עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם זכרונות בOC עם Q9400

Featured Replies

פורסם

עריכה: אני יכול לייצב על 3.6GHZ עם תזמוני CL6 ומתח 1.3V למעבד אבל יש תופעה מוזרה. יש לי 3 סטקיים של ראם. שניים של 2 ג'יגה והשלישי זהה אך 1 ג'יגה. אני יכול לעשות פוסט עם הסטיק של הג'יגה ואני יכול לעשות פוסט עם שני הסטקי יםש ל2 ג'יגה אבל אני לא יכול לעשות פוסט לכולם ביחד.

מה גם, כשאני מחבר את שני הסטיקים בזוג סלוטים אחד (של DC) עובד טוב אבל בשניים האחרים לא, והבעיה לא בסלוטים אני חושב כי בלי OC אין בעיה כזו.

ניסיתי לתת עוד מתח לגשר הצפוני ולזכרונות אבל זה לא עוזר. יש למישהו רעיון?

תודה

פורסם

הוא פשוט לא יכול יותר מזה. יש לי מפרט בערך כמו שלך, חוץ מהמעבד שההבדלים היחידים בינהם זה המכפלה (7.5) ומהירות סטוק (2.5), המעבד על מתח 1.3 ולא עובר 3.3GHz ,445 FSB בשום אופן.

פורסם
  • מחבר

הוא פשוט לא יכול יותר מזה. יש לי מפרט בערך כמו שלך, חוץ מהמעבד שההבדלים היחידים בינהם זה המכפלה (7.5) ומהירות סטוק (2.5), המעבד על מתח 1.3 ולא עובר 3.3GHz ,445 FSB בשום אופן.

דווקא קראתי שאלו מעבדים טובים לOC וגם הלוח אם שלי נחשב טוב. בדקתי והזכרונות שלי בערך נתקעים ב880MHZ שזה אומר באס 440 וזה נותן תדר 3.52GHZ שזה לא רע בכלל.

ד"א מה ההגדרות שלך לCPU VTT וGLTREF? ואיזה מתח אתה נותן לגשר הצפוני?

פורסם
  • מחבר

מוזר, אבל כנראה שזה תמיד ככה, שעה אחרי פרסום הפוסט הצלחתי לפתור את הבעיה לבד (אחרי שחודש אני מנסה מדי פעם ולא מצליח).

הבנתי שהלוח יכול לתת יותר והמעבד גם כן לא עושה בעיות עם תדר גבוה יותר. גיליתי שהזכרונות בתדרים של CL6 יכולים לתת 880MHZ ובעצם זה מאפשר לי 3.52GHZ וזה אחלה מבחינתי למעבד כזה בתדר 1.32V מגיע ל60-70 מעלות במאמץ 100% אחרי כמה זמן, ונשאר על 40-50 בIDLE.

יציב כמו שצריך עם OCCT שמבחינתי מה שעובר OCCT זה מעולה.

החסרון היחיד שאחד הסטיקים שלי לא מסוגל לתדרים האלו כנראה בכל זאת, מה שמאפשר לי להיות בתדר גבוה יותר עם 4 ג'יגה ראם או נמוך יותר עם 5. השאלה מה עדיף? תודה

פורסם

מעניין...

המעבד שלי לא מוכן להתקדם מעבר ל3.3GHZ, ושיחקתי כבר עם כל ההגדרות במשך חודש. כולם חוץ מהתזמונים של הזכרונות.

אולי באמת CL6 בזכרונות יפתור את הבעייה.

פורסם
  • מחבר

מעניין...

המעבד שלי לא מוכן להתקדם מעבר ל3.3GHZ, ושיחקתי כבר עם כל ההגדרות במשך חודש. כולם חוץ מהתזמונים של הזכרונות.

אולי באמת CL6 בזכרונות יפתור את הבעייה.

אני עשיתי 6-6-6-18-52-2T אם זה עוזר לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים