עבור לתוכן

סיוע ברכישת מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

היי

אני עומד להתחיל ללמוד בקרוב, לכן אני רוצה לרכוש מחשב נייד.

דיברתי עם חבר'ה שכבר לומדים שם שמסרו לי כי במהלך הלימודים אצטרך להשתמש בתוכנות כבדות (ויזואל סטודיו, סוליד-ורקס, מאטלב וכו...) לכן כדאי לרכוש מחשב נייד בסדר גודל כזה.

הם המליצו לי לרכוש מחשב בעל זכרון של 8 גיגה וכרטיס מסך-מאיץ גרפי טוב.

לרובם יש i5 עם זכרון של 8 גיגה.

הם גם המליצו לי על ניידים של thinkpad בטע נה שהם אמינים

מצאתי מחשב של ThinkPad T420 שערכו כ 6000 ש"ח עם הדרישות שהציעו לי.

מנגד מתאי גם מחשב עם אותן ביצועים Dell Inspiron N5110 בשווי 3700.

אני יכול להבין הבדל של 100 ש"ח אולי עד 500 ש"ח. אבל למה יש הבדל עצום כל כך במחשבים הנ"ל הרי הם עם אותם ביצועים?

אשמח לקבל המלצות נוספות על מחשבים.

פורסם

אני לא יודע מי זה הם ואיפה ומה הם לומדים, (ומה אתה הולך ללמוד), אולם לדעתי זאת טעות. אין שום צורך לא בI5 ולא ב8 ג'יגה, וגם אם תגיע בנקודות כלשהן בתואר (פרויקטים מתקדמים) בצורך כזה, זה יהיה עוד כמה שנים, ותסופק לך מעבדה ו\או גישה לשרת עצבני.

לרוב השימושים, גם מפרט בן שנתיים יעשה את העבודה מעל ומעבר

למה ההבדל- משקל, זמן סוללה, פיצ'רים, איכות בניה, נוחות מקלדת, סוג אחריות וכו'. כל אלו הרבה יותר משפיעים על "איכות חיים"\נוחות מאשר מפרט.

כיום אפשר לרכוש את הT420 גם ב5000 שקל, סכומים שפעם נחשבו מציאה אבל מחשבים עסקיים בסגנון

תמלא את השאלון שנמצא בחוקי הפורום בנעוץ כדי שאפשר יהיה לדעת מה אתה מחפש

אתה מעוניין במחשב ראשי, או כזה רק לקחת ללימודים? (ואז רצוי לקחת מסך קטן סטייל 12.5-13.3)

פורסם
  • מחבר

איפה בידיוק נמצא השאלון הזה? אני לא מוצא אותו.

אני מחשב מחשב ראשי (אני אשכור שם דירה)

מתחיל ללמוד הנדסה מכאנית.

פורסם

ברוכים הבאים לפורום מחשבים ניידים - חוקי הפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0

להנדסת מכונות אמ.. כן בשביל סוליד מעבד וכרטיס מסך תורמים אבל לא בטוח כמה זה מחייב, בשביל מטלב או ויז'ואל סטודיו כל מעבד פשוט יתאים לצרכיך במידה טובה) בקשר לגודל- אמ.. כן פשרה של 14.1" נשמעת רעיון לא רע למקרה שמידי פעם תרצה לקחת אותו ללימודים (אני מניח שאתה לא תדע אם אתה מאלו שלוקחים מחשב איתם ללימודים או לא עד שתתחיל ללמוד).

אם אתה מתחיל ללמוד רק באוקטובר ולא צריך אותו עכשיו, חכה עם הרכישה עד לאוקטובר

פורסם

מצטרף לנאמר עד כה ומחזק את עניין רכישת המחשב במועד הסמוך ביותר שאפשר לפני תחילת הלימודים.

אין טעם לדון ביותר מדי כרגע, מלבד החלטות שלך אישיות בנוגע לתקציב וגודל המחשב שתרצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים