פורסם 2004 בינואר 321 שנים שלום,התקנתי את המדפסת עם דרייברים חדשים.החלפתי ראשי דיו.החלפתי מדפסת.כלום!המדפסת לא מדפיסה בשחור, וצבעוני גם מאוד לא טוב.חשבתי שאולי זה קשור למערכת הפעלה?ידוע לכם משהו?תודה, יונתן.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אבל היא מדפיסה נכון? אם כן אז מערכת ההפעלה שלך כן מזהה אותו.לאיזו מדפסת החלפת? ומאיזו מדפסת? שניהם אם אותה הבעיה?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר כן מדפיסה.היא מזהה אותה, אני בטוח. בתיקיית מדפסות היא גם נמצאת.מוזר לאללה!יש לי 2 מדפסות. Z25 ו- Z35.הן משתמשות באותן התקנים.שתיהן לא מדפיסות שחור בכלל!מוזר. אחת חדשה שקיבלתי ואחת ישנה אבל הדיו לא אמור להיות ריק.מישהו יכול לחשוב על משהו?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים יוני אני ממש לא יודע מה הבעיה אבל יש לי דבר אחד להגיד לך שאם הבעיה בעצם לא במערכתהפעלה והיא במדפסת עצמה היא לא שווה את התיקון עדיף לקנות מדפסת חדשה.מדפסת זה חרא של עם ;D
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר כן את זה אני יודע.בשביל זה אני בא לפה מן הסתם.חבר'ה אני צריך עזרה...מישהו?!?! ???
פורסם 2004 בינואר 421 שנים יש לך אפשרות לבדוק אותה על מחשב אחר ?והיא כן תומכת ב XP ,היא מתחברת דרך הusb ?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר מתחברת דרך ה- יו אס בי.ואני אוכל לבדוק אותה על מחשב אחר יותר מאוחר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.