עבור לתוכן

אני מתלבט בין כמה אפשרויות של כרטיסי מס ורציתי לדעת אם אוכל לשמוע הצעות על כרטיס

Featured Replies

פורסם

היי :)

אחרי חפירות ממושכות בימים האחרונים אני עדיין מתקשה להבין איזה כרטיס מסך מספיק טוב לדרישות שלי, ללא overkill מטורף.

כרגע עדיין אין לי מחשב ומסך אבל ביחד עם הכרטיס מסך מן הסתם אני מתכנן לקנות מערכת שלמה. היות ולגבי שאר הרכיבים ברור לי לחלוטין לאיזה כיוון אני הולך רציתי התייעצות קלה לגבי כרטיסי מסך.

היעד המרכזי שלי הוא שאני אהיה מסוגל להריץ SC2 Diablo 3 ו GW2 באיכות גבוהה ביותר ללא שיהיו לי נפילות ב - FPS (למשל כרגע המחשב שלי קורס בקרבות 4v4 עם maxed army ב SC2).

ראיתי שבכלליות הכרטיסים של radeon מעט זולים יותר, והבנתי שנותים תפוקה יותר טובה למחיר, אבל בכלליות יש לי העדפה רבה לכרטיסים של geforce, אישית מאוד התאכזבתי מהתמיכה והדרייברים של radeon ולכן אני מהסס לקנות שוב כרטיס שלהם.

אז שאלה ראשונה שרציתי לשאול, האם לקנות כרטיס אחד של gtx 560/570 יספיק לי בשלב זה בשביל המשחקים האלה ברמה הגבוהה ביותר? ובעתיד במידת הצורך להוסיף כרטיס נוסף כש- 660/670 יצאו ובתקווה שהמחירים של ה- 5XX ירדו עוד קצת.

או שהאם עדיין פר מחיר קומבינציה של שני 6870 תהיה יעילה יותר?

אני מניח שללכת על gtx 680 יהיה overkill מטורף עבור המשחקים האלה.

או שעליי בכלל לחשוב לכיון של 7870/7850 יותר?

מה מכולם יתן לי את התוצאות היציבות ביותר? למרות שלהבנתי רוב מה שרשמתי פה הוא בהחלט אובר קיל רציני?

האם שווה לחכות ל660/670 ולקנות אז אותם? האם מכירם צפוי להיות כמו של ה 570/560 היום? האם יש צפי לגבי התאריך השקה שלהם ?

פורסם

מה סוג המעבד, דגם ספק כוח, רזולוציית מסך והתקציב?

פורסם
  • מחבר

המעבד נוטה כרגע ל 3570 וספק כוח אבחר בהתאם לכרטיס מסך שאקנה. בעקרון אני מרכיב עכשיו את כל המחשב רז הרכיבים גמישים אין לי בעיה להתאים טיפה לכרטיס מסך שאבחר . התקציב שלי יש והנטיה שלי היא כרגע לכיוון ה 680

פורסם

660?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים