עבור לתוכן

התלבטות קשה מאוד (dell). בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

אני מאוד רוצה את הDell Latitude E5520 נראה לי מחשב מעולה. הבעיה היא שאני גם רוצה את המעבד Intel Core i7 ויש לי תקציב רק לDell Latitude עם המעבד

של ה Intel core i5 .

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811602

אבל אז גיליתי שכמעט באותו מחיר של הDell Latitude E5520 עם המעבד core i5 אני יכול לקנות : Dell Vostro 3550 עם מעבד Intel Core i7 .

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809572

אני בדילמה מטורפת.

אני רוצה לערוך סרטים פה ושם ושישמש אותה לתקופה ארוכה אז נראה לי שעדיף מעבד של Core i7. מצד שני הLatitude E5520 נראה מחשב טוב מה Vostro 3550.

אני לא יודע על מה ללכת????

האם באמת ה Latitude יותר טוב מהVostro והאם אני ארגיש בהבדל ?

האם המעבד באמת יותר חזק משמעותית ?

מה יותר חשוב מעבד חזק או דגם יותר טוב של מחשב, שניהם dell אז כמה שונה זה יהיה?

אני צריך אותו יותר נייח מנייד

על מה הייתם הולכים במקומי?? אני לא מבין במחשבים ואשמח לכל תשובה אפשרית.

שבת שלום:-)

פורסם

מעניין אותי מאוד מה כל כך דחוף.

פורסם

אם יש לך מצלמת וידאו דיגיטלית ואתה עורך סרטים אז אתה צריך חיבור FireWire, מה שקיים ב-Latitude.

פורסם

תודה אחי,

אני מתלבט זמן רב בין לאטיטוד ל-VOSTRO וכמעט סגרתי על אסוס NSS5L, אבל בעקבות ההודעה שלך החלטתי על לאטיטוד. לא שאני מבין משהו, אבל אל תשכח שהוא בא עם 1080P שאין בVOSTRO. ונראה לי שזה יתרון משמעותי. בנוסף מקלדת מלאה אם נאמפד. אני התלבטתי בקטע של הUSB 3 שאין ל-LATITUDE אבל אפשר להוסיף על הEXPRESSCARD. חוץ מזה I7 מגיע עם פחות ניידות ממה שהבנתי בגלל שהמטען ענק (אני לא בטוח בקשר לזה). ו I5 נראה לי שאוכל הכל. תכלס I3 מריץ WOW אז מה כבר אתה יכול לבקש יותר?

אבל שוב - אני באמת לא מבין כלום - רק מתלבט שבוע. בבקשה תתקנו אותי מישהו אם אני טועה כי אני מזמין יום ראשון :)

תודה

פורסם

היתרון במסך הוא בשטח עבודה גדול יותר.

העניין הוא שה-Latitude לא בא עם כרטיס מסך נפרד ואם אתה משחק ו/או עורך סרטים וגרפיקה דווקא נוכחות של מעבד גרפי של Nvidia יכול לתרום לשיפור מהירות העבודה.

פורסם

אה, הבנתי. אז אי אפשר להוסיף כרטיס מסך - ל Latitude ?

כלומר - המחשב הזה לא יוכל להריץ משחקים כמו שצריך עם הכרטיס מסך הזה?

פורסם

בסיסי ביותר.

אבל להנות באמת לא תוכל, בין השאר עצם העובדה שהמסך הוא FHD אז במשחקים זה יותר תובעני מבחינת כרטיס מסך.

פורסם

מכל הדיון עד עכשיו לא ברור מה הדרישה שלך מהנייד.

תמלא את השאלון בחוקי הפורום, ותנסה לפרט בנוגע לעריכת הסרטים שאתה מבצע (מה אתה עושה בתכלס)

יכול להיות שאתה מכוון גבוה מדי ומפספס בדרך דברים שיכולים להיות עדיפים עבורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים