עבור לתוכן

איך אפשר לקרר כרטיס מסך HD4850 ללא מאוורר?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להשקיט את המחשב לחלוטין. בינתיים רק המאוורר שבספק ושבכ. מסך נשאר...

האם יש דרך להמיר את הקירור של ה-hd4850 לקירור פאסיבי?

פורסם
  • מחבר

זה יכול לעבוד גם עם ה- hd 6950 ?

פורסם
  • מחבר

אז איך אפשר לדעת כמה וואט הוא מסוגל לקרר, ואם הוא יספיק ל- 6950?

פורסם

לא קיים כרטיס Mid-end/High-end שניתן לקרר 100% פאסיבית, זה לא אפשרי.

גופי הקירור ללא מאוורר למינהם נועדו לאחד מאלו:

1. כרטיסים חלשים שלא מתחממים הרבה

2. לכל כרטיס בתנאי שזרימת האוויר במארז טובה+

3. כדי להוסיף עליהם מאוורר

מה שאתה כן יכול לעשות זה כרטיס חצי פאסיבי, מה שאומר שבמנוחה הוא פאסיבי, ותוך כדי משחק יש על הגוף מאוורר שמתחיל לעבוד.

עשיתי ככה בזמנו עם X1950PRO, הגוף קירור שהגיע איתו היה די טוב מנוחשת ואפשר לי לעבוד איתו במצב חצי פאסיבי, זה נעשה בעזרת ATITOOL ששלט במאוורר בהתאם לטמפ', וגם היה לי פרופיל מיוחד עם קלוקים נמוכים בזמן מנוחה.

אני גם כמוך רציתי לעשות מחשב בלי מאווררים, אבל לא היה ניתן לוותר על המאוורר בספק העניינים התחממו שם הרבה יותר מדי, אז שמתי שם מאוורר שקט 700RPM, מה גם שהייתי צריך להציב את הדיסק הקשיח מחוץ למארז כי הוא חימם מאוד את הבפנים... היום הייתי פשוט שם SSD.

הרבה זמן המחשב שלי היה רק עם מאוורר שקט בספק ולמעשה, לרוב, לא יכולתי לדעת עם הוא דלוק או כבוי, כי ביטלתי את הPower LED

את הכרטיס מסך שלי החלפתי מאז ל6850 והופתעתי מאד מכמה שהוא שקט וקריר במנוחה, ככה שהוא כבר לא מפריע לי.

אחרי הרבה נסיון המצב כיום זה שיש לי מאוורר בכרטיס, בספק, ועוד אחד במארז.

כולם עובדים בRPM מאוד נמוך ולא שומעים אותם, הטמפרטורות בסדר גמור וקשיח בתוך המארז, כשיהיה לי כסף לבזבז (כנראה לא יקרה בקרוב לצערי) אני אקנה SSD ולדעתי יתרום הרבה לשקט.

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי מאווררים חוץ מבספק.

לפי האתר בית ה-Accelero Twin Turbo II מרעיש רק 22.5db, שזה כבר סביר...

מצד שני ל-Accelero Mono PLUS יש מהירות נמוכה יותר אז אולי הוא עדיף אם במהירות הגבוהה הוא יכול לקרר בעומס מלא.

פורסם

אתה בלי אף מאוורר במערכת ? בטוח ? לא במארז ? לא בקירור מעבד ?

והפתרונות קירור של AC מאוד מאוד שקטים..אני בספק שהם יפריעו לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

החלטתי על ה-Arctic-Cooling Accelero S1 Rev. 2. כתוב באתר שבחנות שזה מתאים גם ל-6850, אז אם אני אשדרג כ. מסך אני אוכל להריץ BF3 ברזולוציה מלאה עם הקירור אחרי שאני אוסיף לו מאוורר משלי עם מתג מהירות...

ושמתי מגדל קירור על ה-cpu במקום המאוורר...

פורסם

תקנה את הספק גולד של סיסוניק, הם חצי פאסיביים. יש גם את הfanless

ולא, זה לא זול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים