עבור לתוכן

אוברקלוקינג ב PII 333MHz

Featured Replies

פורסם

יש לי PII 333MHZ עם לוח אם msi 6119 (Intel BX2 Chipset)t וניסיתי לעשות לו אבורקלוק קטן. את ה FSB אני לא ממש יודע איך לשנות כאן ואני לא בטוח בכלל שאפשר, אז ניסיתי להעלות את המכפלה של המעבד שזה די פשות בלוח הזה.

ברגע שהעלתי את המכפלה ולא משנה בכמה הכרטיס מסך לא עבד. ניסיתי גם כרטיס AGP וגם PCI ושניהם לא עבדו. אבל שאר הכרטיסים עבדו כרגיל ולא היתה לי בעיה להכנס למחשב ממחשב אחר דרך רשת.

אם למשהו יש מושג למה זה קורה אז אני אשמח לקבל קצת עזרה, ממש לא יזיק לי לסחוט עוד קצת מהענתיקה הזאת

פורסם

זה לא עבד, לא בגלל כרטיס המסך, זה בגלל שלא ניתן לשנות את המכפלה במעבד שלך, או בכל מעבד אינטל אחר...

פורסם

חשבתי רק מעידן הp3 הם נעלו את המכפלה...........

פורסם

הפנטיום 2 333 האחרונים כבר התחילו לבוא מכפלה נעולה מהמפעל, לכן אין הרבה שאתה יכול לעשות. הדבר הראשון שאני מציע לך זה לנסות להריץ את המעבד שלך במהירות אפיק של 100 מגה"צ FSB, זה ייתן לך האצה בביצועים, אבל אני לא יכול להתחייב שזה יעבוד לך כי ה333 לא היו אוברקלוקרים טובים במיוחד(הפנטיום 2 לא הסלרון של הפנטיום 2), במקרה הכי גרוע תעלה את האפיק ל75 מגה"צ ותשאר שם.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי היא שאין לי אפשרות להעלות את ה FSB בלוח אם. בגלל זה ניסיתי ישר לשנות את המכפלה. נראה לי שאני ארד מיזה כרגע כי אין לי כל כך זמן להתעסק עם זה עכשיו. חוץ מיזה אני קונה בקרוב מחשב חדש שיהיה קצת יותר overclocker friendly

אבל תודה בכל מקרה

פורסם

תסתכל בחוברת, יש לך ג'מפר ליד הסלוט של המעבד ג'מפר שבורר לך בין מהירות אפיק של 66 לבין מהירות אפיק של 100.

פורסם
  • מחבר

טוב לפי החוברת של הלוח אם אז הוא מזהה אוטומטית את המהירות בס המעבד ואני יכול לכוון דרך הלוח רק את המכפלה. אמורה להיות גרסאה

קצת יותר חדשה של הלוח הזה שאפשר לשנות בא הכל דרך הביוס, ואז כמובן אכל היה פשוט יותר. אבל כמובן שלי יש את הגרסאה הפחות טובה וכמו שזה נראה לי אין לי כל כך מה לעשות כרגע. והאמת היא שכרגע גם אין לי כל כך הרבה זמן להתעסק עם זה ואני מעדיף לחקות למחשב חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים