פורסם 2012 במאי 613 שנים השימושים העיקריים:פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש.פרמייר, או קיובייס.
פורסם 2012 במאי 613 שנים מחבר * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש. פרמייר, או קיובייס. * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? מחשב לסטודנטית שלא עוסקת בהרמת משקולות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) esata לא. HDMI ברמת הנחמד שיש. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
פורסם 2012 במאי 613 שנים שכחת פרמטר זניח - תקציב מבחינת משקל - מחשב 15.6 ממוצע שוקל כ-2.6 ק"ג, כולל מטען זה יהיה כמעט 3 ק"ג.
פורסם 2012 במאי 613 שנים מחבר היא לא כ"כ ידעה להגיד לי מה התקציב שלה. בעיקר כי אין לה מושג מה סדר הגודל של המחירים. מקצת בדיקות שעשיתי, נתקלתי במחשבי dell studio. האם אחד המחשבים מהמשפחה הזו יענה על הדרישות?בנוסף, שכחתי לציין, אבל המחשב צריך להיות "יפה"... (יפה = אדום אם הבנתי נכון)
פורסם 2012 במאי 613 שנים הסטודיו של דל היא סדרה ביתית עם איכות בניה ממוצעת ומחירים יקרים ביחס לתמורה.עדיף ללכת על נייד מסדרה גבוה יותר. מחשב אדום וטוב לדוגמה:http://www.winprice.co.il/pl_product~NZ3B4IV~~.htmhttp://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10573
פורסם 2012 במאי 613 שנים במידה והיא תהיה מעוניינת במחשב 13.3" לטובת יותר ניידות, יש את הלנובו הבא עם מפרט ומחיר דומים מאוד:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14545
פורסם 2012 במאי 713 שנים יש לו מפרט חזק יותר על חשבון איכות הבניה וההרכבה.בנוסף כתוב בפירוש - "חום נוטה לשחור מבחוץ וחום כהה מבפנים (dark brown)"בקשת אדום, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.