פורסם 2012 באפריל 3013 שנים שלום אנשים!לפני כמה שבועות בקשתי עזרתכם כאן בנוגע למפרט מחשב ב5K וייעצו לי פה ובפורום אחר לחכות מעט ליציאת המעבדים החדשים והכ.מ של NVIDIAהמעבדים יצאו כבר לפי מיטב הבנתי, יש טעם לחכות עוד לכ.מ ?
פורסם 2012 במאי 413 שנים בחומרה כל הזמן יוצא חומרה חדשה, השאלה היא כרטיס המסך שבחרתה,איזה יחס של כסף ביצועים הוא נותן לך.תמיד יוצא משהו חדש.....
פורסם 2012 במאי 413 שנים מחבר בתקציב של 5K הציעו לי את הכ.מ כמו GTX570 או HD7850 השאלה האם כדאי לחכות ל670 או לגרסאות ה TI
פורסם 2012 במאי 413 שנים ה-7850 הוא כרטיס נהדר. אין טעם להמשיך לחכות, בפרט כשNVIDIA לא מצטיינת בתמחור של כרטיסי mid-end מול AMD.
פורסם 2012 במאי 413 שנים מחבר אבל מה בנוגע לכל העדכונים והדרייברים האלה שNVIDIA מוציאים לא עדיף כבר לקנות כרטיס מNVIDIA אם כבר אנו מדברים על מחשב גיימינג?
פורסם 2012 במאי 413 שנים מחבר קראתי הרבה פעמים שכ.מ של NVIDIA עדיפים לגיימרים מאחר ויוצאים עדכונים בנוגע לכ.מ , הם קרים יותר ויציבים יותר. לא כך המצב?
פורסם 2012 במאי 413 שנים קראתי הרבה פעמים שכ.מ של NVIDIA עדיפים לגיימרים מאחר ויוצאים עדכונים בנוגע לכ.מ , הם קרים יותר ויציבים יותר. לא כך המצב? תגיד את זה לחברים שלי אם המפלצות שלהם (מערכי 7970/7950), אני ישמח לראות אותם עם כרטיסי NVIDIA. סתם מכורים ל-AMD/ATI. זה לא נכון וזה לא המצב, שתי היצרניות מעדכנות דרייברים אחת לחודש. הטמפרטורה תלויה בקירור של הכרטיס וצריכת החשמל (מה שמשתנה בין היצרניות השונות). איפה קראת את זה? לא צחקתי הרבה זמן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.