פורסם 2004 בינואר 321 שנים טוב אז כאחד שמתכנן לקנות נגן, מבוסס הארדדיסק היה לי התלבטות בין 3 דגמים:ipod -ירד בגלל חיי הסוללה, האפשרויות המעטות ועוד כמה סיבותihp120- היה העדפה הראשונה של בגלל האפשרויות הרבות שלו, ובעיקר בגלל שיטת החיפוש לו (שזה כמו במחשב)ואז התחלתי לקרוא קצת על הkarma וזה נגן לא רע בכלל:קודם כל הנגן "מיועד" לכאלה שאיכות המוזיקה ממש חשובה להם (נראה לי קוראים לזה אודיופיבילים), ולכאלה שלא צריכים הקלטה ורדיו.בנגן יש אפשריות כמו באייריבר, אם לא יותר כמו: מחיקה הישר מהמכשיר, סידור רשימות השמעה מהמכשיר, אקולייזר, יש לו סיפון, והכי מעניין זה שכמו שבאייריבר יש סידור תיקיות כמו במחשב אז לkarma יש דבר שנקרא rio dj שעוקב מהרגע הראשון שנגעת במכשיר אחריי כל השירים. אתה יכול לנגן את 10 השירים המושמעים ביותר שלך, את השירים שלא ניגנת 10 ימים וכו'.כנראה אני ילך על הkarma אני לא צריך הקלטה ורדיו.מה דעתכם על הנגן?
פורסם 2004 בינואר 321 שנים קודם כל, קוראים לזה אודיופילים...דבר שני - הקארמה אחלה נגן, אבל מועט בגדול יחסית לאחיו הגדול הIHP-120, אם הגודל מספיק לך לך עליו, נגן מעולה במחיר מעולה.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים הקארמה מצויין ללא ספק.אבל, תחשוב אם אתה צריך שלט, נרתיק ובלי סריטות ( הייתרונות של האייריבר!הקארמה מאד נוח ביד אבל בכיס הוא קצת בעייתי, אין לו נרתיק והוא מאד עדין מבחינת סריטות...
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר שלט אני לא צריך- באמת כי אני מוצא בזה סתם משהו ליופינרתיק- יש לי פאוצ' מגניב שקניתי באילת והוא מתאים בול!אני לא יודע איך הגעת לזה שהוא עדין לסריטות- תסביר קצת יותרסה"כ מבחינת האיכות, וקלות השימוש והאפשרויות- הוא לא נופל מהאייריבר ואולי אפילו לוקח אותו
פורסם 2004 בינואר 421 שנים הוא מאד עדין בגלל שאין לו שום סוג של הגנה....כל הפאנל הקדמי חסוף לחלוטין והמסך פשוט נשרט הרבה.אני לא ממציא את זה, פשוט הרבה בעלים של קארמה (רובם מרוצים מאד) פשוט אומרים שהוא מאד עדין לשריטות.ואני מניח שעם הנרתיק לא תוכל לשים אותו בכיס, אם זה לא בעיה אז סבבה, מה שגם תאלץ להוציא אותו מהנרתיק כל פעם שתרצה לעשות משהו (דווקא היה עוזר שלט, אפילו אם פשוט תולים אותו על המבחוץ זל הנרתיק...
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר שיבי תודה על העזרה, אנרתיק שיש לי הוא מין פאוצ', אז הוא יהיה קרוב ליד שלי (אני לא אחד עצלן-להפך)ודרך אגב בתמונות דווקא ראיתי שהמסך לא כל כך עדין וכשהסתובבתי בפורומים של הקארמה לא ראיתי תלונות על עניין השריטות.יש לך אתרים של הקארמה? (קהילות,פורומים וכו', חוץ מ riovolution.com)
פורסם 2004 בינואר 421 שנים לא ספציפית על קארמה אבל אתר עם קהילה מאד עוזרת ועם הרבה דעות.www.head-fi.org
פורסם 2004 בינואר 521 שנים מחבר אחי ראיתי שיש לו אפשרות חיבור שקוראים לה ethernat משהו כזה.......תוכל להסביר לי קצת יותר עליה?
פורסם 2004 בינואר 521 שנים אין לי אותו אז כל המידע שיש לי הוא מקריאה, דבר שגם אתה יכול לעשות, תחפש קצת.
פורסם 2004 בינואר 521 שנים מחבר אחי מצאתי את כל המידע שיש על הקארמה בערךאבל אני לא מבין כל כך טוב אנגלית, ולא הבנתי את האפשרות של ה enthernetאני יודה לך אם תסביר לי
פורסם 2004 בינואר 521 שנים ethernet זהו חיבור רשת, במחשב בעל כרטיס רשת אתה מחבר את הקארמה לכרטיס הרשת עם כבל ופשוט מעתיק את השירים.אני לא יודע אם צריך תוכנה או משו ואיזה סוג כבל (מוצלב או רגיל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.