עבור לתוכן

פתחתי את הקירור מים שלי אחרי 5 שנים של פעילות ללא הפסקה. הכל ירוק...איך מנקים?

Featured Replies

פורסם

פתחתי את הקירור :kopfpatsch: - הרדיאטור סתום במעט לחלוטין באבק, הצינורות ירוקים מאצות, המיכל נראה כמו אקווריום...

משהו חיובי - אין לכלוך בבלוק או בקירור של הכרטיס מסך.

הציוד: קירור של DANGERDEN בהזמנה לפי מידה וכרטיס מסך יעודי של BFG GTX 260 OC עם קירור מים.

השאלה המרכזית היא : איך מנקים את הצנרת והמיכל?

פורסם

כנראה כמו טיפול באקווריום

את הצינורות שוטפים במים עד שכל הירוק יורד. כנ"ל שאר הציוד.

פורסם

את הצנרת הייתי ממליץ להחליף. אחרי הכל זה לא כ"כ יקר וה-PVC שמהם עשויים הצינורות "מתעייף" במשך 5 שנים.

לגבי המיכל, תחבר אליו שני צינורות: האחד מתחבר לברז והשני לכיור. תזרים מים בלחץ יחסית גבוה. אבל זה תלוי באיך המיכל בנוי, יש מיכלים שאי אפשר לנקותם (MCRES MICRO)

בהצלחה! (ופעם הבאה תדאג לעשות בדיקת תחזוקה פעם בשנה להחליף נוזל)

פורסם

אין טעם "לנקות"צנרת במיוחד במצב הזה, זה יקח לך המון זמן וזה על גבול הלא אפשרי..קניה של צנרת יעודית תחסוך לך הרבה..

כמו כן לגבי המיכל, תזרים מים בלחץ גבוה אם הכל ירד מה טוב, אם לא תכניס מברשת ותשפשף את מה שנשאר (אם נשאר)..

ולהבא פשוט תוסיף נוזל נגד אצות וכו ותציץ על המערכת פעם בתקופה (ולא 5 שנים) :)

פורסם
  • מחבר

תודה.

כנראה צנרת אני באמת אקנה, אבל את המיכל אי אפשר לנקות ביד כי לא ניתן להכניס מברשת - יש קיר באמצע ושום מקלון עם שערות לא נכנס :facepalm: .

יש חומר מומלץ לניקוי אקווריום מניסיונם של אנשים?

פורסם

ניסית מים בלחץ? כאילו להתיז לכניסה וליצאה של המיכל מים בזרם חזק?

לך לחנות חיות המחמד \ דגים הקרובה ותשאל לגבי חומר שכזה, קנה את הזול ביותר.

פורסם
  • מחבר

חומר לניקוי אקווריום השאלתי מחבר, צנרת קניתי חדשה של TYGON R6303 בחתך 1/2 ל3/4, מה שהיה לי קודם, מהאתר FROZENCPU.COM

פורסם

נו ו... עזר? (החומר)

פתחת את הבלוקים לוודא שאין בהם גם אצות?

אני מקווה שהזמנת מפרוזן גם נוזל נגד אצות, אחרת זה יגדל שוב.

פורסם
  • מחבר

חומר עוד לא ניסיתי, בסופ"ש אני אבדוק.האמת שכחתי לקנות חומר נגד אצות, דווקא כי אני יכול לקבל בכל עת.

בלוקים ברור שפתחתי, מפתיע שנקי .

פורסם

מאוד מפתיע :xyxthumbs:

אבל שאלה אחת מטרידה אותי, איך המחשב שרד ככה? הרי אם הרדיאטור סתום מאבק והצנרת מלאה אצות איך המחשב לא ניזוק או התחמם ולא שמת לב?

בכ"מ יש לך מזל גדול, לא נגרם נזק לרכיבים יקרים כמו החומרה עצמה או רכיבים כמו הבלוקים.

פורסם
  • מחבר

מה זה לא שמתי לב? קריסה של כרטיס מסך כל 20 דקות או כל יום או כל יומיים? קפיאות מוזרות? :o הבנתי שהגיע הזמן לנקות :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים