עבור לתוכן

לאוהבי המכוניות שביניו, אוסף מיניאטורי איכותי ביותר !

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את המכוניות המדליקות האלה בארץ?

חנויות צעצועים, אבל הם יקרנים מאוד שם.

פורסם

אתה ראית במו עינייך שמוכרים מכוניות כאלו בחנויות צעצועים?

פורסם

גם לי יש אוסף נחמד של איזה 7 מכוניות

אני אצלם בהזדמנות

איזה חברות דגמים טובות יש חוץ מ BURAGO??

אני מכיר אחת...

אבא שלי פעם קנה לי דגם ממש קטן 1\43 נראה לי והיה רשום ממש בקטן את השם של החברה זה נקרא HONGWELL יש לה סמל של H מעוצבת. העניין בחברה הזאת הוא שבניגוד לבורגו הם משקיעים בפרטים הקטנים גם בגדמים קטנים כמו שלי למשל

לדוגמא: הגלגלים הם כמו במציאות הדלתות נפתחות הפנסים האחוריים והקדמיים הם חלק נפרד מהגוף מתכת (בבורגו יש דגמים אחדים בגודל הזה שהפנסים האחוריים שלהם הם חלק נפרד)

בקיצור הייתי מת לראות דגם גדול ומושקע של החברה הזאת....

ואפשר לקנות אותם הכל חנות צעצועים שמכבדת את עצמה וכאמור הם מאוד יקרים!! 120 שקל במקרה הטוב לדגם של 1\18

לי אישית ההורים קונים בכל נסיעה לחו"ל

כשהם נסעו לאיטליה זאת היתה חגיגה!! באיטליה נמצאת בורגו! הם הביאו לי 3 דגמים DIABLO, COUNTACH, F50

חוץ מזה יש לי עוד כמה כש גולת הכותרת היא הויפר או יותר נכון הויפרים יש לי שניים (בקרוב תראו..)

פורסם

Exoticar חברה מדהימה, ראיתי את הדגמים שלהם ופשוט נגנבתי, מדהים לגמרי.

הם מייצרים לא רק דגמים אקזוטיים אלא גם דגמים של מכוניות משופרות, עם פרטים עד הסוף, ב-Lexus SC430 המשופרת שלהם יש צורה של מנוע משופר באמת עם כל הפרטים, מושבי ספורט, דרייברים של מערכת מדהימה מאחורה, הגה ספורטיבי, כל הדאש בורד עם שעוני גדישה ומה לא, ואפילו שתי מגברים.

וזה די זול, 29.95$, בערך 130 שקל.

אגב, לפני תערוכת ז'נבה קיבלתי את הקטלוג שלהם, כבר אז היו להם את הדגמים שהוצגו שם כמו ה-Gallardo, ה-VW W12 Nardo צבע הכתום המטלי האהוב על VW, ה-Saleen S7...

והם גם שיחררו 10 אלף חתיכות של Mercedes Vision SLR Concept Coupe, שנגמרו כבר :(

פורסם

overload אתה יכול להעלות תמונות של הדגם של ה Jaguar XJ220 שלך? אני חולה על האוטו הזה!!!!!

פורסם

לחבר שלי יש גם עוד 3 האמרים ,אני ישתדל לצלם אותם ביחד מתי שהוא

הנה התמונה מהדגם הצבאי שיש לו

31974.jpg

כמובן שאת שלו הוא דיגם והוסיף רשתות הסוואה ומלא שטויות

נ.ב מישהו יודע כמה עולה משלוח מ exoticar לארץ הקודש?

פורסם

יש לי קרוב ל 30 כאלה אבא שלי אוסף אותם מביניהם אחת ממש גדולה בניה עצמית פרארי f40 משהו חזק.

פורסם

אמרתי לכם שפעם הבאה אני אצלם את האוסף של חבר שלי?, צלמתי.. 8)

לפי מה שספרתי יש על המדפים 49 מכונוית, כאשר יש עוד כ20+ מפוזרים בשאר החדר..,

והוא אוסף כל דבר אפשרי, החל מפוגים, קלפים של יו גי הו, המטבעות של DBZ, הפתעות של ביצית הפתעה של קינדר,

מציתים, ויש לו כ-50 מציתים במגריה, מכל רחבי העולם, בצורות שונות ודברים ממש יפים!

ועוד!!

הינה המדפים של המכוניות... ;)

DSC00037.JPG

;):D

פורסם

מה זה, הגנבת לו תמונה?

אין לך מצלמה נורמלית? או שזה היה מבצע סודי ומורכב?

נראה אוסף מרשים רק חבל שאי אפשר לזהות אף מכונית

פורסם

כשהייתי בברלין היתה מול המלון שלי חנות שעוסקת בדגמים מוקטנים של כלי רכב, זה היה פשוט הדבר המדהים ביותר שראיתי . מדפים על גבי מדפים של דגמי מכוניות , בעשרות גדלים וצבעים. ובמחירים שקרובים למחיר של מכונית רגילה (15,000 יורו לדגם באורך מטר של מרצדס. מה הם השתגעו?)

אני אישית הזלתי ריר קרוב לעשר דקות על הדגם של האסטון מרטין (שבורגו השכילו ועשו אותו ברמה יוצאת מן הכלל, ומחיר רצחני כמובן :-\).

וכמובן דאגתי לעצצמי לשלושה דגמים של מכוניות קצת יותר זולות, שכמובן הוחרמו על ידי אח שלי ברגע שחזרתי לארץ.

פורסם

המכוניות על הסטנדים זה מגעיל.

אני מדבר על מכוניות הרכבה עצמית הכי מקצועיות , או כמו שצינו כאן מכוניות של BURAGO.

פורסם

overload אתה יכול להעלות תמונות של הדגם של ה Jaguar XJ220 שלך? אני חולה על האוטו הזה!!!!!

לא משתי סיבות:

אין לי מצלמה

נתתי אותה לאח שלי, היה לי אותה כבר לפחות 4 שנים.

תשמעו איזה קטע, סיפרתי לו שראיתי דגם של הSLR ואיכשהו גרמתי לו להבטיח לי שבתמורה הוא יקנה לי כמה דגמים ב TOYS"R"US הכי טובים שיש להם, לפחות שלושה אמרתי לו ;D

לדעתי זה שווה במקום הXJ220, שנראתה לי כבר משעממת (למרות שהיא מדהימה :o).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים