עבור לתוכן

מחפש מפרט משחקים משתלם בסביבות ה2000-3000 שקל או הצעה לשידרוג

Featured Replies

פורסם

אני צריך לשדרג/לקנות מחשב חדש לאבא של אשתי שחובב משחקים ויש לו גם זמן לשחק אותם עדיין לא משחקי פעולה לרוב RPG ואסטרטגיה .

המפרט המקורי בן כ 5 שנים והוא עבר תיקון

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293575.0

החלקים שהתחלפו הם הספק - לא יודע מה KSP דחפו לו (הוא סיפר לי על חנות מחשבים בצומת בילו שתיקנה וגיליתי מי הם) , הכרטיס מסך התחלף מ1950GT לHD5670 אם אני לא טועה (אפשר לבדוק) , הDVD התקלקל אז צריך חדש בכל מקרה

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 צריך לשאול תנו הצאה ונשאל את מי שמשלם אפשר עדיין להתפרע קצת

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לא חובה באיכות גראפית הכי טובה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ישנים, משחקים בתורות כמו HOM&M , אולי גם JA:BIA החדש מכוון לכיוון אינטל

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות העיקר שיעבוד

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא כלכך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, רמקולים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 - מחשב בסלון רצוי לא טרקטור

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אולי WIN7 תתיחסו לזה כחריגה, יש על הישן XP מקורי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מגורים רחובות אבל אין לי בעיה אם יש מעבדה במרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא אולי USB3 לא קריטי

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אולי לא משהו מוגזם אולי זיכרון או כרטיס מסך ברמת הספק דומה

-------

בנתיים חשבתי על שידרוג מעבד במקום ה 3800X2 ולהוסיף 1GB זיכרות זה לא יעלה הרבה אבל לא יחזיק הרבה זמן.

האופציה השניה היא לוח אם,מעבד,זיכרון לכיוון אינטל אבל אני לא יודע מה מצב הספק וכמה הכרטיס הזה יחזיק (לא נראה לי הרבה זמן) זה בסביבות ה750 שקל עם G860 ו H61 ו 4GB לא כולל כונן DVD שצריך גם ככה.

האופציה השלישית זה מחשב חדש אני חושב מבוסס G8XX או G6XX לוח אם H61 זול 4GB זיכרון כמו למעלה ואז ספק, כרטיס מסך ומערכת הפעלה יקפיצו טוב את המחיר. גם הדיסקים הקשיחים יקרים - הוא לא הכי משתמש ב160GB שלו אבל מתחיל להיות שם קצת יותר צפוף. הוא יצתרך WIN7 למשחקים חדשים יותר וזה כבר בעיתי להשער במדינת הXP . זה יצא איזה עוד 1200 שקל למיסביבו לא כולל מערכת הפעלה.

אגב הeditor פה מעצבן נורא אפשר להחליף לאחד עם BBCODES רגיל?

פורסם

עקרונית הלוח כן תומך במעבדים סבירים למדי, מהדור היוצא של AMD, אלא שהוא גם שם עליהם צוואר בקבוק כי הוא לא תומך בHT3.

שדרוג יהווה בכל מקרה החלפה של הכל בערך, אולי את כרטיס המסך הקיים אפשר לשמר, אם כי זה אומר שביצועי המשחקים של המערכת החדשה גם לא יהיו מדהימים.

הנה מערכת שמתאימה לצרכים, כולל WIN7 היא חורגת קצת מעל למקסימום שהוגדר.

הרכבת מחשב כולל בדיקות

צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1

מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Tray, יחידות 1

מאוור Cooler Master X Dream i117 RR-X117-18FP-R1, יחידות 1

ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET, יחידות 1

Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1

Hitachi DeskStar 7K1000.C 500GB HDS721050CLA362 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1

מארז ThermalTake Soprano RS 200 VJ50001W2Z, יחידות 1

Hec Cougar RS400 400Watt, יחידות 1

TwinTech GeForce GTS450 1GB GDDR5, יחידות 1

Windows 7 Home Premium OEM 64Bit גרסה אנגלית, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪2600

ה5670 עדיין סביר, ובמקרה שמשתמשים בו ניתן לוותר על מרבית החריגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים