עבור לתוכן

מחשב חזק - FPS נמוך

Featured Replies

פורסם

תעדכן, שמחתי לעזור.

• תגובות 77
  • צפיות 39.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי

קודם כל יש לך

1. זיכרון פנימי נמוך 4 גיגה זה לא מספיק היום.

2. המעבד שלך חלש בשביל להריץ את המשחקים האלה.

הייתי ממליץ לך להביא מחבר 4 גיגה ולראות כמה זה משפר. אם זה שיפר לך אז יופי אם לא שיפר אז המעבד שלך פשוט חלש ואין לך מה לעשות עם זה אלה להחליף אותו. ופה זה כבר סיפור אחר.

פורסם

טוב, התבלבלתי. התכוונתי לכרטיס מסך של היצרנית Force 3D.

אם במקרה וזאת היצרנית שלך, תוכל כבר להתמקד בכרטיס מיכוון שגם לי היו בעיות FPS עם הכרטיס הזה עד שעברתי לספיר.

אם לא, תעשה מה שאמרו לך אחרים.

(סליחה על הטעות שלי. זכרתי FORCE, ונתקע לי בראש GEFORCE)

פורסם

היי

קודם כל יש לך

הייתי ממליץ לך להביא מחבר 4 גיגה ולראות כמה זה משפר. אם זה שיפר לך אז יופי אם לא שיפר אז המעבד שלך פשוט חלש ואין לך מה לעשות עם זה אלה להחליף אותו. ופה זה כבר סיפור אחר.

מדברים על משחקי עבר גם, Dragon Age Origins רץ למשל עם בעיות FPS. בדרך כלל בכלל גם אין קשר להגדרות הגרפיות, נמוכות וגבוהות, זה רץ כמעט אותו דבר.

פורסם

היי

קודם כל יש לך

1. חשבתי שהלכת ללמוד קצת (אחרי שהוכחתי את הטעות שלך)... זה לא זיכרון נמוך וזה לא מה שיוסיף לו FPS. רוב המשחקים לא מנצלים 4GB (רק בודדים).

2. יש לו מעבד מרובע ליבות וזה מספיק בשביל BF3 יחד עם הכרטיס שלו (ו-4GB). הוא צריך להריץ את זה על הגדרות גבוהות.

תתעלם מההמלצה שלו, הוא מפיץ שטויות ברחבי הפורום (תחפש תגובות לכל ההודעות שלו).

פורסם

כמה דברים שאני אשמח לציין (אבל סביר להניח שזה פשוט בגלל שהמחשב מתיישן).

1) המחשב נוטה להתחמם מאד (עבר ניקוי, אך עדיין מתחמם - לא יודע אם זה משמעותי או לא, אשמח לספק נתוני טמפרטורה במידה וצריך).

2) היכולות הגראפיות ירדו, אין חדות לתמונה (כמובן ש AA משפר, אבל עדיין יש המון פיקסלים) ואובייקטים נטענים בצורה מלאה רק כאשר המצלמה שלי ממש קרובה אליהם, פתאום הם מופיעים (התופעה הזאת ספציפית הייתה מהקנייה של המחשב).

3) כל זה הוא למכלול המשחקים, DAO, MW3, MW1, BF3, GW2 ועוד, כלומר, גם משחקים ישנים וגם משחקים חדשים.

4) עד לא ממזמן המחשב לא זיהה את המעבד שלי, אבל לאחר שדרוג BIOS הוא כן.

אני אנסה למצוא מחשב שמקביל ביכולות שלו לשלי ולהחליף חלקים ביניהם.

פורסם
  • מחבר

היי

קודם כל יש לך

1. הזיכרון כן מספיק , וזכרון RAM נועד פחות לגיימינג .

2. המעבד שלי מספיק חזק בשביל המשחקים האלה , ואני יחזור על זה ולא שנית , זה לא רק במשחקים - גם בישנים .

- לפני כמה זמן קניתי ציוד דיג'יי , והתוכנה שאמורה לרוץ עם הקונטרולר קירטעה , והיא לא הייתה אמורה לקרטע .

עדכנתי BIOS והכל הסתדר , כנראה שה USB לא קיבל מספיק כח ( אולי זה יכול לעזור איכשהו )

פורסם

^ התייחסתי אליו, אין לכם מה לדאוג המערכות שלכם מספיק חזקות. תמצאו מחשב אחר לבדיקות ותעדכנו.

פורסם

1. חשבתי שהלכת ללמוד קצת (אחרי שהוכחתי את הטעות שלך)... זה לא זיכרון נמוך וזה לא מה שיוסיף לו FPS. רוב המשחקים לא מנצלים 4GB (רק בודדים).

2. יש לו מעבד מרובע ליבות וזה מספיק בשביל BF3 יחד עם הכרטיס שלו (ו-4GB). הוא צריך להריץ את זה על הגדרות גבוהות.

תתעלם מההמלצה שלו, הוא מפיץ שטויות ברחבי הפורום (תחפש תגובות לכל ההודעות שלו).

אני לא מבין מאיפה אתה מביא את החוסר ניסיון הזה שלך.

ואתה לא הוכחתלי פעם שעברה שום דבר זה פשוט מיותר להקישב לך.

זה שיש לו 4 ליבות לא אומר שזה מספיק המעבד פשוט חלש.

וכן 4 גיגה זה לא מספיק , ועם התשובה שלי לא מוצאת חן בעינייך אז תמשיך לשחק ב 10 FPS ואני ב 70.

פורסם

וכן 4 גיגה זה לא מספיק , ועם התשובה שלי לא מוצאת חן בעינייך אז תמשיך לשחק ב 10 FPS ואני ב 70.

כבר הסברתי קודם כי זה ממשחקים מאד ישנים גם כן ולכן לא אמור להיות קשר לסוג חלקי המערכת בהם.

פורסם

בתור בן אדם עם 86 תהליכים, אין לך ממש זכות דיבור :lol:

פורסם

^ מחזק.צריך להוציא אותך מהפורום. זה פורום מקצועי ואתה פוגע בשמו הטוב.

פורסם

סתם שאלה... ה5770, של מי? אסוס, ג'יגה בייט או סאפיר?

באופן כללי, המחשב חלש והגיוני שמשחקים ירוצו לאט. אני מציע שתחשיב לבחור שמנסה לעזור לך, הוא מנסה לשלול רכיבים כדי לדעת מה המקור של הבעיה.

פורסם

המחשב חלש, אבל ל עד כדי כך. ראיתי 6770 (זהה ל-5770) מפעיל BF3 על הגדרות זהות לשלו עם G630 (מעבד חלש יותר ממה שיש לו) ו-4GB RAM. ההגדרות היו גבוהות.

פורסם

המחשב חלש, אבל ל עד כדי כך. ראיתי 6770 (זהה ל-5770) מפעיל BF3 על הגדרות זהות לשלו עם G630 (מעבד חלש יותר ממה שיש לו) ו-4GB RAM. ההגדרות היו גבוהות.

:hizuk:

my graphic card is FXF HD 6770

CPU is AMD Phenom II X2 555

Dual core 3.2GHz.

monitors: x2 22inch - 1 used for game.

CPU- E7400 @ 3.5 Ghz(2 cores)

RAM- 4 GB DDR3

GFX- Powercolour HD6770 1GB

HDD- 750 GB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים