פורסם 2012 במאי 313 שנים יש לי שרת אחד שמשמש בתור הכל..ad,dc,wsusהכל יושב על מחשב אחד עם ווינדוס סרבר 2003לאחרונה התקנתי את הwsus על המחשב וסמתי לב שאני לא מצליח להתקין שום תוכנה דרך ה gpo (לפני חודש הצלחתי)עכשיו אני לא יודע אם הבעיה היא בגלל שהתקנתי wsus או בגלל תקלה אחרת בשרתיכול להיות שהם מפריעים אחד לשני?תודה רבה
פורסם 2012 במאי 313 שנים אני הייתי מעדיף להתקין את הWSUS על מחשב נפרד אבל זה קשור בתשתית שלך.אתה מפיץ תוכנות דרך GPO?לפי מה שאני יודע לא אמורה להיות בעיה אבל אני לא מכיר הפצת תוכנות דרך GPO חוץ מבתאוריה.
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר איך אני יכול להתקין חוץ מלהריץ תוכנות דרך הgpoהמחשב חוסם אותי ורשום לי שאין לי הרשאה להתקין האפשרות היחידה שהצלחתי היא או להכנס ד'רך admin user בכל מחשב ואז להתקיןיש לי אפשרות להפעיל איזה user שיהיה מותר לו להתקין על המחשב (יצרתי איזה משתמש כזה אבל הוא לא רשאי להתקין ב proram files )מה שעכשיו ניסתי להתקין זה סתם התקנה בסיומת msi שמצאתי ברשת (firefox(תודה רבה
פורסם 2012 במאי 313 שנים יש מערכות יעודיות להפצה של תוכנות.אני משתמש בSCCM.אתה צריך להריץ את ההתקנה דרך משתמש עם הרשאות מתאימות (אני מבין שהיוזרים לא אדמין מקומי).מצאתי מאמר שמתאר כיצד לעשות זאת, זה הקטע הרלוונטי - To create an administrative installation, the most common method is to invoke the MSIEXEC installer in Administrative mode. Do this running: msiexec /a [sOFTWARE.MSI]והמאמר - http://magalan.co.uk/install_software_via_group_policy.htmlצריך שהמשתמש שדרכו מבצעים את ההתקנה יהיה אדמין על התחנות, כלומר להוסיף אותו לAdministrators (ניתן דרך GPO)
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר לא בדיוק הבנתי את המאמראיפה אני רושם את הפקודה הזאת?דבר שניאיך אני הופך את המשתמש לאדמין על התחנות דרך ה gpo ?(אם הבנתי נכון, זה כמו להוסיף במחשב עצמו עוד משתמש בתור אדמין שהשם שלו נמצא בad ?)אני קצת חדש בעניין...תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.