עבור לתוכן

לא הבנתי כל כך מה זה מעבד 64 ביט ?

Featured Replies

פורסם

כדיי לדעת מה באמת יותר יעיל לוקחים שני מעבדים אחד 32 ואחד 64 ולוקחים את אותה תוכנה או מישחק רק שאחד מותאם ל64 ואחד 32 ואז רואים.......

פורסם

כדיי לדעת מה באמת יותר יעיל לוקחים שני מעבדים אחד 32 ואחד 64 ולוקחים את אותה תוכנה או מישחק רק שאחד מותאם ל64 ואחד 32 ואז רואים.......

וואלאק איך לא חשבנו על זה! :-*

יא מתוק...

פורסם

אז אתה ממליץ על מעבד 64ביט לפי אמונה שלך שיצאו בחודשים הקרובים תוכנות/משחקים שינצלו את ה-64 ביט ברמה כזו שהיישומים ירוצו בהרבה יותר מהר ממערכת P4 מקבילה?

אין מוצרי אדובי/מקרומדיה, DEMOים או מוצרי מיקרוסופט (חוץ מאשר מערכת הפעלה) כרגע ב64 ביט שיהיה אפשר להשוות ביצועים בין 64 ו32 ביט?

אישית אני מעדיף לקנות משהו שהוא בטוח טוב היום, מאשר משהו שהוא אולי יהיה טוב יותר עוד חצי שנה. אבל חסר דאתא להחליט באופן נבון באמת.

אז מה אתה אומר, כדאי לחכות כמה שבועות כדי לבדוק את טיבו של הA64?

באננדטק בדקו בLAME

40% שיפור בביצועים מהמעבר

פורסם

אם הוא מתכוון באמת לעבוד בתוכנות שמנצלות מולטיטסקינג ...

וHT זה תכנולוגיה חסרת כל שימוש במשחקים ... לא ידוע לי על שום משחק בפיתוח כיום שישתמש בזה ... לעומת זאת ב64 ביט

יש הרבה משחקים שיפותחו לתאימות

בכל מקרה אין הרבה מה להחליף בטכנולוגיה וAMD לא מתכוונת להחליף אותה ככה שאין מה לדאוג

HT מועיל כשאתה רוצה לשחק במשחק ולשמוע מוסיקה ביחד, הם לא "מפריעים" אחד לשני מכיוון שהHT מדמה שני מעבדים

פורסם

לא נראה לי שעכשיו יש לו SMP ... הוא אופטרון מסדרת 1XX במהירות 2.2GHZ ...לא אמור להיות לו SMP

וההבדל הכי גדול נראה לי יהיה בשימוש בזכרונות לא רג'יסטרד

כן, צודק.

פורסם

באננדטק בדקו בLAME

40% שיפור בביצועים מהמעבר

מישהו בפורומים שלהם בדק הרצת שני LAME בבת אחת כדי לנצל את ה-HT באינטל, וזה מה שהוא מצא:

I used the same Lame encoder settings used in Anandtech's A64/AFX review for comparison purposes. There, the 64 bit binary was much faster than the 32 bit binary, but only resulted in an encoding speed of 20X realtime, while two LAME processes on my HT P4 show a combined encoding speed of over 27X realtime. This improvement usually also occurs in other single-threaded applications, such as WinRAR or QuickPAR, where you can gain over 20% improvements in throughput, as long as you don't get bottlenecked in the hard drive.

כמו כן בבדיקות של אננדטק עצמו יש כרגע 20% שיפור ב-P4 3Ghz לעומת A64 3Ghz בקידוד MPEG-4 (וידאו). יכול להיות שזה ישתנה בעתיד כשיצאו יותר תוכנות מקודדים ב-64 ביט. מכיוון שאני די בטוח שאצטרך להריץ שתי תוכנות לא-קלילות בו זמנית במחשב (אני מקודד MP3 מהרדיו במשך 24 שעות, או משמיע מוסיקה/וידאו תוך כדי עבודה) במצב שלי עדיף HT. כמו כן עדיף HT (לעומת 64ביט) אם אתה משתמש במחשב שלך בתור מכשיר וידאו דיגיטלי - כי הרי אתה רוצה לעבוד על המחשב תוך כדי שהוא מקליט/משדר תוכניות.

תחכו תראו איזה מעבד 64ביט פיצוץ יביאו אינטל ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים