פורסם 2012 במאי 613 שנים אני רוצה לקנות קירור מים מחול יש לי 300 דולר תקציב חשבתי לקנות מערכת קירור שלמה כמו של xspc ,ekאו לבנות מפרטמה אתם מציעים בתקציב הזה אבל אני צריך משאבה טוב כדי שאחרי זה אני יוכל להוסיף כרטיס מסך ללופ
פורסם 2012 במאי 713 שנים תעיין בסטיקי חנויות..כמו כן חיפוש יעניק לך תוצאות של משתמשים אחרים עם תקציב דומה..אם יש לך שאלות ספציפיות שאל כאן..
פורסם 2012 במאי 713 שנים מחבר כן לא מצאתי מה הבדלים בין צינור 3/8 אינג' לחצי אינג'ובניתי מפרט לפי הסטיקי וחיפושים אז ככה בלוק ללמעבד: EK-Supreme HF High Flow CPU Water Block - EN (Nickel) - Plexi רדיאטור:X-Flow Black Ice Pro II High Performance Radiator - Black משאבה:Swiftech MCP35B™ 12 VDC Pump אוSwiftech MCP655™ Series 12 VDC Water Pumps - Bareאני צריך משאבה חזקה כי אני יוסיף ללופ כרטיס מסך בעתידמיכלXSPC Acrylic Dual 5.25” Split Bay Reservoir צרנת:PrimoFlex Pro LRT Clear Tubing -3/8in. ID X 1/2in. OD צבע:rimoChill ICE Non-Conductive Liquid Cooling Fluid (32 oz.) - Blood Redיש משהו ששחכתי חוץ מחיבורים פיטינג??אני רוצה Fitting Compression כתוב שזה עולה 8 דולר לאחד של Enzotech או לכמות מסויימת כי אם זה לאחד זה ממש יקר!!
פורסם 2012 במאי 813 שנים שתי המשאבות יהיו מצויינות מה שכן הרדיאטור לא יספיק לקרר גם מעבד+כרטיס מסך חזק..לזה תזדקק למינימום של רדיאטור משולש..
פורסם 2012 במאי 913 שנים ההבדל הוא בירידת לחץ וה"סיבוך" שיש למים, רדיאטור משלוש יהרוס פחות את הזרימה מאשר שני רדיאטור בסדר שציינת.. אבל שוב..זה בחירה שלך וההבדל לא כזה גדול אם המשאבה טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.