פורסם 2012 במאי 513 שנים שלום,אני רוצה לייצר PCB בשיטת TONER TRANSFER אבל הדפים שבהם משתמשים נגמרו לי.... (יצרתי בעבר הרבה לוחות כאלה)את הדפים הקודמים קניתי באיביי, אבל כרגע זה לא אפשרי, ואני מחפש לקנות כאלה בארץ....מה השם שלהם בארץ ? וכמה עולה חבילה קטנה של זה??עוד שאלה.אם אני בא לחנות פוטו, ומבקש מהם להדפיס בטונר עם דף שאני מביא להם(או שיש להם כזה), הם יכולים להדפיס לי את זה ?תודה.
פורסם 2012 במאי 513 שנים באיזה דפים בדיוק הייתה משתמש מאיביי?אני אישית אוהב לעבוד עם Press-n-Peel מכיוון כל משניסיתי חוץ מסוג הזה לא היה מוצלח. אבל לא מוכרים נייר כזה פה. חוץ מזה כל נייר שניסיתי לקנות בארץ בחנויות פוטו גם לא הצליח אצלי כמו Press-n-Peel
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר מה זה דף PRESS N PEEL ??אני לא זוכר איזה הזמנתי בידיוק מאיביי....אני צריך משהו כמו 3 דפי A4 לצורך הזה שיהיו לי......וגם בקשר לשאלה השניה מי שיודע שיענה בבקשה, תודה.עריכה:אוקיי, הבנתי מה זה דפי PRESS N PEEL, ולא, מה שהזמנתי מאיביי היום דפים לבנים רגילים אבל צד אחד שלהם היה מבריק.
פורסם 2012 במאי 513 שנים אוקיי, הבנתי מה זה דפי PRESS N PEEL, ולא, מה שהזמנתי מאיביי היום דפים לבנים רגילים אבל צד אחד שלהם היה מבריק.http://www.ebay.com/itm/Heat-Toner-Transfer-Paper-for-DIY-PCB-and-Electronic-Prototype-A5-Size-10-Sheets-/251048835816?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a73ad3ae8דפים לבנים מאיביי ניסיתי, איכות נמוכה מאודהייתי ממליץ לך את זהhttp://www.ebay.com/itm/Press-n-Peel-Blue-PCB-Transfer-Film-5-SHEETS-Make-your-OWN-circuit-boards-/160784766878?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256f84d79eאם מישהו יודע איזה נייר אפשר לקנות בארץ גם אשמח לשמוע
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר תודה על הלינקים, אבל אני מחפש מהארץ דפים, ודפים לבנים הם בסדר גמור בשבילי, השאלה היא איפה אפשר למצוא בזול או פשוט ביחידים, ואיך קוראים להם.
פורסם 2012 במאי 613 שנים אני בספק שתמצא דפים יעודים למטרה זאת.אבל אתה יכול למצוא כל מיני דפי פוטו שיש להם תכונות מתאימות.יש אפשרות להדפיס גם על דפים של עלונים, הגעתי לתוצאות סבירות איתם.הדוגמא הספציפית הנ"ל הודפסה על העיתון "במחנה".
פורסם 2012 במאי 613 שנים מחבר לפי מה שהבנתי יש דפים מבריקים GLOSSY והם מתאימים....מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם ביחידי או במחירים זולים ??
פורסם 2012 במאי 1613 שנים רוב הסיכויים שפה בחנויות גרפיקה ודפוס לא מכירים את הנושא, אבל זה לא מונע ממך להסביר להם מה אתה צריך בדיוקבסופו של דבר תקנה כמה דפים מבריקים דקים ותנסה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.