עבור לתוכן

מפרט ב5 אלף

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב (כל עוד לא דוחפים סתם)

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט אם זה הכרחי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,COD,GW2 בעיקר (והבנתי שGW2 יושפע יותר מהמעבד מאשר הכ.מסך)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג, אני מתכנן לקנות מסך רחב כנראה 23"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, אולי גם מקלדת אם זה נכנס לתקציב

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן, אם כן אז קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת לא, הרכבה כדאי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין לי מושג מאיפה כדאי לקנות, אבל עדיף ראשון/רחובות/מודיעין או משהו באזור, אפשר גם יותר רחוק אם זה משתלם

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כנראה שלא

מקריאה קצרה על הנושאים ורפרוף בהודעות אחרות זה מה שאילתרתי בינתיים:http://www.tms.co.il/preview/spec/v2mseg6w

כמו שאתם רואים לא בחרתי מארז כי אין לי מושג מה לקחת, אני רוצה אחד עם קירור טוב ולא יקר במיוחד

בנוסף אני גם צריך מסך (עדיף רחב) וגם לגבי זה אין לי שמץ

חוץ מהמסך והמארז, איך נראה לכם המפרט? מה הייתם משנים ולמה?

(בניתי מפרט בTMS כי יש להם את האתר הכי נוח שראיתי בינתיים, לא בגלל שאני מעדיף לקנות משם, אין לי מושג מאיזו חנות כדאי לקנות)

פורסם
  • מחבר

??

פורסם

מציע לך לעבור על חוקי הפורום.

יש שם גם טופס שעליך למלא במידה ואתה מעוניין שיעזרו לך להרכיב מפרט.

פורסם
  • מחבר

שיניתי, למרות שכיסיתי את כל השאלות האלה במה שרשמתי ממקודם

פורסם
  • מחבר

עזרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים