עבור לתוכן

Galaxy S3 i9300 אז מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

ראיתי את ההכרזה בשידור חי.

פשוט מכשיר נהדר, חכם ובאמת יש לו יכולות שנכון לעכשיו מעידות על מכשיר חכם, מכשיר חסכוני (אני לפחות מקווה ממה שנראה, מעבד, BT 4 וסוללה חזקה)

מה שאהבתי זה הקימור של המכשיר מאחור, סוף סוף הם הבינו שזו הצורה הכי נוחה להחזיק מכשיר, כמו הנקסוסים, ואני מאוד מאוד שמח על כך.

המצלמה נראת נהדר, גם בההכרזה הראו כמה תמונות שצילמו במקום עם המכשיר ונראה מדהים, מהירות צילום מטורפת, אפשרויות ועוד.. וכמובן מצלמה קדמית 1.9 מגה פיקסל וצילום של 720p - 30fps, להבדיל ממכשירים אחרים היום שעדין יש להם WVGA.

המסך, השמועות העידו על 1080p, אבל גם ה720p שקיים כבר, חשתי שיקפיצו מדרגה ל1080p.

והנה סמסונג חזרו כמה צעדים אחורים עם הפנטייל, פשוט באסה, אין לי מילה אחרת לתאר את זה וחבל.

השינויים בתוכנה הם גימקים ופ'יצרים קטנים שכאלו, יש פה פונטנציל ואני מקווה לראות מה המפתחים יוכלו לעשות עם זה.

ממה שאני קצת דואג זה הפלאש והמצלמה, שימו לב שהפלאש במרחק די רחוק ממה שאנו רגילים לראות במכשירים, ואני מקווה שזה לא ישפיע על הצילום, שנראה בתמונות צד אחד יותר בהיר וכד'... אני רק מקווה שהם חשבו על זה.

בנוסף לפי תמונות מתוך המכשיר, הסוללה תיהיה ניתנת להוצאה (יאיי) ולמכשיר נצטרך להוציא מיקרו סים והדבר החשוב ניתן להוציא כ"ז בלי להוציא סוללה כמו בגרסת הגלקסי אס 2 האירופית.

כיסוי פלסטי זה דווקא יתרון ואין עם זה שום בעיה. זה רק eye candy למי שרוצה שיחשבו שהמכשיר שלו הוא "מי יודע מה".

• תגובות 31
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם ככה רוב האנשים מלבישים עליו כיסוי.

פורסם

פלאפון משעמם לדעתי.

אם זה בעיצוב שלו ואם זה בtouchwiz או... סליחה Nature UX :facepalm:

מהגלקסי הראשון היה בלתי נסבל ומעוצב בצורה הכי מכוערת שיש, והם עוד ממשיכים בזה.

הHTC ONE X טוב ממנו גם בממשק גם באיכות החומרים וגם במסך.

אם אני הייתי רוצה לקנות סמארטפון אנדרויד, אני הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים על הHTC!

פורסם

^

פשוט חסר טעם כל מה שאמרת פה.

ממשק ה TW הוא די מעפן למי שמבין ויודע מה לעשות עם המכשיר שלו

הסנס הוא ממשק הרבה יותר טוב ביחס ל TW

לשניהם חסרונות ויתרונות ולקנות מכשיר בגלל הממשק שלוזה פשוט מטומטם.

ואל תשכח את הקטע שה HTC החדשים זה אייפון-אנדרויד בצורה שהוא בנוי, סוללה מובנית, "מגירת סים" שנפתח רק עם סיכה.

והמסך לא בטוח שהוא יותר איכותי בכלל, סמסונג הוכיחה שהטכנולוגיה של ה Super AmOLED היא טכנולוגיה מדהימה, רק חבל שזה פנטייל. אבל אם הזמן נדע.

החומרה של סמסונג במכשירים הסלולרים הוא המתקדם והחזק ביותר.

ומבחינת "פריצות" נקרא לזה ככה, ב HTC הרבה הרבה יותר מסובך להשיג רוט\בוטלודר פרו. מאשר מכשיר סמסונג (ואני צופה שגם הגלקסי 3 יהיה ככה) ובתכלס זה מה שחשוב, לפחות חשוב לי, כי בסופו של דבר נשנה את הממשק, את התוכנה, נוסיף מודים וכד'... רק שב HTC זה הרבה יותר מסובך.

פורסם

^

רק אל תשכח שאת רוב האנשים, כל הבוטלודר ומודים, זה לא כל כך מעניין.

לגבי הTW הסכמת עם דבריי?

ומכשיר של סמסונג אף פעם לא הרגיש לי איכותי או "PREMIUM".

יש לי SGS2 בבית והוא זרוק שם ללא שימוש כבר איזה חצי שנה.

ומשהו שתמיד מעצבן במסכים של סמסונג זה הגוון הכחול על הצבעים הלבנים ועם זווית יותר רחבות הכחול ניהיה כהה יותר, זה אתה לא תראה במסך עם פנל IPS שהצבעים יותר מדוייקים ולא over saturated כמו במסכים של סמסונג.

מצטער אבל עם כל ההייפ מסביב לSGS3 הוא לא מתקרב באיכות שלו לא למסך, לא לממשק ולא לאיכות הבנייה של הONE X.

כרטיס הרחבה? לא השתמשתי ביותר מ6-7 GB אף פעם ובONEX יש 32GB ש26 מתוכם זמינים למשתמש, ולי זה מספיק מעל ומעבר.

פורסם

אני אוהב את הכל חוץ מהגדול ולצערי המכשיר הזה פשוט גדול מדי בשבילי...

פורסם

אז תאכל קצת והבעיה תיפתר.

פורסם
angry-frown.png
פורסם

אז אתה מוכר?

פורסם

אני לא יודע אם זה יותר מצחיק או עצוב שאנשים רושמים שהם "מאוכזבים", כל מי שאמר לי שהוא "מאוכזב" לא ידע לענות לי לשאלה הפשוטה- "אם המכשיר איך שהוא מאכזב אותך, למה בפועל ציפית בהשקה?"

http://www.gsmarena.com/samsung_unpacked_2012-review-756p4.php

מבחינת חומרה המכשיר פשוט מפרק, אין לי מילה אחרת, כל דבר אחר שקיים בשוק (אפילו את הסנאפי S4 והטגרה 3), בעיקר איפה שזה באמת משנה (לינפאק וקוואדראנט לא ממש באים לידי ביטוי. סאנספיידר ובראוזרמארק מצד שני נוצרו למדוד מטלה ספציפית, הרצת ג'אווה ודפדפן, שני דברים שמשתמשים בהם המון בסמארטפונים.)

המסך הוא פנטייל. כן. ו? אתם קולטים שמדובר ברזולוציה של 1280X720 על מסך של 4.8", כן?

משעשע אותי שאם לא היו חושפים לשוק את המילה "פנטייל", אף אחד לא היה שם לב לכלום וכולם היו מרוצים. אבל לא, למרות שכדי לראות הבדל כלשהו צריך זכוכית מגדלת (כי ברזולוציה הזו לתקוע את המכשיר 3 ס"מ מול העין זה כבר לא מספיק, תצטרכו בפועל זכוכית מגדלת.), אנשים "מאוכזבים".

ובנוגע לשאר הדברים, פה אני מתכוון בכללי ולא רק בקשר לסאמסונג:

סוג חומרים זה לא "איכות בניה". מכשיר שבנוי עם גוף מתכתי הוא לא "איכותי" יותר ממכשיר בעל גוף פלסטיק, וסובל מחיסרון די גדול בעמידות (ובעלות החלפים). ההבדל הוא נטו פסיכולוגי, זה 1.

2- עיצוב. זה מצחיק שאנשים טוענים "מכשיר X לא יפה", הולכים וקונים מכשיר "יפה", ותוקעים עליו את המגן הכי מזוויע בעולם שגם מעבה וגם מכער אותו, העיקר שבפנים המכשיר היפה ישאר ללא פגע.

השוק בשנתיים האחרונות נהיה פשוט מגוחך. גם במירוץ לדקיקות מיותרת, גם במירוץ ל PPI מיותרים, וגם קצת במירוץ לכוח עיבוד מיותר.

פורסם

^

רק אל תשכח שאת רוב האנשים, כל הבוטלודר ומודים, זה לא כל כך מעניין.

לגבי הTW הסכמת עם דבריי?

ומכשיר של סמסונג אף פעם לא הרגיש לי איכותי או "PREMIUM".

ומשהו שתמיד מעצבן במסכים של סמסונג זה הגוון הכחול על הצבעים הלבנים ועם זווית יותר רחבות הכחול ניהיה כהה יותר, זה אתה לא תראה במסך עם פנל IPS שהצבעים יותר מדוייקים ולא over saturated כמו במסכים של סמסונג.

מצטער אבל עם כל ההייפ מסביב לSGS3 הוא לא מתקרב באיכות שלו לא למסך, לא לממשק ולא לאיכות הבנייה של הONE X.

כרטיס הרחבה? לא השתמשתי ביותר מ6-7 GB אף פעם ובONEX יש 32GB ש26 מתוכם זמינים למשתמש, ולי זה מספיק מעל ומעבר.

איך כל הבוטלודרים והמודינג לא מעניין? אתה בכלל מתעניין בזה? אתה התעסקת בזה? אתה יודע מה אתה יכול לעשות כשיש לך רוט וריקברי פרוץ?

זה כל הקטע אם תשאל אותי, בעיקר במכשיר כזה, שהוא הכי עוצמתי שיש מתחינת חומרה והתוכנה שרק "מדכאת" אותו?

זה לא כמו ה Mi-one למשל..

מכשירי HTC בד"כ לא ממש צריכים את כמו מי שיש לו מכשיר של סמסונג. אבל יש חבר'ה שמבינים מה כן ניתן לעשות ברגע שאתה "פורץ" את המכשיר ועושה לו מודינג.

TW - כן מסכים. לא מת על הממשק ויש טובים ממנו אבל הוא פשוט ודי נוח.

נו אז מה אם הוא לא מרגיש לך "פריום" אפשר לחשוב, בפועל זה יתרון. וחבל שבגלל זה אתה עושה את הבחירה שלך.

וכן זה נכון, הגוון הכחול בא כתוצאה מהפנטייל, אבל מי אמר שאתה צריך לחיות עם זה? voodoo color שמעת? ראית מה זה עושה?

שוב זה אנדרויד, זה לא משהו שהוא בלתי הפיך כמו אייפון 4S שבחלק מהמכשירים היה לו גוון צהוב.

שמע אתה מדבר על דברים שהם תוכנה בעיקר, אני מדבר על דברים שהם חומרתיים.

לי כן מפריע הקטע שלא ניתן להוציא סוללה, שצריך סיכה בשביל לפתוח מגירת סים.

ועכשיו גם יש לך אשכרה אפשרות להנות ממכשיר, אני יכול לדחוס עכשיו במכשיר שלי סדרות וטונה של שירים בלי לדאוג שזה יתקע.

יש לי אפשרות להעביר קבצים בשניות, לגבות תכנים ללא תלוי באינטרנט ו גם יותר מזה מכשיר סלולרי שמתפקד כDOK וכ"ז.

שוב לי זה שימושי.

אני לא יודע אם זה יותר מצחיק או עצוב שאנשים רושמים שהם "מאוכזבים", כל מי שאמר לי שהוא "מאוכזב" לא ידע לענות לי לשאלה הפשוטה- "אם המכשיר איך שהוא מאכזב אותך, למה בפועל ציפית בהשקה?"

http://www.gsmarena.com/samsung_unpacked_2012-review-756p4.php

מבחינת חומרה המכשיר פשוט מפרק, אין לי מילה אחרת, כל דבר אחר שקיים בשוק (אפילו את הסנאפי S4 והטגרה 3), בעיקר איפה שזה באמת משנה (לינפאק וקוואדראנט לא ממש באים לידי ביטוי. סאנספיידר ובראוזרמארק מצד שני נוצרו למדוד מטלה ספציפית, הרצת ג'אווה ודפדפן, שני דברים שמשתמשים בהם המון בסמארטפונים.)

המסך הוא פנטייל. כן. ו? אתם קולטים שמדובר ברזולוציה של 1280X720 על מסך של 4.8", כן?

משעשע אותי שאם לא היו חושפים לשוק את המילה "פנטייל", אף אחד לא היה שם לב לכלום וכולם היו מרוצים. אבל לא, למרות שכדי לראות הבדל כלשהו צריך זכוכית מגדלת (כי ברזולוציה הזו לתקוע את המכשיר 3 ס"מ מול העין זה כבר לא מספיק, תצטרכו בפועל זכוכית מגדלת.), אנשים "מאוכזבים".

ובנוגע לשאר הדברים, פה אני מתכוון בכללי ולא רק בקשר לסאמסונג:

סוג חומרים זה לא "איכות בניה". מכשיר שבנוי עם גוף מתכתי הוא לא "איכותי" יותר ממכשיר בעל גוף פלסטיק, וסובל מחיסרון די גדול בעמידות (ובעלות החלפים). ההבדל הוא נטו פסיכולוגי, זה 1.

2- עיצוב. זה מצחיק שאנשים טוענים "מכשיר X לא יפה", הולכים וקונים מכשיר "יפה", ותוקעים עליו את המגן הכי מזוויע בעולם שגם מעבה וגם מכער אותו, העיקר שבפנים המכשיר היפה ישאר ללא פגע.

השוק בשנתיים האחרונות נהיה פשוט מגוחך. גם במירוץ לדקיקות מיותרת, גם במירוץ ל PPI מיותרים, וגם קצת במירוץ לכוח עיבוד מיותר.

שמע, אם סמסונג כבר ייצרו מכשיר שהוא 720p (גלקסי נקסוס) למה כבר לא להעלות מדרגה? למה לא לעשות מסך 1080p? הרי זה יכנס אוטוטו ואז עוד שנה עד שזה יכנס לפועל.

לא מסכים איתך לגבי הפנטייל, כי לי זה כן חשוב.

אני מכיר את ההבדלים וזה אחד הדברים שהייתי בודק.

אולי אתה לא מבין מה המשמעות של מסך פנטייל לעומת מסך שהוא full rgb.

למה המסך של הגלקסי 2 הוא "שונות אור" יותר טוב מהמסך של הגלקסי 1 והם אותה רזולוציה ומסך גדול יותר?

וכן רואים את ההבדל, voodoo color בגלקסי 1 בשבילי זה חובה, אחרת זה פשוט זעווה.

פנטייל ללא "תיקון":

grum-through-the-night2-default-simulated.jpg

פנטייל עם "תיקון":

grum-through-the-night2.jpg

http://project-voodoo.org/color

בנוגע לppi אתה צודק, זה אולי נותן יתרון קטן בחלק מהמקרים אבל מאוד זניח ברמות האלו שיש היום, לא כמו הגקלסי 1\2 לעומת אייפון.

פורסם

אז אתה מוכר?

כן למכירה.

וscorn מי אומר שחייב קייס?

אם אני קונה מכשיר שהוא יפה אז אני גם משתמש בו בלי שום דבר.

אני כרגע עם אייפון 4 ואני משתמש בו בלי קייס, כי אני רוצה לבנות מהמכשיר הדק והיפה שקניתי.

ואתה ולא אף אחד אחר יכול להגיד למישהו שמכשיר x יותר טוב מבחינתך, כל אחד ומה שהוא מעדיף.

מבחינה אישית, מכשירי htc תמיד הרגישו לי ביד הרבה יותר איכותיים משל סמסונג.

פורסם

שמע, אם סמסונג כבר ייצרו מכשיר שהוא 720p (גלקסי נקסוס) למה כבר לא להעלות מדרגה? למה לא לעשות מסך 1080p? הרי זה יכנס אוטוטו ואז עוד שנה עד שזה יכנס לפועל.

לא מסכים איתך לגבי הפנטייל, כי לי זה כן חשוב.

אני מכיר את ההבדלים וזה אחד הדברים שהייתי בודק.

אולי אתה לא מבין מה המשמעות של מסך פנטייל לעומת מסך שהוא full rgb.

למה המסך של הגלקסי 2 הוא "שונות אור" יותר טוב מהמסך של הגלקסי 1 והם אותה רזולוציה ומסך גדול יותר?

וכן רואים את ההבדל, voodoo color בגלקסי 1 בשבילי זה חובה, אחרת זה פשוט זעווה.

פנטייל ללא "תיקון":

פנטייל עם "תיקון":

http://project-voodoo.org/color

בנוגע לppi אתה צודק, זה אולי נותן יתרון קטן בחלק מהמקרים אבל מאוד זניח ברמות האלו שיש היום, לא כמו הגקלסי 1\2 לעומת אייפון.

למה לא להכניס מסך 1080P?

1- כי זה מיותר לחלוטין

2- כי זה יצרוך יותר סוללה

3- כי אין עדיין תמיכה של מספיק אפליקציות ברזולוציה הזו

4- כי הם היו צריכים להכניס מעבד גרפי חזק פי 2 לפחות ממה שהם שמו שם (למרות שמה שיש שם כרגע הוא פשוט מפלצת), על כל מה שזה אומר. כלומר צריכת סוללה, התחממות, וכו'.

5- כי זה היה מקפיץ את עלות המכשיר הגבוהה גם ככה.

להמשיך?

בנוגע לפנטייל, אני מכיר את ההבדלים היטב, אני יודע איך נראית מטריצה של פנטייל לעומת FRGB, ומה ההשלכות.

ומצד שני, פנטייל זה לא משהו אבסולוטי וידוע מראש. הצבעים בגלקסי נקסוס טובים יותר מב S1, ובגלקסי נוט טובים יותר מבנקסוס. הקדם ביקורות (hands on) הראשונות ברשת מדווחות על הרבה, הרבה פחות oversaturation ממסכי SAMOLED קודמים, כולל של ה S2, וטמפרטורת צבע קצת יותר חמה, משהו שהיה נקודת תורפה די חזקה במכשירים הקודמים של סאמסונג, נטיה חזקה לגוון כחלחל. במקומך הייתי מחכה לביקורות המלאות הראשונות במקום לשפוט לפני שיצא לך לראות.

פורסם

אני לא מבין איך אנשים יכולים להתעקב על מטריצת פנטייל כשלמכשיר יש את אותה הרזולוצייה שיש ללפטופ שלי.

יש אנשים שעוד מתלוננים ש-1080P זה קטן להם על מסך 23"...

פורסם

samsung HD Super AMOLED vs True HD IPS

פנטייל הוא חיסרון שמקריבים את האף לתוך המסך אבל במרחק של 7-10 ס"מ מרחק מהמסך

לא מרגישים בכלל הבדל :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים