עבור לתוכן

צריך קרור לתושבת LGA1366

Featured Replies

פורסם

צריך קרור חדש אמין וחזק מאוד ושקט לתושבת LGA1336 ללא פלטה אחורית שהיה נמוך עד 14 ס"מ לא יותר אם אפשר לתת בדיקה בין כמה קירורים

פורסם

קירור חזק מאוד ללא פלטה אחורית קטן ושקט לא קיים פחות מ14 סנטימטר.

אני ממליץ על זה - NOCTUA NH-D14.

ועוד לא ציינת תקציב.

פורסם
  • מחבר

קנתי מארז של ANTEC P193 V3 אבל יש בעייה הרוחב שלו זה 20.5 ס"מ ויש מאוורר גדול בצד שבולט 1ס"מ לבפנים המארז ולכן לא יכול להתקין קרור יותר מ 14 ס"מ יש לי את הקרור המעולה YASYA אבל הגובה שלו 15.9 ס"מ מה אני עושה אחלה מארז רק חסר לו 2 ס"מ ביגלל המאווריר תנו לי הצעות המחיר 200 300 ש"ח עדיף המינמום

פורסם

אז תוותר על המאוורר בצד..קירור חזק יותר..יועיל בהרבה ממאוורר בדלת המארז..

פורסם
  • מחבר

צריך לפרק את הקרור היום מחר וליבדוק אבל לא מובן לי משהוא הרוחב של המארז 20.5 ס"מ פחות המאוורר 1 ס"מ ועוד2.5 ס"מ זה הלוח אם זה יוצא 3.5 ס"מ 20.5 ס"מ -3.5ס"מ=17ס"מ זה אמור להספיק לי נכון ואם לא משהוא אליי יכול להסביר לי יותר טוב איך לעשות חישוב נכון

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים קצת יקר אבל ניראה לי פיתרון ממש טוב איך לא חשבו על זה קודם זה יקר 295 ש"ח יקרר לי אתו דבר הו יותר ביגלל שני המאווררים לא ההיה לי עם זה בעיות ביגלל שהקרור הפוך שוכב ולא עומד http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13193

פורסם

אחלה קירור...אבל שוב אין סיבה שפיתרונות קירור אחרים גם לא יתאימו שכן מקום יש לך...

פורסם
  • מחבר

taotao תודה אבל בשביל להיות ממש בטוח לא היה לי בעיה ברוחב עם הקרור שלי YASYA שהוא 15.9 ס"מ המאוורר בצד לא יפריעה לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים