עבור לתוכן

מחפש מחשב חזק לגרפיקה ללא מסך/ציוד היקפי באיזור ה 3k

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מוניין לקנות מחשב חדש לצרכי צילום/סאונד/ שימוש כללי , הכוונה שיהיה די חזק (גם לצורך אריכות שנים של המחשב [המחשב הנוכחי שלי בן 7 בערך]).

כמה שאלות שמעסיקות אותי:

1. אני חושב להשתמש בכרטיס onboard בשלב ראשון (אולי שדרוג אחר כך) - האם לצורך היישומים הרשומים פה זה הגיוני

2. מחירי ההרדיסקים יותר גבוהים לאחרונה , ויש לי כבר אחסון חיצוני אז חשבתי לקנות SSD כרגע למערכת ההפעלה, ולהשתמש בדיסקים החיצוניים הקיימים לשאר (ולהשלים הרדדיסקים פנימיים כשהמחירים ירדו קצת). זה הגיוני או שלא שווה להכנס ל SSD לישומים כאילו?

3. המארז ואופציות הקרור נבחרו ללא הבנה של ממש בעניין, אשמח להתייחסות/ הצעות שיפור (טובות/זולות יותר)

4. האם יש משהו ששכחתי – טעויות יסוד שלא שמתי לב אליהן?

הנה הפרטים המלאים:

1. מה התקציב המקסימאלי איזר ה 3200

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד רמת ה 3000 לנצל מעבר לזה רק אם יש סיבה

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 גבול עליון

2. מה שימושי המחשב שימוש : גרפיקה+ סאונד + פיתוח תוכנה + שימוש כללי.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). . עבוד תמונה (יותר פיתוח RAW [corel aftershot] פחות תוכנות דמויות פוטושופ [photoimpact]) תדיר אך לא מקצועי. עריכת סאונד/מוזיקה – מזדמן.

ב)המחשב לא ישמש לגיימינג של באופן ממשי

3. אין צורך בציוד היקפי

4. אני חושב ששימוש בכרטיס גרפי onboard יכול לספק בשלב הראשון (אם יהיה צורך אפשר תמיד לשגרג בהמשך)

5. עד כמה חשוב השקט ב:8 רצוי שקט, אני מוכן להשקיע בזה , אבל לא המון, חלופות שקטות יותר לציוד יתקבלו בברכה.

6. אין לי שום כוונה לעשות OC

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 7 כנראה 64 (אלא אם אני אגלה בעיות דרייברים רציניות עם חומרה קיימת ואז כנראה 32)

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מגורים באיזור הרצליה , עבודה באיזור בנתניה , שניהם טובים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 חובה, רצוי IEEE 1394 אבל לא חייב להיות ONBOARD , רצוי גם esata

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אופק שדרוג רצוי אבל לא כדרישה חשובה.

תודה מראש לכל העוזרים:

זה מפרט ראשוני שהרכבתי

אין כרטיס גרפי כי הכוונה בשלב הראשון להשתמש ב ONBOARD

לצרכי גרפיקה ושימושים כלליים זה אמור להספיק - אנא תקנו אותי אם אני טועה בעניין

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1044

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪54

לוח אם:

Gigabyte GA-H77M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪470

מארז:

SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪540

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 2 - מחיר: ₪103

קשיח למחשב שולחני:

PLEXTOR Marvell Server Grade, 64G, 2.5", Sata 3

כמות: 1 - מחיר: ₪513

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪98

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium English 64BIT

כמות: 1 - מחיר: ₪416

סה"כ: 3341

פורסם

אם אין לך כוונה לעשות OC אז למה לקחתה גירסת K?

פורסם
  • מחבר

אופס , טעות שלי , הכוונה הייתה לגרסה ללא K מעבד מדגם 3550. תודה על התיקון (לוח האם ממילא לא היה מאפשר OC אז ממש חבל על הכסף)

פורסם

רק משהוא קטן לגבי הספק אולי כידי לשקול ספק של סנסוניק יותר איכותי ויציב

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אבדוק מה האופציות,

אתה יודע בערך כמה הספק צריך בשביל המערכת בהתחשב שאולי יוסף כרטיס גרפי בעתיד?

פורסם

זה מאד תלוי בכרטיס שתוסיף עצמו, אבל בהנחה שלא תוסיף איזה כרטיס מטורף, עם 500W אתה מכוסה + רזרבות. כמובן 500W לא ג'נרי. אם תוסיף כרטיסים של עד 140W צריכה בערך גם ספק של 400-450W מכסה אותך לחלוטין. - שוב, לא ג'נריים.

פורסם
  • מחבר

אז משהו כזה אמור לכסות אותי מבחינת ספק עם איכות יותר טובה?

Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail

שוב תודה לכל העוזרים.

פורסם

כן, אם כי במקרה שמדובר בתוספת מורגשת למחיר זה לא ממש שווה את זה על פני הספק המקורי.

מה שכן, מאחר והSSD הוא בנפח של 64GB לא בטוח שהוא שווה את ההשקעה כלל. מן העיסוקים נשמע שתתקין לא מעט תוכנות על המערכת, במקרה כזה אתה תסתום את ה64GB בלי להרגיש. קח בחשבון שWIN 7 64BIT + אופיס + עדכונים וכמה תוכנות קטנות, ואתה נשאר עם כ15GB פנויים בסך הכל, וזה עוד בלי להתקין כלום מעבר.

כן חשוב לציין שכונן 64GB הוא בנפח 64GB ברוטו, נטו זה סדר גודל של 55-57GB ובמספרים כאלו זה מורגש.

פורסם

הפרש המחירים בן 64ל128 הוא בערך 200 ש"ח לכן כידי כבר ללכת על 128 ג'יגה

פורסם

יש לפחות עכשיו ב-TMS מחיר על SSD 60 גיגה ב-400 ש"ח בערך ו120GB ב-600 אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

כן , זה רעיון מצוין לקפוץ ל 128 GB במיוחד עם הבדל כזה קטן במחיר. תודה על הטיפ כהסתכלתי קודם חשבתי שההפרשים גדולים יותר.

שאלה קטנה נוספת לא קשורה, כנראה יש לי בעייה עם דרייבר 64 ביט לאחת מפיסות החומרה החיצוניות (כרטיס קול firewire חיצוני), מבחינת ביצועים (או סיבות אחרות) יש סיבה טובה להתעקש על מערכת הפעלה 64 ביט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים