה לא משתלם.

זה לא הארדיסק היחידי שלי יש לי מחשב חדש רק שאני רוצה להעביר מהארדיסק הישן לחדש את החומר.

עשיתי העברה מהארדיסק להארדיסק רק שהוא נתקע. יש תוכנה או דרך כלשהי לבצע העברה זו ביעילות וכמה

שיותר מהר? (לפני שההארדיסק יקרוס לגמרה... :-\

פורסם

זה עולה בסביבות ה1000 דולר

פורסם
  • מחבר

אמרתי שאני לא מעוניין בשחזור בנאדם, אולי יש דרך אחרת תוכנה או משהו ?

או שהמצב אבוד והארדיסק לפח ???

פורסם

אני לא בטוח שזה יעבוד, אבל תנסה:

תפעיל את המחשב בDOS (רצוי של 98). תפעיל את תוכנת ghost (קובץ אחד בלבד - לרמת DOS). תעשה Image לכונן שאתה רוצה לגבות על HD אחר שמחובר. יווצר קובץ image שיהיה בגודל ה HD הישן ויכיל את המידע שב HD הישן. אני דיי בטוח שבעזרת גירסת ה windows של ghost אתה יכול להסתכל בתוך הimage ולהוציא את הקבצים שאתה רוצה.

אם יש בעיה פיזית בכונן והוא נתקע בשלב במיקום מסויים בכונן, אז רק במעבדת שיחזור אולי יצליחו להוציא את המידע.

תנסה קודם את תוכנות הבדיקה של WD (תחפש באתר שלהם), אולי יהיה אפשר לאתר ולתקן את התקלה, אבל הסיכוי לזה הוא נמוך.

פורסם

שיחזור זה רק במקרה אם החומר נמחק או שההארד דיסק נשרף (תתפלאו אבל שמעתי גם על דבר כזה) אבל בכל מקרה זה עולה ה מ ו ן.

פורסם

שיחזור זה רק במקרה אם החומר נמחק או שההארד דיסק נשרף (תתפלאו אבל שמעתי גם על דבר כזה) אבל בכל מקרה זה עולה ה מ ו ן.

קרה לי שנשרף לי הארדיסק מעומס יתר של עבודה (wd 6 Gb).

תגבה בעזרת EASY RECOVRY

פורסם

לי יש WD6GB ישן מאוד(מימי הפנטיום 2 300 - כשהוא עוד היה חדש) והוא עדיין לא התקלקל לי..

חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים