עבור לתוכן

המלצה לטלויזיה 3D לסלון

Featured Replies

פורסם

[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום רב, מעוניין לקנות טלויזיה חדשה לסלון, פרמטרים לבחירה: 1. מרחק צפייה עיקרי 4.3 מטר.(מרחק בין קיר לקיר 4.5 מטר) 2. יש חלון ומרפסת שמש ליד טלויזיה (יחסית מואר). 3. השימושים למסך- תכנים רגילים 80%, סרטים 10% באיכות HD, כבלים HD 10%. 4. תלת מימד רצוי למראות שאני לא ממש מבין בזה.5. השקעה- עד 10,000 ש"ח. כמובן שמחפש את המסך עם איכות התמונה הטובה ביותר. השאלה הראשונה מה גודל מסך שאני צריך האם 46-50 מספיק או שאפשר ללכת על 55-59 אינץ? :s05:

בתודה מראש,

ניר

[/td][/tr][/table]

פורסם

אתה צריך גודל 55

כמו lg 55lw651y

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

המלצתה על LED

למה לא ללכת על פלזמה (סליחה מראש על הבורות, אני גם חושב על LED אבל מעניין מה הסיבות לבחירה בLED)

תודה

ניר

פורסם

פלזמה זה למקצוענים

תתחיל להתרגל למושגים של צריבה ושטיפה..

למה לך

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה

עשיתי סקר והגעתי ל3 פינליסטים

החלטתי ללכת על 46 -47 אינץ

ויש לי התלבטות קשה בין 3 טלויזיות:

LED LG .1 דגם 47LM620Y

UA46D6400UM/46D6600UM -3D Samsung . 2

3. PHILIPS 47" LED PFL 7606 H

המפרטים מאוד דומים המחירים גם ובגלל זה קשה מאוד להחליט

יש למישהו המלצות או ניסיון עם דגמים הנ"ל

תודה

ניר

פורסם

LG מעולים בטלויזיות

לך עליהם

פורסם
  • מחבר

תודה GrimBall

מצאתי דגם נוסף של LG

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­LG 47LS570Y דומה מאוד ל47LM620Y אבל בלי 3D

האם כדאי לשקול דגם זה הרי גם כך בכמה שנים קרובות לא יהיו פה שידורים 3D או שיש משהו נוסף ב 47LM620Y שהופך אותו לאיכותי יותר?

תודה

פורסם

פלזמה זה למקצוענים

תתחיל להתרגל למושגים של צריבה ושטיפה..

למה לך

שנעלמו כליל מן העולם הזה.

nirV33 - אולי זה ישמע קשה, אבל לאור התגובות של GrimBall לא הייתי ממליץ ללכת ע"פ התגובות שלו. "LG מעולים לך על LG" זוהי לא חוות דעת אובייקטיבית וחבל שתקבל עזרה לא מקצועית כאן בפורום.

פורסם
  • מחבר

אני מחכה לחוות דעת נוספות, בגלל זה פירסמתי פה שרשור כדי לראות דעות שיעזרו לי לקבל החלטה

אבל לצערי חוץ מGrimBall אף אחד לא מרים כפפה

אנשים תגובות בבקשה!!! :)

פורסם

למרחק שלך 46 זה קטן

פלזמה יכלה להיות פתרון טוב בגלל התאמה לשידורים רגילים ואיכות תמונה עדיפה פר שקל, אבל הבעיה זה שהמקום מואר ולכן היא פחות תתאים.

שלושתך המסכים שבחרת טובים ודומים מבחינת איכות התמונה, אבל יש מספר הבדלים שכדאי לשים לב

תלת מימד אקטיבי ופסיבי, האקטיבי צריך משקפיים מיוחדות יקרים ונטענות, ויותר קשה לצפיה. (זה אצל סמסונג), ואילו הLG תלת מימד פסיבי (משקפיים כמו בקולנוע) אבל אז הרזולוציה קטנה פי 2.

התלת מימד- אם אתה לא מתכוון להשיג מהרשת סרטים מיוחדים בתלת מימד- אז מיותר.

נגיד לפנסוניק יש תאורת מסביב למסך שמשתנה כתלות בתמונה, לסמסונג תמיכה טובה יותר בכתוביות ובקידוד סאונד, ואילו לLG לדעתי תהיה התמונה העדיפה

ב. מבחינת הדגמים- כמו שאמרתי, הם מאוד דומים- לך לחנות ותסתכל על כולם בעיניים ותחליט מה בא לך

ג. בחריגה קטנה אפשר ללכת על 55", שלמרחק שלך יהיה עדיף, עכשיו בדיוק תקופה של החלפת סדרות 2011 ל2012, לך לרשתות ותציק להם אולי יש להם שאריות של משהו ואפשר להשיג במחיר טוב

לדוגמא אפשר להשיג כנראה בפחות מ10K עם אחריות רשמית

http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=UA55D6400&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he

פורסם

התלת מימד בפירוש גימיק, יותר מחצי שעה של צפייה מתחילים לעייף וגם יש מומחים שאומרים שהמוח לא מסוגל להתרגל לסוג הזה של תלת מימד לכן לא שווה להשקיע בזה יותר מדי.

אבל זה נחמד ואפשר די בקלות להשיג סרטי 3D נחמדים, השיטה הפאסיבית של LG קלה וזולה יותר מהמתחרים ואיכות הצפייה נהדרת.

המודלים הטובים של LG באים עם מסך IPS מצויין בניגוד לרולטת הפאנלים של סמסונג.

אין לך מה ללכת לחנות, ממילא מה שקובע שם זה רק המוכר והחנות, המסכים מכוונים לפי מה שמתאים להם, ממש לא מומלץ.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

אני באמת אבדוק את האפשרות ללכת על מסך יותר גדול לכיוון 55 "

אעדכן פה מה מצאתי בגזרת 50-55 "

ניר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים