עבור לתוכן

קבוצת רכישה - Galaxy S III

Featured Replies

פורסם

לאחר ההצלחה של קבוצת הרכישה הקודמת שלנו עבור גלאקסי אס 2

החלטנו לפתוח קבוצה עבור המכשיר החדש גלאקסי אס 3.

המכשיר הוכרז ואנחנו יצאנו לדרך.

מטרת הקבוצה היא לרכוש את המכשיר במחיר הכי זול בארץ ובמהירות.

כמו כן אנו מתחייבים לספק מכשיר במחיר מוזל לכל האנשים שיצטרפו לרכישה הקבוצתית.

במסגרת הרכישה תינתן 12 חודשי אחריות חומרתית (יצרן) ,כמו כן אנו חותרים לאפשרות להקנות אופציה לשדרג את האחריות באופן פרטני עבור קורוזיה/פלסטיקה/אובדן.

להצטרפות לקבוצה: קבוצת רכישה Galaxy S III

צבע המכשיר ייקבע ע"י כל לקוח באופן פרטני.

ניתן לרכוש יותר ממכשיר אחד.

עדכון אחרון 31.5.2012

שאלות ותשובות

כותבים עלינו

אנא שתפו את חבריכם.

הצטרפות לקבוצה אינה מחייבת רכישה.

בהצלחה לנו.

פורסם
  • מחבר

800 אנשים כבר הצטרפו, מה אתכם? (:

פורסם

פעם שעברה אני התאכזבתי.

אני מצפה למחיר נמוך בהרבה ממה שהשגתם בפעם הקודמת (כן, אני יודע שזה תלוי גם בתמחור של סמסונג).

פורסם

גיל, ברשותך שאלות

כמה הם השיגו בפעם הקודמת

ולכמה אתה סבור שראלי לצפות?

פורסם

הם קנו ב-3000 ש"ח כאשר חנויות פרטיות מכרו סביב ה-2800 ש"ח ודרך clove\handtec\expansys יכולת ליבא בעלות של כ-2300 ש"ח

לפני מיסים.

בתמורה הם קיבלו כביכול אחריות של סאני ורום רשמי בעברית.

פורסם

בקשר לחנויות בעולם אני תמיד מחשבת ליתר בטחון תוספת מיסים היה ויתפס.

אבל קבוצת רכישה גדולה המקבלת מוצר במחיר הגבוה הממחיר הנמכר בפרטיות זה מגוכך.

אגב, אני יודעת ממקורות פנימים שה-GS2 הוצע לעובדי החברה ולשותפים עסקים ב- 2200 (בהתחלה). כך שאילו היו רוצים סאני בהחלט יכלו לרדת עוד.

פורסם

בקשר לחנויות בעולם אני תמיד מחשבת ליתר בטחון תוספת מיסים היה ויתפס.

אבל קבוצת רכישה גדולה המקבלת מוצר במחיר הגבוה הממחיר הנמכר בפרטיות זה מגוכך.

אגב, אני יודעת ממקורות פנימים שה-GS2 הוצע לעובדי החברה ולשותפים עסקים ב- 2200 (בהתחלה). כך שאילו היו רוצים סאני בהחלט יכלו לרדת עוד.

ברור שיכלו. אבל למה להם? המחיר הרשמי שלהם היה 5K אם אני זוכר נכון ומימלא הם כמעט לא מכוונים לשוק הפרטי אלא מוכרים לחברות הסלולאר. אני לא אתפלא אם הם מכרו לחברות הסלולאר את הרוב המכשירים שנמצאים בארץ.

פורסם

כל ה"קבוצת" רכישה הזאת זה בדיחה אחת גדולה. חבורה של אנשים שאין להם דבר טוב יותר לעשות חוץ מלקנות כל שנה מכשירים במחיר מופקע (ולשמוח כי קיבלו "הנחה" של 1,500 ש"ח ממחיר מנופח ובלתי ריאלי מלכתכילה).

פורסם

ברור שיכלו. אבל למה להם? המחיר הרשמי שלהם היה 5K אם אני זוכר נכון ומימלא הם כמעט לא מכוונים לשוק הפרטי אלא מוכרים לחברות הסלולאר. אני לא אתפלא אם הם מכרו לחברות הסלולאר את הרוב המכשירים שנמצאים בארץ.

מסכימה איתך Dimer

במצב שוק המכשירים הסלולארים היום עדיין רוב הצרכנים קונים את המכשירים בארץ דרך חברות הסלולאר המציעות אותם במחיר מנופח בטירוף- ולכן חברות הסלולאר הן הצרכן העיקרי של היבואנים. במצב כזה, מדוע ליבואנים להציע מכשירים במחירים הגיונים ולא להרוויח בחזירות כמו שבארץ מומחים לעשות.

כל ה"קבוצת" רכישה הזאת זה בדיחה אחת גדולה. חבורה של אנשים שאין להם דבר טוב יותר לעשות חוץ מלקנות כל שנה מכשירים במחיר מופקר (ולשמוח כי קיבלו "הנחה" של 1,500 ש"ח ממחיר מנופח ובלתי ריאלי מלכתכילה).

בניגוד אלייך, LosNir איני יודעת מיהם רוב חברי קבוצת הרכישה. אבל אם המצב אפילו דומה למה שאתה מתאר זה חבל.

שאלה, לא יכול להיות שלפחות חלק מהרוכשים פשוט רצה מכשיר סלולארי (בדומה לאחרים רבים שאינם מחליפים מכשיר מידי שנה) וכמו הרבה ישראלים העדיף לשלם מעט יותר כדי שלא תהיה לו בעיה עם העברית ושיהיה לו את הגב של חברה גדולה?

לא שאני כמובן מצדיקה את ההתלהבות לרכוש מכשיר במחיר שגם אחרי ההנחה עדיין מופקע ובכך בעצם מראה לחברה שאנחנו מוכנים להסתפק בפירורים.

השערה נוספת (לא האשמה וכמובן ללא הוכחות)

האם ייתכן שאחת הסיבות למחיר הגבוה לקבוצה זה בגלל שהמארגנים דאגו יותר לקבל חינמים מאשר מחיר טוב לכולם. אגב זה גם יכול להסביר מדוע המארגן שעל פניו בעלים של GS2 שאמנם אינו הכי חדש אבל בהחלט טלפון איכותי וחזק כבר ממהר להוציא כמה אלפי ש"ח על מכשיר חדש.

פורסם

הם קנו ב-3000 ש"ח כאשר חנויות פרטיות מכרו סביב ה-2800 ש"ח ודרך clove\handtec\expansys יכולת ליבא בעלות של כ-2300 ש"ח

לפני מיסים.

בתמורה הם קיבלו כביכול אחריות של סאני ורום רשמי בעברית.

חח לפי מה שתאומר יצאו חבורת פריירים :lol: ועוד עשו עליהם כתבה..לא יודע לא נשמע הגיוני.

לפותח התרד..אני לא ממש מבין SMARTPHONE כי אין לי אחד כזה והגיע הזמן. מה מחיר השוק של המכשיר אבל? תן בבקשה מחיר יעד אליו אתם מכוונים כדי שאדע אם להרשם..

פורסם

כל ה"קבוצת" רכישה הזאת זה בדיחה אחת גדולה. חבורה של אנשים שאין להם דבר טוב יותר לעשות חוץ מלקנות כל שנה מכשירים במחיר מופקע (ולשמוח כי קיבלו "הנחה" של 1,500 ש"ח ממחיר מנופח ובלתי ריאלי מלכתכילה).

הכללה היא דבר טיפשי שמעיד יותר מכל על המכליל.

אני נמצא בקבוצה משום שאין לי סמארטפון והגיע הזמן להחליף את הנוקיה המיושן מאוד שלי. אני כלל לא בטוח שאקנה את ה-S3, יכול להיות שבכלל אלך על ה-HTC שכרגע קורץ לי יותר. אני נמצא בקבוצה מכיוון שאני מתעניין כרגע בכל החלופות ואני רוצה לדעת מה המחיר אותו יצליחו להשיג. אם יהיה ל-S3 מחיר אטרקטיבי, שיכלול אחריות בארץ, יכול להיות שאקנה אותו. אם לא, אז לא.

עובדת היותי בקבוצה בסך הכול מעניקה אפשרות למנהל הקבוצה לבוא ליבואנים השונים ולהוכיח שיש מאחוריו כמה מאות רוכשים פוטנציאלים.

אין לי מושג מה קרה בקבוצה של S2 וזה גם לא מעניין אותי. כאשר יהיה מחיר, אני אבדוק באותה נקודת זמן את כל האלטרנטיבות ואחליט מה כדאי לי לעשות.

matan007,

המחיר מן הסתם עדיין לא ידוע. האם ראית מחיר אמיתי איפשהו בעולם? המכשיר הרי עדיין לא הושק. אם קראת מה כתבתי למעלה, אני מניח שהבנת שהצטרפות לקבוצה לא מחייבת אותך בדבר. זה לא שישתו לך כסף מחשבון הבנק דרך פייסבוק. הצטרפות לקבוצה רק תקנה עוד יכולת מיקוח למנהל הקבוצה כשהוא נושא ונותן עם היבואנים ותאפשר לך לעקוב אחרי המחיר אותו יצליחו להשיג.

פורסם

נו? אתה בדיוק עוד אחד מאלפי / מאות משתמשים שרק "מתעניינים" במכשיר ורוצים לדעת "מה יהיה המחיר" (בדיוק כמו עם ה S2). יכול להיות שתקנה, יכול להיות שבדקה התשעים אתה תתקפל ותלך על מכשיר אחר. יכול להיות שלא תקנה מכשיר חדש בכלל.

בסופו של דבר, אולי 5% מכלל המשתמשים יבצעו את העסקה, וכל שאר הלא רציניים סתם הצטרפו "כי למה לא?". אז מזה בדיוק שווה? סתם עבודה בעיניים.

לציין גם שבניסיון הקודם העסקה התבצעה במחיר גבוהה יותר מבחנויות פרטיות באותו הזמן, ושהמחיר ירד דרסטית בחודשים הראשונים?

מה כ"כ לחוץ לך לרכוש את המכשיר כשהוא ייצא? חוץ מלהתלהב בלהיות הראשון, אין בזה שום ערך מוסף.

פורסם
  • מחבר

כבר כמעט 1000 אנשים (:

אני ממליץ לכל מי ששוכל להצטרף וקורא כאן את התגובות, ראשית לקרוא מהי מטרת הקבוצה.

הקבוצה הקודמת עבדה לבסוף עם היבואן הרשמי וקיבלה את כל היתרונות והחסרונות של העבודה מולם.

למדנו לקחים והסכנו מסקנות ונכון להיום אנו נמצאים בשלבי קבלת הצעות מחיר מהיבואנים השונים.

כל מי שרוצה להשתתף ביוזמה מוזמן להצטרף בקבוצה ולראות בעצמו לאן זה יגיע.

http://www.facebook.com/groups/GalaxySIII/

שיהיה לנו בהצלחה!

פורסם

ההרגשה שיצאה מהפעם הקודמת היא שסאני עכבה מאות מצטרפים מלקנות את הS2 בהמתנה להצעה שלה עד שהיא התחילה להפיץ (וזה לקח כמה שבועות טובים) ואז נתנה מחיר מגוחך לקבוצה. אני אישית לא הייתי נותן לזה שוב יד.

פורסם
  • מחבר

אם קראת את התגובה הקודמת שלי, אתה יכול להבין שזה לא יקרה בקבוצה הנוכחית והמצב שאתה מתאר התרחש כתוצאה ישירה מעבודה מול היבואן הרשמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים