עבור לתוכן

ארדווינו duemilanove ATmega328p ו wifi

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי arduino duemilanove ATmega328p

אני רוצה לשלוט עליו דרך WIFI

אז רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחבר עליו shield של wi fi ושלוט עליו ככה ופשוט לשלוח פקודות דרך wi fi וזה ישלוט עליו

וגם כן כדי להיות נייד הduemilanove נראה לי צורך 5V רציתי לדעת איך אני אני יכול לבנות לו סוללה פשוטה מסוללות רגילות שיספק לו כוח יחד עם ה wi fi shield שיישב עליו

וסתם דרך אגב מישהו יודע אם יש כרטיס של arduino או חיכוי או משהו דומה שהוא wi fi ולא רק והאם אני יכול להשתמש ב shield פשוט בתור כרטיס במקום ה duemilanove ואז פשוט אני אשתמש רק ב shield כדי לשלוט על החשמל של הדיבייס שליתודה רבה

]אלמו

פורסם

יש מספר פתרונות לתקשורת WIFI.

פתרון ראשון הוא שילד WIFI ומודול WIFI שמורכב עליו. זה הפתרון הפשוט יחסית אבל היקר ביותר. כדי לקבל מושג ראשון חפש באיביי- סדר גודל של 80 דולר.

פתרון שני הוא חיבור שילד רשת וממנו להתחבר לAP חיצוני. הפתרון הזה דורש ידע מעמיק יחסית בפריצת ראוטר או AP אחר. גם השיטה הזאת לא זולה במיוחד- סדר גודל של 50 דולר.

פתרון שלישי הוא פריצה של אביזר חיצוני שיאפשר לך תקשורת USB ל WIFI. הפתרון הזה הוא הזול ביותר אבל בינתיים לא מצאתי אף אחד שהצליח לבצע אותה.

בהצלחה (:

פורסם

^^ איך בדיוק המוצר הזה קשור? זה מן תחליף ל XBee. בטח שלא Shield בפני עצמו לארדואינו.

פורסם

אתה מחבר לו מתח ו RX, TX לפינים 0 ו 1 של הארדואינו וזהו. מבחינת הקוד לא צריך לעשות שום שינוי מיוחד

פשוט להשתמש ב Serial.

אם תחפש גם תמצא Shield שמשמש כמתאם אם לא בא לך להשתמש במטריצה.

פורסם

צודק. השאלה עד כמה זה קל לתפעול? זה ניראה לי כמו פתרון Peer-2-Peer.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים