פורסם 2012 במאי 613 שנים MX3 או פד טרמי קרמי של 3M כזה http://www.frozencpu.com/products/10223/thr-75/3M_8815_Thermally_Conductive_Adhesive_Transfer_Tape_-_2_x_2.html?tl=g8c487
פורסם 2012 במאי 613 שנים אף פעם לא חשבתי על זה והתחלתי לחפש ולא מצאתי כלום חוץ משAMD פעם המליצה לשים THERMAL PADS על המעבדים שלהם אז אולי..תחכה לתשובה נורמלית מעקב
פורסם 2012 במאי 613 שנים מחבר משהו יכול להגיד לי מה עדיף MX3 או פד טרמי קרמי יש לי את שנהים ומחר אמורים לפרק ולהרכיב לי
פורסם 2012 במאי 613 שנים לא יודע לגבי הפד הזה, אבל פדים טרמיים נוהגים "להשאיר חותמם" על המעבד ולכן הם פחות מומלצים.אני משתמש ב-MX3 והיא מצויינת, קלה למריחה (לעומת ה"משחה" של נוקטואה שצריך להיות ספורטאי אולימפי בהרמת משקולות כדי להוציא גרגר מהמזרק) ובעלת ביצועים מעולים. גרסאת ה-4 גרם הספיקה לי ללפחות חמש מריחות ונשאר לי הרבה (תלוי אם אתה מורח נכון ולא מוציא חצי מזרק על מעבד מסכן)
פורסם 2012 במאי 713 שנים פדים טרמיים (לא קרמיים! ???) קלים ל"התקנה" אבל קשים מאוד "להסרה". בחירה שלך.
פורסם 2012 במאי 713 שנים מחבר תודה אבל מה שרשום על המוצר זה פד טרמי קרמי כי יש לי צפויי קרמי כן יש דבר כזה [table] [tr][td]Filler Type: [/td][td]Ceramic זה מה שרשום [/td][/tr] [/table]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.