עבור לתוכן

רוצה לקנות מחשב חדש - מתלבט בין שני מחשבים - בבקשה תעזרו לי בהתלבטות.

Featured Replies

פורסם

שלום רב. בעוד כמה שבועות אני כנראה אקנה מחשב חדש. אני צריך מחשב לאינטרנט וכו', לא למשחקים כבדים וכל מיני. כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים שאחד מהם אני מתכנן לקנות, על מחשב יותר משוכלל אני לא חושב כרגע, אולי בעתיד.

בין שני המחשבים האלה אני מתלבט:

כמעט אותו מחיר. שמתי לב רק שהמעבד שונה בין שני המחשבים, וגם הלוח אם (במחשב של ה-1220 יש כרטיס רשת עד 1Gbps) וגם שמתי לב שבמחשב של ה-1220 הכונן אופטי כלול, ובמחשב של ה-1195 לא כלול כונן אופטי.

מה אתם מציעים לי אז לקנות מבין שני אלה? איזה מעבד יותר טוב? ה-Intel Dual Core E6600 של המחשב ב-1195, או ה-G620 של המחשב ב-1220? כי זה ההבדל העיקרי בין שני המחשבים..תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!

פורסם

אם תרכיב מפרט דומה לכל אחד מהם במערכת הרכבת מפרטים של חנות, תגיע למחיר גבוה יותר, מה שגורם לחשוב שבשני המקרים מדובר במלכודות צרכנים בכל מקרה.

בכל מקרה, אם באמת ניתן לרכוש, מן הסתם המבוסס על G620 עדיף.

בכללי, שווה להשקיע בהתאם לצורך. החיפוש אחר המחיר הנמוך ביותר עלול לעלות לך בצורות אחרות.

פורסם

ביניהם השני בהחלט עדיף.

G620 זו תושבת חדשה 1155 .

פורסם

מסך אתה גם מתכנן לקנות? או שרק מחשב-מארז נטו ?

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר מסך דק. אני רק מתכנן לקנות את המחשב הזה. אז המעבד השני יותר חדש ויותר עדיף? בטוח? והאם אייבורי מספיק אמינים לדעתכם שכדאי שאני ארכוש מהם מחשב ולא ממקום אחר?

פורסם

בשני המקרים המארז ג'נרי.

לגבי האם הם מספיק אמינים - אחרי ההזמנה, תעדכן, האם עשו בעיות? האם העסקה נסגרה לפי המחיר שפורסם? האם עשו בעיות שונות?

פורסם
  • מחבר

שלום שוב. רציתי לדעת האם יש צורך שאני אשדרג את הלוח אם בעוד 20 ש"ח במחשב של ה-1220 ש"ח.

שדרוג ללוח

Intel דגם DH61WW

כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 כולל

ו

- 20 ש"ח

האם יש צורך בזה?

פורסם

אם אתה לא צריך חריץ PCI, אז אתה לא צריך לשדרג.

חוץ מזה, ב2 הלוחות יש רק יציאת VGA , אז אם אתה צריך HDMI צריך למצוא לוח אחר.

פורסם

מה שלא תהיה ההחלטה שלך, אני אשמח ללוות את התהליך ואם תתקל בבעיה מכל סוג שהוא או תצטרך שירות אישי בדרך, אתה יותר ממוזמן לשלוח לי הודעה פרטית עם פרטיך- מבטיח לרדת לעומק כל עניין עד שתהיה מרוצה.

שבוע טוב לכולם

שי, אייבורי מחשבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים