עבור לתוכן

שאלה לגבי קנפוג של מודם ALCATEL PRO

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש ברשותי מודם ADSL בשם Alcatel Speed Touch Home אשר שודרג לפי מדריך לPRO. אני הגדרתי אותו כך שהוא זה שמחייג לאינטרנט ולא המחשב, כך אני לא צריך לחייג כל פעם שאני מדליק את המחשב.

הבעיה : אני מחובר דרך ספק מאוד מיוחד (מי שזה מעניין אותו זהו הטכניון) וההתחברות נעשית בעזרת כרטיס חכם שנקרא OTP Card, כלומר One Time Password Card.

כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך לחולל ססמא בעזרת כרטיס זה ולהתחבר עם הססמא הזאת תוך 2 דקות, אחרת הססמא תהפוך ללא תקפה.

הבעיה היא שאם יש ניתוק (זה קורה הרבה בטכניון) אז המודם מנסה לחייג באופן אוטומטי כדי להיתחבר מחדש. כמובן שזה לא מצליח, כי הססמא שהגדרתי לו כבר לא תקפה.

קיבלתי אי-מייל מהטכניון שזה מפריע להם (כל החיוגים האוטומטיים עם הססמא הישנה) ושהם ינתקו לי את החיבור אם אני לא אשנה את זה.

חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי איפה אפשר לשנות את ההגדרות כך, שהמודם לא יבצע חיוג אוטומטי במקרה של ניתוק.

תודה על העזרה.

פורסם

נראה לי שאם תגדיר אותו כ-dial in במקום always on בהגדרות של ה-PPP זה יסדר אותך

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אנסה את זה.

בינתיים אם למישהו יש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע.

פורסם

תגיד להם שזאת אשמתם שיש כל כך הרבה ניתוקים ושאם יש בעיה אז שיתנו לך במיוחד סיסמא קבועה

פורסם
  • מחבר

אותו רעיון עלה במוחי בשנייה שקראתי את האי-מייל, אבל אחרי עוד כמה שניות הבנתי שהרבה יותר פשוט מצידם לנתק אותי מאשר לתת לי את הססמא האישית (משהו שהם בחיים לא יעשו).

הייתי כבר מזמן עובר לספק נורמלי, אבל זה מאוד זול בטכניון : 7 דולר לחודש לחבילה של 1.5M שזה נורא זול יחסית לספקים אחרים.

פורסם

מה תדירות הניתוקים אצלם??

פורסם
  • מחבר

זה לא קבוע, ולא ניתן לצפות את זה, אבל העובדה שהם שלחו לי אי-מייל בקשר לזה מצביעה על כך שזה היה מספיק פעמים כדי שהם ישימו לב.

בדרך כלל, פעם בשבוע-שבועעים קורה שיש ניתוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים